Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Én is gratulálok, mindenkinek! Nekem nem hiszem hogy kell. Szerkesztve: 2007. December 8.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve És végül is mikor találkozunk? Én du. 1-2 közöttre emlékszem. (de ez már itt OFF) OFF Fórumtali topikba írtam ON
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve A jövő heti is ilyesmi lesz szerintem, de ezt majd Obi megmondja. Rajta áll a dolog. Én valszeg nem tudok itt lenni, a fórumtali miatt. Bár az még képlékeny (??). Akkor halasztunk, elég kevesen lennénk. A kvízt ugyanilyenre akarom csinálni, maximum a kérdések száma fog változni.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Szerző Nem muszály kötődni a szombati időponthoz, valamely hétköznap este is lehet szerveznetek. Összesített eredményeket beraktam a forduló topicjába.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Tartom a stabil egy pontos előnyömet a második helyen. Obi. Lehetne péntek este! Szerkesztve: 2007. December 8.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Remélem legközelebb már Oldiék is csatlakoznak majd a kvízhez (és a fórumtalihoz is )! A fórumtalihoz 100000 %, hogy nem, már jeleztem ezt megfelelő helyen, a helyzet azóta nem változott, nem is fog, a kvízhez meg fene tudja. Előre nem lehet tudni, hogy jön ki De azt már jelzem előre, hogy szilveszterkor nincs szándékomban a kvíz előtt ülni, kicsi az esély a részvételre. De ugyebár bármikor is csak egyikünk tud játszani, ha nem melónapon van.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Obi. Lehetne péntek este! Ha a jövő heti lenne pénteken, akkor azon sem veszünk részt, mert esti programunk van.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Összesített eredményeket beraktam a forduló topicjába. Máskor ha lehet a mostani nicknevemmel írd már be. Nekem a régi már a múlté.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Na fiúk-lányok, most értem haza! Látom jót játszottatok. Legközelebb már én is jövök
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Elnézést. Javítom. El van nézve és köszi Szerkesztve: 2007. December 8.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Szerző Na fiúk-lányok, most értem haza! Látom jót játszottatok. Legközelebb már én is jövök Hát nem volt egy hosszú parti. Remélem azért jó volt!
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Nekem nem hiszem hogy kell. Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos
Hozzászólás ideje: 2007. December 10.17 éve Szerző Lassan konkretizáljátok a fordulót, főleg ha hétköznap lesz! Szerkesztve: 2007. December 10.17 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2007. December 11.17 éve A csütörtök este nektek megfelel?Lehet akár héttől is, de nem tudom hogy ki mikor ér rá.
Hozzászólás ideje: 2007. December 11.17 éve A csütörtök este nektek megfelel?Lehet akár héttől is, de nem tudom hogy ki mikor ér rá. Nekem jó a csütörtük. A legjobb este nyolckor lenne.
Hozzászólás ideje: 2007. December 11.17 éve Szerző Ha én véletlenül akkor nem lennék, Ody sztem nyit neked majd egy topicot. De azért igyekszem meglesni élőben a fordulót!
Hozzászólás ideje: 2007. December 11.17 éve Hát ha mindenkinek megfelel akkor csütörtökön este pontban nyolckor MÉRKŐZÉS.
Hozzászólás ideje: 2007. December 11.17 éve Nekem továbbra is csak fél kilenctől lenne jó. Szeretnék játszani - eltolhatnánk ismét a kezdést?
Hozzászólás ideje: 2007. December 12.17 éve Nekem továbbra is csak fél kilenctől lenne jó. Szeretnék játszani - eltolhatnánk ismét a kezdést? No problemo.
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Kíváncsian várom a fordulót. Obi1! Kell minta a kérdésekhez? Értem ezalatt a betűstílust, színt, képeket?
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Obi1! Kell minta a kérdésekhez? Értem ezalatt a betűstílust, színt, képeket? Oké, megköszönném!Képek alatt mit értesz?
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Oké, megköszönném!Képek alatt mit értesz? Oké, megköszönném!Képek alatt mit értesz? Az egész kódra gondoltam. Itt van: SIZE=7]Ide írod a szöveget[/size][/color IMG]ide a képet[/img A kód akkor fog működni, ha az első és az utolsó tag elé is raksz zárójelet. De gondolom ez egyértelmű. Szerkesztve: 2007. December 13.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Köszi Két óra múlva akkor indul a forduló, remélem minnél többen leszünk.
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Én is remélem, hogy egy remek fordulóval leszünk gazdagabbak.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.