orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megy a CSi és oda ég a szendvicsem............ÁH Már nem, anyu lekapcsolta a sütőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Donátra nem várunk még egy picit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Pedig már rajtra kész vagyok. Minden pdf file megynitva a képes for. könyvből, a hat film elindítva, lepauzázva, ep4 zene szól, torrent kilővel, F5 gombon a bal mutatóujj... na jó, csak viccölök, egyedül a torrent van kinyomva meg a zene szól Nekem anyám a nappaliban a videónál csévéli a kazettát, hogy kilopjuk belőle a feladványképeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Nekem anyám a nappaliban a videónál csévéli a kazettát, hogy kilopjuk belőle a feladványképeket. Videókazettából? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Donátra nem várunk még egy picit? Igaz! Donát kedvéért még egy kicsit cincáljuk az idegeket (főleg orkiét). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Persze, az a legjobb. Apám meg asszisztál a háttérben, hogy mi legyen a feladvány... Ha még van egy kis türelmetek és nem köpködtök meg, akkor várjunk még egy picit Donátra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Várhatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Persze, rá várhatunk.De ha sokáig húzzuk akkor átmegyek a Sw.hu-ra ünnepelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Igen, még pár percet várjunk rá, ha nem baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Igaz! Donát kedvéért még egy kicsit cincáljuk az idegeket (főleg orkiét). Persze várjuk meg, bizos szomorú lenne ha kimaradna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Csak nehogy az legyen, hogy a nagy lelki nyugalmával(hogy kimarad a fordulóból), beugrik a felnőttkorával iszogatni valamit a haverjaival valahova. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Én úgy emlékszem neki csak akkor jó, ha más napra tesszük. Vagy nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Marhára tökölösek vagytok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Valami rémlik Nem tudja valaki a telefonszámát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Én úgy emlékszem neki csak akkor jó, ha más napra tesszük. Vagy nem? De tényleg, azt mondta hogy a péntek tutira kiesik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Akkor azt mondom vártunk eleget. 1 perc múlva feloldom a "blokád"ot a topicon, és mindenki figyelje az aktuális utasításokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. De tényleg, azt mondta hogy a péntek tutira kiesik. Nem úgy volt, hogy ha későn lesz 20 után, akkor tud jönni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Oké. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. "Hát nekem péntek az kiesik sajnos. Úgyhogy gondolom tárgytalan a dolog. Mármint miattam biztos nem teszitek át másik napra." Idézet Donáttól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. A Firefox megint szrakodik, nem tud 2x egymás után frissíteni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Bravo Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Köszi Most már pihenhetsz... Az igazi megmérettetés csak most jön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Most akkor lógathatom pár percig a lábam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Most akkor lógathatom pár percig a lábam? Igyál meg egy sört addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Igyál meg egy sört addig. No beer, no party. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Oldi! Azt hittem már szégyenbe hagyod a családot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Coce, te érted mit akarsz kérdezni? Nekem k*rvára bonyolult Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hát jó agyalást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Oldi! Azt hittem már szégyenbe hagyod a családot. Igazság szerint olyan gyors voltam már az elején is de.....de ez a piszok gép meg túl lassú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.