Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Még picit várjunk, mert nem vagyunk sztem még elegen. Nem azért, de ha fél kilencre nincsen itt mindenki, akkor már nem jönnek a közeljövőben.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Nem azért, de ha fél kilencre nincsen itt mindenki, akkor már nem jönnek a közeljövőben. Szerintem is.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Szerző Jó, csak a múltkor a minimum 6 játékos szituációt beszéltük meg, és most még játékosokból nincs 6.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Jó, csak a múltkor a minimum 6 játékos szituációt beszéltük meg, és most még játékosokból nincs 6. Akkor várunk? Nekem 8.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Jó, csak a múltkor a minimum 6 játékos szituációt beszéltük meg, és most még játékosokból nincs 6. Hát jah...öten vagyunk. Beszállsz tartaléknak?
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Szerző 50ig várjunk szerintem, és akkor úgy ahogy vagyunk elkezdjük.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve 50ig várjunk szerintem, és akkor úgy ahogy vagyunk elkezdjük. Oké!Donát félre mondta érkezését, Dzséjt meg nem írt semmit se asszem.Remélem még beérnek, mert minnél többen vagyunk annál izgalmasabb.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Ha nem jönnek meg a favoritok, végre lenne esélyünk Nem utolsó szempont
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Szerző Megcsinálom a topicot, kezdünk! Mostmár mindenki majd azt nézze!
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Ööö, skacok, ez már nekem is eszembe jutott A többiektől bocsánat.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Oké!Donát félre mondta érkezését, Dzséjt meg nem írt semmit se asszem.Remélem még beérnek, mert minnél többen vagyunk annál izgalmasabb. Velem ezerrel forog a világ, szétrobban a fejem és visszafordul a kajám, úgyhogy inkább most nem játszok, hanem haldoklom...
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Velem ezerrel forog a világ, szétrobban a fejem és visszafordul a kajám, úgyhogy inkább most nem játszok, hanem haldoklom... Jobbúlást!
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Oké!Donát félre mondta érkezését, Dzséjt meg nem írt semmit se asszem.Remélem még beérnek, mert minnél többen vagyunk annál izgalmasabb. Nem félre mondtam az érkezést. Késett az a KIBASZOTT K***A vonat... Most értem ide. Kilenc óra van... Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Nem félre mondtam az érkezést. Késett az a KIBASZOTT K***A vonat... Most értem ide. Kilenc óra van... Donát Mármint félre, mint fél kilencre.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Ja... bocsi. Szóval félre mondtam, de késett ez a szar. :D Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Szintén jobbulást kívánok, Dzséjt. Én is jobbulást kívánok! - Coce_Plant Mara-n keresztül üzenek! Szerkesztve: 2006. Szeptember 14.18 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Dzséjt nagyságodat bizonyítja, hogy még így is képes vagy fordulót nyerni! Grat! Ez az utolsó kérdés tetszett. Formabontó.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Kössz pajtosok. Obi1: szerintem az csak akart lenni. Szerkesztve: 2006. Szeptember 14.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Szerző Amúgy ahogy az aktív felhasználókat néztem, pont 6 játékos volt, mikor elkezdtük a fordulót. Szóval semmi kivetnivaló nem lehet. Villámkérdéseken szerzett pontok: Dzséjt: 1 pont Obi1: 2 pont Oldfighter: 1 pont De hova tünt Loki Medvés kommentje? Azon bizz Isten beröhögtem.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Ez az utolsó kérdés tetszett. Formabontó. Nekem is tetszett,de addig vacilláltam a válasszal, hogy inkább be sem írtam végül Pedig nekem rémlett ez a cask szó valahonnan Szerkesztve: 2006. Szeptember 14.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Szerző A kin keresztül? ÍÍÍÍÍj de ciki!!!!!!!!!! Na ez van, ha Thrawn trilógia olvasás után vagyok itt. Sajnálom a nick-kavarást! :D
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Please többször ne legyen a kérdésben hiba, mert azthittem hogy melyik jelenetben látható a Cask.... Pedig tudtam volna.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.