Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Kicsit késtem. EL kellett mosogatni Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Majdnem lemaradtál az egészről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Naná, hogy az üzenet témája megint megfogott. Ody, ezek olyan egyszerű kérdések voltak, hogy a végén már azt hittem, pontot sem szerzek De hál istennek jött Luke és az X-Wingje. Ezt a gundrakot meg jól benéztem, de így jár az, aki az idegen szövegeket nem jegyzi meg. Szóval jó forduló volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Jó rövid volt, de remélem azért bejött egy kicsit. Oldi is nyert egy kört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Köszi Dzséjt! Megvallom ez a Luke-os kép kisit becsapós, mert az EPV-ben is hasonló a szitu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Ki lett a leggyorsabb? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Köszi Dzséjt! Megvallom ez a Luke-os kép kisit becsapós, mert az EPV-ben is hasonló a szitu. Igen, csak az ep5-ben kicsit eltérő a pilótafülke, meg a napfény az arcán is árulkodott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. (szerkesztve) Ki lett a leggyorsabb? Oldfighter lett a legyorsabb privis megfejtő. Szerkesztve: 2006. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Igen, csak az ep5-ben kicsit eltérő a pilótafülke, meg a napfény az arcán is árulkodott. jó a memóriád, hogy így ismered ezt a jelenetet. Ezért is nyerhettél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. A fenébe. Túl sokat tököltem. Pedig ezt a szövegrészletet fejből tudom. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Én csak a végén jöttem rá hogy Ep6, abban a részben mindig ilyen önelégült fejet vágott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Majd én is csinálhatok kvízt? (bocsi a mairól lemaradtam , mert el kellet mennem egy ismerősömhöz ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Szerintem csinálhatsz Füge! Coce majd megmondja mikor, ő a főnök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Oldfighter lett a legyorsabb privis megfejtő. Yeah! :D És legalább jó is? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Grat a fordulóhoz, és a pontszerzőknek! Fuge, jövő hét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Rendben Köszi a lehetőséget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Lehetőleg a formátum majd illeszkedjen a megszokotthoz. Kíváncsian várom mit sütsz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Magammal toltam ki, hogy én rendeztem a fordulót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Kikerültek Ody-nak köszönhetően az új FAN fordulós pontok, és akkor egyeztessétek Fuge-al, hogy mikor lesz a kövi forduló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Most akkor ki volt a leggyorsabb megfejtő, mert Ody itt még azt írta, hogy én, a fordulós topicban meg Dzséjt van feltüntetve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Most akkor ki volt a leggyorsabb megfejtő, mert Ody itt még azt írta, hogy én, a fordulós topicban meg Dzséjt van feltüntetve Bocs' oldie! Elnéztem, Dzséjt volt a leggyorsabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Bocs' oldie! Elnéztem, Dzséjt volt a leggyorsabb. Ej, apám! Ejnye no. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Ej, apám! Ejnye no. Majd anyádnál lerovom bűneimet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Ej, apám! Ejnye no. Mit ejnye, örülnél inkább, hogy szegény öreg dédapád nagynehezen szerzett pontot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Majd anyádnál lerovom bűneimet. Tanácsolni is fogom neki a sodrófát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Mit ejnye, örülnél inkább, hogy szegény öreg dédapád nagynehezen szerzett pontot Mennyi serkentőt vettél már be megint papi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. A nagykérdésre a válasz Ody kvíze után véletlenül lett elírva? Azt Ani mondja Obinak, nem Obi Aninak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Köszi az észrevételt Rog, javítottam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Nincs mit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.