Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Jó az önkontrollom, nem lesz baj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Akkor jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megnéztem, és nem lettem nyugodtabb. Úgy érzem, ehhez innom kell majd valamit előtte, hogy kellően laza legyek (bár akkor meg összeakadnak majd az ujjaim a billentyűzeten ) Lehet, hogy én is iszok előtte, úgy hogy ne izgulj emiatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Jó kis dec 30-ai kvíz! Alig várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Remélem azért nem úgy fog elsülni a vége, mint annak a fordulónak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Nyugodtan, csak azt döntsétek el, hogy még az Ody fordulóig akartok még egy fordulót? Mert akkor azt nyugodtan csinálhatod. Nos, ha legyen akkor még Ody mester fordulója előtt egy kvíz, akkor az mikor legyen? Valamikor a hét elején kéne, mert különben elég sűrű lenne a kvízek sora. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Hétfő vagy Kedd este! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Soha napján kiskedden borjúnyúzó pénteken Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Hétfő vagy Kedd este! Hátfőt nem javasolnám, mert mégis csak szenteste, aztán nem biztos, hogy sokunknak jó. Inkább kedd. Persze, ha jó a hétfő, az is megoldható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Hátfőt nem javasolnám, mert mégis csak szenteste, aztán nem biztos, hogy sokunknak jó. Inkább kedd. Persze, ha jó a hétfő, az is megoldható. Igaz, legyen inkább kedd vagy szerda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. (szerkesztve) Nekem bármelyik okés Szerkesztve: 2007. December 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Nekem a szerda lenne a legmegfelelőbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Akkor szerda? Fél kilenc? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Akkor szerda? Fél kilenc? Jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 23. Talán nekem is jó. Igyekszem pontos lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Lesz kvíz ma, vagy nem lesz ma kvíz? Ez itt a nagy kérdés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Sztem ha 4 játékos lesz, nyugodtan megtarthatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. (szerkesztve) Rendicsek. Akkor fél kilenctől számolunk. Szerkesztve: 2007. December 26. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Én jelen vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Én jelen vagyok Hippie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Gyülekezik a nép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Ho-ho-ho! Santa Yoda is betoppant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Gyülekezik a nép De még nem elégséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. De még nem elégséges. Tábornok!Van még egy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Várakozunk, hátha még befut valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Várakozunk, hátha még befut valaki. És be is futott! De várakozzunk még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Sziasztok! Megjöttem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Sziasztok! Megjöttem! Benned soha sem csalódik az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Nos akkor, szerintem el is lehet kezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Benned soha sem csalódik az ember. Ez kedves Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.