Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Akkor most még vizeletmintát veszünk Odytól, azt elküldjük a laborba, és 3 hétre rá megkapjuk az eredményt. Akkor odáig eltolva a forduló, vagy inkább hunyjunk szemet felette? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Na mehet a jöhet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. A dopping kérdés nem merül fel a szabályzatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Kezdjünk! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Akkor most még vizeletmintát veszünk Odytól, azt elküldjük a laborba, és 3 hétre rá megkapjuk az eredményt. Akkor odáig eltolva a forduló, vagy inkább hunyjunk szemet felette? Egy fenét! Küldjön át pár rekesszel! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. (szerkesztve) Mit az egyszeri komák: - Átjösz? - Nem. - Van sör. - Úton vagyok. Szerkesztve: 2006. Október 19. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. (szerkesztve) Akkor csinálom a topicot. 8 képkvíz lesz, és két nagykérdés egyszerre. Szóval nagykérdésnél akár 6 pontot is be lehet egyszerre zsebelni. Képkvízeknél maximalizálom oly mértékben, hogy aki most már 3 pontot szerzett, az már többet nem kaphat. Szóval mindenki a forduló topicot vizslassa innentől kezdve. Szerkesztve: 2006. Október 19. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hajaj, csak nehogy megint fogós kérdés legyen a nagykérdés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Mit az egyszeri komák:- Átjösz? - Nem. - Van sör. - Úton vagyok. Jó kis sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. What?El is felejtettem megint a kvízt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. A legjobban annak örülök, hogy Dzséjtet megint át lehetett ejteni. A két leggyorsabb amúgy Obi1 és Ody volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Jó kis forduló volt Coce! Főleg a bónusz kérdések. Egyébként lehet, hogy az a kettő sör se kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. A legjobban annak örülök, hogy Dzséjtet megint át lehetett ejteni. A két leggyorsabb amúgy Obi1 és Ody volt. Ehhez a chaszamasza szöveghez nem járt magyar felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. A legjobban annak örülök, hogy Dzséjtet megint át lehetett ejteni. A két leggyorsabb amúgy Obi1 és Ody volt. Gondolom az a "hülye nyelvezetű" idézet ért elösszőr célba.Mondjuk a másikat elöbb küldtem el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Gondolom az a "hülye nyelvezetű" idézet ért elösszőr célba. Arra gerjedtem rá, mert egyből beugrott ki mondta kinek, és mikor. Miss Karrde nem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Ehhez a chaszamasza szöveghez nem járt magyar felirat? Nem, mert akkor túl könnyű lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. A legjobban annak örülök, hogy Dzséjtet megint át lehetett ejteni. Nem, mert akkor túl könnyű lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Arra gerjedtem rá, mert egyből beugrott ki mondta kinek, és mikor. Igen, nem lehet elfelejteni xy dumáját. Amikor rámentem a topicra azthittem hogy már a nagykérdés van, és hogy Lokatelli a házigazda, így neki küldtem el a választ pm-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Nekem is küldtél pm-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Most jól jönne a megfejtés. De még nem futott be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Igen, nem lehet elfelejteni xy dumáját. Nekem sikerült... sajnos itt is a magyar "szinkront" jegyeztem meg, az eredeti szöveggel bajok voltak. De a google a barátunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Fonetikusan kellett volna akkor leírnom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Fonetikusan kellett volna akkor leírnom... Az többet segített volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Miss Karrde nem volt. "Csak" két dolog: elfelejtettem, és már 8 múlt, mire eszembe jutott. Tekintve, hogy elfelejtettem, futott olyasmi a neten nálam, amit ha leállítok, elveszik az egész, azt meg nem akartam (na ja, két perc / 1 frissités mellett semmi értelme játszani). A privis sem jut eszembe kapásból, így arra se várjon Coce választ tőlem. Köszi, hogy gondoltál rám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Én is sajnálom, de sajnos nem tudok mit csinálni az emberi feledéssel, és az éter sebességével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Most mindkettő az én hibám volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Köszi, hogy gondoltál rám Eszembe jutottál, mert igérted, hogy jössz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Eszembe jutottál, mert igérted, hogy jössz. Írtam másik topikban, hogy pocsék hét van mögöttem, így nem csoda, hogy minden kiesik estére a fejemből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Majd a 11. forduló kapcsán csak annyi kérésem van Lokatellihez, hogy arányos mennyiséggű kérdés legyen, nehogy megboruljon itt a tabella. A pontok nyugodtan számíthatnak akkor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.