Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Jó, akkor biztos csak az én humorérzékemben van a hiba, hiszek nektek! Ez nem humor volt. Ugye Dzséjt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Ez nem humor volt. Ugye Dzséjt? Nem. Ez mocskoskodás volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Nem. Ez mocskoskodás volt De szerintem jó volt! Legalábbis úgy vettem észre, mindenkinek leesett, hogy itt kavarás van a kérdésben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Úgy tűnik hogy a kvízekben a Sith-es beugratások a legnépszerűbbek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Krande azért jogosan vetette fel ezt a dilemmát, mert rosszul van megfogalmazva a kérdés. Beugratósnak maradhatott volna, azzal az irányvonallal nincs gond, de a kérdés szerintem ilyen formában beleszámoltatja a felsoroltakon kívül Plagueist is. Vagyis arra akarok kilyukadni, hogy Plagueist nem tárgyraggal kellett volna a kérdésben ellátni, hanem inkább a -val, -vel-el. Darth Plagueissel számolva... Vagy valami ilyesmi. Mondjuk utólag hiába okoskodok, meg nincs is értelme, csak Krandénak adok igazat jelen esetben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Ebben a formában igaza van, de a kérdés első része kizárja a második lehetőséget (miszerint Plagit is bele lehetne számolni). A lényeg, hogy a játékosoknak ez világos volt. Én sajna kihagytam Dookut, ezért nem vihettem el a pontokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Coce-kal értek egyet én is bedőltem volna és ötöt mondtam volna de nem azért, mert nem tudom hogy Plagueis nem látható a filmben, hanem azért, mert a kérdés félreérthető, és úgy is értelmezhető hogy Darth Plagueis, akit nem látunk, azért számítódik egynek, és rajta kívül még mennyit látunk? Tehát az ötöt én is simán rávágtam volna, noha evidens, hogy Plagueis nem látható a filmben. A helyes kérdés feltevés talán akkor valósult volna meg, ha így kérdez Dzséjt: Az összes filmben említett Sith-et figyelembe véve (köztük Darth Plagueist is) összesen hány Sith-lovag látható a filmben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Vasárnap szilveszteri forduló! Bólét bekészíteni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Én jövök (visegrádi bobozás után átfagyva - de a forralt bor majd átmelegít) És maradunk a fél kilencnél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Maradhatunk annál, ha a többieknek is jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Még visszatérve a Plagueis-os kérdésre, nekem egyből egyértelmű lett, hogy beugratós volt a kérdés, amint megláttam, hogy valaki négyet írt. A kérdéssel nem volt semmi baj, csak szó szerint kellett volna érteni: akár beleértjük Palgueis-t, akár nem, csupán 4 Sith látható a filmekben. Ez van: beugrottunk egy tipikus beugratós kérdésnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Jó, akkor biztos csak az én humorérzékemben van a hiba, hiszek nektek! Ne aggódj, mi is fennakadtunk rajta pont ugyanígy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. A lényeg, hogy a játékosoknak ez világos volt. Mi Oldie-val fennakadtunk rajta, mert totál nem volt egyértelmű, és beugratósnak is nagyon hülyén jött ki. Ha jól emlékszem, ötöt írtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Maradhatunk annál, ha a többieknek is jó! Én még nem tudom, hogy itt leszek-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 28. Hat kérdés lesz a kvízben, és ezúttal csak úgy mint tavaly, nagykérdés nem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 29. Na de ugye nem csak engem érdekel ez a szilveszteri forduló ? Hiszen a sok bulizós miatt lett egy nappal előre hozva. És egyedül nem játszhatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Én itt leszek, még az emlékeztetőmet is beállítottam 20:30-ra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Remélem összejövünk páran. A kérdések már készen állnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Én is leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Én már itt vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. (szerkesztve) Én már itt vagyok Örülök! Remélem a többiek is jönnek. Egyébként nem véletlen a Drink Wars alcím. Szerkesztve: 2007. December 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megérkeztem én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Én is itt vagyok, hitetlenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. (szerkesztve) Ody: Ajjaj... "egy olyat lesz szíves". Szerkesztve: 2007. December 30. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Ody: Ajjaj... "egy olyat lesz szíves". Lesz itt móka, kacagás... Remélem ott van mellettetek a pezsgő is! Máskép nem lehet kibírni ezt a fordulót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Mellettem víz van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Ásványvíz, detto. Coce, nem szállsz be? Most ez úgy is ilyen különleges forduló, simán játszhatnál (ahogy láttam, itt vagy...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Remélem ott van mellettetek a pezsgő is! Máskép nem lehet kibírni ezt a fordulót. Bitburger partyhordó megteszi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szándékomban állt, csak kicsit ideges vagyok. Na hátha feloldódok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Ásványvíz, detto. Coce, nem szállsz be? Most ez úgy is ilyen különleges forduló, simán játszhatnál (ahogy láttam, itt vagy...) A fan fordulókban mintha néha játszott volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.