Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. (szerkesztve) Köszi a gratukat és én is gratulázok mindenkinek! Szerkesztve: 2007. December 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. (szerkesztve) Mondjuk a gratulákat a nagykérdésemre nem igazán érdemlem meg. Amikor kitaláltam nem gondoltam hogy nem lesz nagy sikere. Igaz kitalálni és megoldani egészen más dolog. Szerkesztve: 2007. December 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Hát én nem tudom, hogy mióta hívják a Falcon antennáját pajzstányérnak de én több oldalon is szenzortányérként olvastam vissza. A pajzskibocsájtó egységek a villás orr töveiben vannak. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Hát én nem tudom, hogy mióta hívják a Falcon antennáját pajzstányérnak de én több oldalon is szenzortányérként olvastam vissza. A pajzskibocsájtó egységek a villás orr töveiben vannak. :S Detto. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. (szerkesztve) Akkor jól elszúrtam ha nem a jót fogadtam el de ha Ody már megkapta érte a pontját akkor nem akarom visszavenni ezért felajánlok Donátnak egyet a sajátjaimból. Azért az enyéimből mert úgy megbüntethetem magam a bénázás miatt. Szerkesztve: 2007. December 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. (szerkesztve) Ha nem akarjátok azt a kakukkos feladványt akkor feladhatok egy könnyebbet amiért mindenki két pontot kapna csak az vele a bibi hogy aki a tegnapival már foglakozott akkor az potyára csinálta. Szerkesztve: 2007. December 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Köszönöm Rog, igazán kedves vagy , de azt hiszem túl teszem magam ezen a dolgon, Ody gyorsabb volt, mint én, és jogosan kapja ő a pontot, mindannyian tudjuk, hogy mire gondolt Magadat meg ne büntesd, mert tök jó volt a tegnapi forduló! Szóval köszönöm, de ne vonj le se magadtól, se mástól, se senkitől, maradjon csak úgy, ahogy tegnap kialakult Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Köszönöm Rog, igazán kedves vagy , de azt hiszem túl teszem magam ezen a dolgon, Ody gyorsabb volt, mint én, és jogosan kapja ő a pontot, mindannyian tudjuk, hogy mire gondolt Magadat meg ne büntesd, mert tök jó volt a tegnapi forduló! Szóval köszönöm, de ne vonj le se magadtól, se mástól, se senkitől, maradjon csak úgy, ahogy tegnap kialakult Nagyon köszi, és telejsen igazad van! Ez van, és nem kell új kérdés sem, ha nem tudjuk a választ, hát így jártunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Nyugodtan, csak azt döntsétek el, hogy még az Ody fordulóig akartok még egy fordulót? Mert akkor azt nyugodtan csinálhatod. Igen, addig még lehetne egy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Ody gyorsabb volt, mint én, és jogosan kapja ő a pontot, mindannyian tudjuk, hogy mire gondolt Szerintem is jogosan kapta a pontot mert én is tudtam mire gondolt csak ez a mostani név-dolog totál megkavart. ne vonj le se magadtól, se mástól, se senkitől, maradjon csak úgy Csak magamtól vontam volna le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Rog, sokat segített a betűk sorszámának megadása, megvan a név és a filmcím is, de arról nekem csak egy SW név ugrott be. Azt elküldtem. Szerintem is lehetne még egy forduló, mert 30-a még olyan messze van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. csak egy SW név ugrott be. Azt elküldtem. Azt olvastam és válaszoltam is rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Az év végi kvíz után lesznek még játékok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Lesznek persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Lesznek persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Lesznek persze. De azokat már Te csináld! Egy időre vége a fan fordulóknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Egy időre vége a fan fordulóknak. Ennyire besokalltál tőlem? (vicc volt ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Hát én nem tudom, hogy mióta hívják a Falcon antennáját pajzstányérnak de én több oldalon is szenzortányérként olvastam vissza. A pajzskibocsájtó egységek a villás orr töveiben vannak. :S A filmben sehogyse hívják, szóval az is lehet. :S Egyébként meg arra gondoltam, amire a többiek. Rog jól látta a lényeget. Rog. Most volt egy rakattal, ezért Coce visszaveszi a karmesteri pálcát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Most volt egy rakattal, ezért Coce visszaveszi a karmesteri pálcát. Én is erre gondoltam de a poént nem bírtam kihagyni. Szerintem is jó ha Coce is nyomja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Rog, rájöttem a másik névre is, küldtem üzenetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. (szerkesztve) küldtem üzenetet. Megkaptam és gratula Szerkesztve: 2007. December 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Gratulálok pildi! Én lusta disznó voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Én csinálnom elvileg a szilveszteri fordulót. December 30.-ára terveztem. Végül is jó, hogy nem 31-én lesz, így biztos többen tudnak részt venni És nagy szemtelenség volna annyit kérni tőled, Ody, hogy legyenek benne olyan kérdések, amin gondolkozni kell egy kicsit, és nem egyből rávágni a választ (már ha valaki tudja)? Tudod, nekem a gyorsaság gondot okoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Gratulálok pildi! Én lusta disznó voltam. Köszönöm! Ez biztos neked is ment volna Rog utolsó segítségével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. (szerkesztve) Végül is jó, hogy nem 31-én lesz, így biztos többen tudnak részt venni És nagy szemtelenség volna annyit kérni tőled, Ody, hogy legyenek benne olyan kérdések, amin gondolkozni kell egy kicsit, és nem egyből rávágni a választ (már ha valaki tudja)? Tudod, nekem a gyorsaság gondot okoz Az első felvetésre; azért lesz 30.- án, mert így hátha többen bevállalják. A kérdések igazodnak majd a szilveszteri hangulathoz. Csak ennyit mondhatok. Szerkesztve: 2007. December 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. A kérdések igazodnak majd a szilveszteri hangulathoz. Olyan vicces stílusúak lesznek mint a múltkoriak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. A kérdések igazodnak majd a szilveszteri hangulathoz. Csak ennyit mondhatok. Most nem tudom, hogy ez jót vagy rosszat jelent? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. (szerkesztve) Most nem tudom, hogy ez jót vagy rosszat jelent? Gondolom olyanok lesznek mint a 2006 végi játékban. http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=253&st=30 Szerkesztve: 2007. December 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Gondolom olyanok lesznek mint a 2006 végi játékban. http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=253&st=30 Megnéztem, és nem lettem nyugodtabb. Úgy érzem, ehhez innom kell majd valamit előtte, hogy kellően laza legyek (bár akkor meg összeakadnak majd az ujjaim a billentyűzeten ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Akkor csak mértékkel iszogass. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.