Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Én is gratulálok, mindenkinek! Nekem nem hiszem hogy kell. Szerkesztve: 2007. December 8. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. És végül is mikor találkozunk? Én du. 1-2 közöttre emlékszem. (de ez már itt OFF) OFF Fórumtali topikba írtam ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. A jövő heti is ilyesmi lesz szerintem, de ezt majd Obi megmondja. Rajta áll a dolog. Én valszeg nem tudok itt lenni, a fórumtali miatt. Bár az még képlékeny (??). Akkor halasztunk, elég kevesen lennénk. A kvízt ugyanilyenre akarom csinálni, maximum a kérdések száma fog változni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nem muszály kötődni a szombati időponthoz, valamely hétköznap este is lehet szerveznetek. Összesített eredményeket beraktam a forduló topicjába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Tartom a stabil egy pontos előnyömet a második helyen. Obi. Lehetne péntek este! Szerkesztve: 2007. December 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Remélem legközelebb már Oldiék is csatlakoznak majd a kvízhez (és a fórumtalihoz is )! A fórumtalihoz 100000 %, hogy nem, már jeleztem ezt megfelelő helyen, a helyzet azóta nem változott, nem is fog, a kvízhez meg fene tudja. Előre nem lehet tudni, hogy jön ki De azt már jelzem előre, hogy szilveszterkor nincs szándékomban a kvíz előtt ülni, kicsi az esély a részvételre. De ugyebár bármikor is csak egyikünk tud játszani, ha nem melónapon van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Obi. Lehetne péntek este! Ha a jövő heti lenne pénteken, akkor azon sem veszünk részt, mert esti programunk van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Összesített eredményeket beraktam a forduló topicjába. Máskor ha lehet a mostani nicknevemmel írd már be. Nekem a régi már a múlté. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Elnézést. Javítom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Na fiúk-lányok, most értem haza! Látom jót játszottatok. Legközelebb már én is jövök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Elnézést. Javítom. El van nézve és köszi Szerkesztve: 2007. December 8. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Na fiúk-lányok, most értem haza! Látom jót játszottatok. Legközelebb már én is jövök Hát nem volt egy hosszú parti. Remélem azért jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nekem nem hiszem hogy kell. Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Lassan konkretizáljátok a fordulót, főleg ha hétköznap lesz! Szerkesztve: 2007. December 10. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 11. A csütörtök este nektek megfelel?Lehet akár héttől is, de nem tudom hogy ki mikor ér rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 11. A csütörtök este nektek megfelel?Lehet akár héttől is, de nem tudom hogy ki mikor ér rá. Nekem jó a csütörtük. A legjobb este nyolckor lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Nekem is +felel a nyolc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Csütörtök nekem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Ha én véletlenül akkor nem lennék, Ody sztem nyit neked majd egy topicot. De azért igyekszem meglesni élőben a fordulót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Nekem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Hát ha mindenkinek megfelel akkor csütörtökön este pontban nyolckor MÉRKŐZÉS. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 11. húha, itt nem cicóznak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Nekem továbbra is csak fél kilenctől lenne jó. Szeretnék játszani - eltolhatnánk ismét a kezdést? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Nekem továbbra is csak fél kilenctől lenne jó. Szeretnék játszani - eltolhatnánk ismét a kezdést? No problemo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 12. Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Kíváncsian várom a fordulót. Obi1! Kell minta a kérdésekhez? Értem ezalatt a betűstílust, színt, képeket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Obi1! Kell minta a kérdésekhez? Értem ezalatt a betűstílust, színt, képeket? Oké, megköszönném!Képek alatt mit értesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. (szerkesztve) Oké, megköszönném!Képek alatt mit értesz? Oké, megköszönném!Képek alatt mit értesz? Az egész kódra gondoltam. Itt van: SIZE=7]Ide írod a szöveget[/size][/color IMG]ide a képet[/img A kód akkor fog működni, ha az első és az utolsó tag elé is raksz zárójelet. De gondolom ez egyértelmű. Szerkesztve: 2007. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Köszi Két óra múlva akkor indul a forduló, remélem minnél többen leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Én is remélem, hogy egy remek fordulóval leszünk gazdagabbak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.