Hozzászólás ideje: 2006. December 3.18 éve Főleg, ha a fan fordulós pontokat is hozzáadjuk a normál fordulósokhoz
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Neked úgy sincs félnivalód, Dzséjt! Donát Dehogynem! Majd amikor bevonjuk dédnagypapinak! :)
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Dehogynem! Majd amikor bevonjuk dédnagypapinak! :) Ez elég ijesztő lesz neki :D
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Dehogynem! Majd amikor bevonjuk dédnagypapinak! :D Mármint engem?
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Ha ez a rokonnak bevonás kiterjad majd az egész fórumra elég problémás lesz összeállítani a családfát.
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Ha ez a rokonnak bevonás kiterjad majd az egész fórumra elég problémás lesz összeállítani a családfát. Látnád a DINASZTIÁÉT!!! Ajaj! :D
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve Én tök elfelejtettem, csak a filmkvíz miatt ugrottam be. Nemtudom hogy hogyan fogok játszani, épp vírust írtok, mert be van fosva a Firefox(eddig 27-et talált).
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve Ki vagyok léhezve egy kis SW kvízre, főleg, hogy a múlt héten szünet volt.
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve nem csoda hogy 0 pontom van ha mindig elfelejtem Itt a nagy alkalom megkezdeni a felzárkózást.
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve Ki vagyok léhezve egy kis SW kvízre, főleg, hogy a múlt héten szünet volt. Csak aztán lassan egyed nehogy közben rohannod kelljen rókázni.
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve Itt a nagy alkalom megkezdeni a felzárkózást. még van 1 perc
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve Szerző Na csinálom a topicot, ha kész mindenki csak azt lesse!
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve Én is itt vagyok! (csak tiszta ideg vagyok, összevissza szenved az a hülye msn ) Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve Ody-é a leggyorsabb megfejtés. Ezt elárulom. Akkor megtapsolom magam. Amúgy tényleg gyors menet volt. Szerkesztve: 2006. December 7.18 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.