Hozzászólás ideje: 2007. December 21.17 éve Megnéztem, és nem lettem nyugodtabb. Úgy érzem, ehhez innom kell majd valamit előtte, hogy kellően laza legyek (bár akkor meg összeakadnak majd az ujjaim a billentyűzeten ) Lehet, hogy én is iszok előtte, úgy hogy ne izgulj emiatt.
Hozzászólás ideje: 2007. December 22.17 éve Szerző Remélem azért nem úgy fog elsülni a vége, mint annak a fordulónak!
Hozzászólás ideje: 2007. December 22.17 éve Nyugodtan, csak azt döntsétek el, hogy még az Ody fordulóig akartok még egy fordulót? Mert akkor azt nyugodtan csinálhatod. Nos, ha legyen akkor még Ody mester fordulója előtt egy kvíz, akkor az mikor legyen? Valamikor a hét elején kéne, mert különben elég sűrű lenne a kvízek sora.
Hozzászólás ideje: 2007. December 22.17 éve Hétfő vagy Kedd este! Hátfőt nem javasolnám, mert mégis csak szenteste, aztán nem biztos, hogy sokunknak jó. Inkább kedd. Persze, ha jó a hétfő, az is megoldható.
Hozzászólás ideje: 2007. December 22.17 éve Hátfőt nem javasolnám, mert mégis csak szenteste, aztán nem biztos, hogy sokunknak jó. Inkább kedd. Persze, ha jó a hétfő, az is megoldható. Igaz, legyen inkább kedd vagy szerda.
Hozzászólás ideje: 2007. December 22.17 éve Nekem bármelyik okés Szerkesztve: 2007. December 22.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. December 26.17 éve Lesz kvíz ma, vagy nem lesz ma kvíz? Ez itt a nagy kérdés
Hozzászólás ideje: 2007. December 26.17 éve Rendicsek. Akkor fél kilenctől számolunk. Szerkesztve: 2007. December 26.17 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2007. December 26.17 éve Várakozunk, hátha még befut valaki. És be is futott! De várakozzunk még.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.