Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. (szerkesztve) Akkor megbeszéltük. Már most meg is csinálom, hogy el ne felejtsem. update: kész van minden akkor a holnapi napra. Szerkesztve: 2006. November 1. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Holnap (csütörtök) nyolc óra mindenkinek megfelel? Tökéletesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Okés. Akkor Sütőtök este nyolc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Jé, reggel teljesen magamtól eszembe jutott, hogy ma este kvíz lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Sehol senki? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Sehol senki? Donát Én itt vagyok! Nagy izgalommal várom Dzséjt játékát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Már negyed órája is itt voltam, csak ide nem írtam De attól még jelen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Kezdjünkmá', kezdjünk má'!! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Én is jelen Amire készüljetek: 6 gyorskérdés lesz, aztán 1 szokásos idézetes kérdés, amit ugye PÜ-ben kell küldeni, végül lesz 1 teszt kérdés, amit szintén PÜ-be kell majd elküldeni. Remélem nem sok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Odyra is szükségünk lesz a kezdéshez... meg amúgyis, minden máshoz is szükségünk van rá itt a fórumon Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Most már rajta múlik, mikor kezdünk. Amint feloldja a topicot, jöhet a menet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. A topicot Ody mester megynitotta, mostantól tessék azt figyelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Mehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. (szerkesztve) Hadd szóljon. Szerkesztve: 2006. November 2. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Na most lehet átkozni, levélbombákat küldeni, stb Remélem nektek is tetszett, én élveztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Na most lehet átkozni, levélbombákat küldeni, stb Remélem nektek is tetszett, én élveztem. Khm...A Maffia már intézkedik :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Első kérdésnél azt olvastam, hogy hány szava van Maulnak. Már kezdtem számolni, mikor rájöttem, hogy szarv. Lehet, hogy akkor eltaláltam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Én nem átkozódok, elég volt az asztali lámpát egyszer kupán vágni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. A THX1138 övön aluli volt, és ezen a véleményemen nem tudsz változtatni. Obi-Wannál az élőre gondoltam, azt saccoltam, hogy az epIV-es szöveget Benként mondja, és ez a csel, nem az, hogy a halott Obi-Wan mit mond. Amúgy nem volt rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Jaja nem volt rossz, bár ez a Jabba tetkó kicsit erős. Luke fénykardja volt a legjobb! Szitkozódtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. (szerkesztve) Az idézetesre a leggyorsabb helyes megfejtő Donát volt. Szerkesztve: 2006. November 2. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Jaja nem volt rossz, bár ez a Jabba tetkó kicsit erős. Luke fénykardja volt a legjobb! Szitkozódtam. Nekem meg leesett, hogy a zöld az első, csak beugrott ilyen EU-s marhaság,ezért először kéket írtam, aztán meg lilát, ahelyett, hogy leírtam volna, hogy csak egyet készített Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. A THX1138 övön aluli volt, és ezen a véleményemen nem tudsz változtatni. Ha Ody nem előz meg, meglett volna az első kvízes pontom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Miért nem küldöd el a nagy kérdésre a választ? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Luke fénykardja volt a legjobb! Szitkozódtam. icon4.gif Egen, tudtam hogy ez be fog jönni Meg a Benesre is gondoltam, hogy először mindenki az élőként tett utolsó mondatát írja be. A THX1138 övön aluli volt, és ezen a véleményemen nem tudsz változtatni. Miért övön aluli? Donát: a tesztre küldöm, amint mindenkié befut. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. a tesztre küldöm, amint mindenkié befut. Hát az enyém nemigen fut be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Miért övön aluli? Mert az nem SW. A legtöbbünk nem látta a filmet (szerintem), és nagy valószínűséggel nem ismeri ezt a szöveget (bár ez nem biztos, de nem tolongtak a megfejtők). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Engem rendesen megzavart ez a kard dolog, mert eszembe sem jutott, hogy azt írjam be, hogy csak egyet csinált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Meg a Benesre is gondoltam, hogy először mindenki az élőként tett utolsó mondatát írja be. Azt gondoltam, hogy már nem élt, csak a mondatot kúrtam el. Az igazi meg túl későn jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.