Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve ÍÍÍÍÍj de ciki!!!!!!!!!! Na ez van, ha Thrawn trilógia olvasás után vagyok itt. Sajnálom a nick-kavarást! Nem ciki, csak elnézted Amúgy Marának erősen köze van a név eredetijéhez, szóval ez kavarhatott még be
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve B***meg, nekem fel sem tűnt a kérdésfeltevésnél ez az elírás
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Szerző Hát igen, van egy kis köze Mr.Karrdehoz. És elnézést a csakos elgépelésért mindenkitől!
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Hát igen, van egy kis köze Mr.Karrdehoz. És elnézést a csakos elgépelésért mindenkitől! Részemről nem történt semmi, mert fel sem tűnt az elgépelés
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Gratulálok ismét! igazoltan hiányoztam, ugyanis nem tudtam ellenálni az EPIII-nak.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14.18 éve Gratulálok ismét! igazoltan hiányoztam, ugyanis nem tudtam ellenálni az EPIII-nak. Igazolás elfogadva, én AOTC-t néztem.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19.18 éve Szerző A BL meccsekre tekintettel javasolhatom a csütörtök este nyolc órát?
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19.18 éve Csütörtök este nyolc óra pont megfelelő egy Stargate SG-1 és egy Dr. House között van pont
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19.18 éve Nekem is ok (bár ezen a héten nem lesz BL forduló, de lesz más szerdán, szal a csütörtök tökéletes ) Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Hm. Van itt valaki vagy mindenki forradalmasdit játszik?
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Szerző No kész vagyok. Indítom a topicot, ha kész, mindenki azt lesse már csak. 4 villámkérdés és a nagykérdés.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Szerző No gondolkozzatok még, és elevenítsétek fel emlékeiteket!
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Bocsi srácok, de ma meccsen voltam, és belekönyököltek az arcomba, és sebészetre kellett mennem, így nem tudtam lenni. Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Jó volt coce! Főleg a Bespines beugratós kérdés. Ki volt a leggyorsabb privis?
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Szerző Az Anakinos azt hittem beugratósabb lesz, de látszik, hogy SW-n edzett társaság.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Szerző Bocsi srácok, de ma meccsen voltam, és belekönyököltek az arcomba, és sebészetre kellett mennem, így nem tudtam lenni. Donát Mihamarabbi gyógyulást!!!!
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Ki volt a leggyorsabb privis? Én még a múltkorit sem tudom
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Szerző Én még a múltkorit sem tudom AZ az én hibám. Elfelejtettem összesítést írni 3 nappal később. 10 perc és pótolom a hiányt.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Köszi, szerencsére nem súlyos, csak felrepedt a szám, össze kellett varrni, de túlélem. Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve AZ az én hibám. Elfelejtettem összesítést írni 3 nappal később. 10 perc és pótolom a hiányt. Köszi
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.