Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Meglátszik, hogy milyen nagylelkűek vagyunk Pildivel. Na akkor most becsempészek ide egy BÚÉK-ot mindenkinek, ha már szilveszteri fordulón versenghettünk! Igen, én csak azért nem kívántam, mert holnap lesz a napja. De ha már céloztál rá, akkor Boldog Új Évet mindenkinek! Remélem jövőre is lesz kvíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Törekszünk rá időt fordítani jövőre is. No de semmi fogadalom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Mivel holnap éjfélkor én valakinek a háza előtt fogok fetrengeni, előre is Boldog Új Évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Mivel holnap éjfélkor én valakinek a háza előtt fogok fetrengeni, előre is Boldog Új Évet! Aztán vigyázz, meg ne fázz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Aztán vigyázz, meg ne fázz. Lesz fűteni valóm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Meglátszik, hogy milyen nagylelkűek vagyunk Pildivel. Na akkor most becsempészek ide egy BÚÉK-ot mindenkinek, ha már szilveszteri fordulón versenghettünk! Ezt a nagylelkűségre célzást nem értem Jogosan kaptam pontot vagy nem? Szánalom pontokra nem tartok igényt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. 1-1 pontjainkra céloztam kicsit ironikusan, mintha mi akár az összesre tudtunk volna leggyorsabban válaszolni, csak nagylelkűek voltunk, és nem akartuk egysíkúvá tenni a versenyt. Elnézést hogy negatív irányban értetted félre mondanivalómat, semmi ilyen szándék nem volt benne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Jaj, Coce, csak a válaszodat olvasva jöttem rá, hogy kétértelmű a kérdéses mondatod Utólagosan elnézést már a gondolatért is, hogy ilyesmit feltételeztem (és még én mondtam, hogy van humorérzékem... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. A tegnapi EU-s kérdéssel messzemenőkig nem értek egyet, másképp kellett volna feltenni, mert ebben a formában több szereplő is helyes megoldás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. A tegnapi EU-s kérdéssel messzemenőkig nem értek egyet, másképp kellett volna feltenni, mert ebben a formában több szereplő is helyes megoldás volt. Nem volt szájbarágós, kicsit gondolkodni kellett hozzá. De valószínű, hogy nem Landora és Wedgre gondoltam. Amúgy meg segítettem sokat a játék alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Nem volt szájbarágós, kicsit gondolkodni kellett hozzá. De valószínű, hogy nem Landora és Wedgre gondoltam. Amúgy meg segítettem sokat a játék alatt. Celchu nem repült a Halálcsillagban(!). Ő és osztaga a hátvédet alkotta. Csillagrombolókkal küzdött, van is erről egy rész valamelyik X-szárnyú könyvben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Celchu nem repült a Halálcsillagban(!). Ő és osztaga a hátvédet alkotta. Csillagrombolókkal küzdött, van is erről egy rész valamelyik X-szárnyú könyvben. Hmmm. Én úgy emlékszem, hogy amikor árulónka kiáltották ki, akkor mondta, hogy ő volt az egyik, aki Lando parancsára elcsalta a vadászokat a Halálcsillag belsejében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Nem volt szájbarágós, kicsit gondolkodni kellett hozzá. Nem is kell szájbarágósnak lenni, hanem pontosnak, amiből egyetlen jó válasz következhet. Ennek a megfogalmazása nem olyan volt. Amint elnéztem a játékot, másoknak sem volt megfelelő a kérdés. Nekem Obi1 válasza tetszett a legjobban, mert röviden megfogalmazta a kérdésre a jó választ Gondolkodni pontos kérdés alapján is kellett volna, elvégre az EU-t nem mindenki ismeri. Különben meg arról volt szó a játék kezdetekor, hogy EU nem lesz, ez pedig EU kategóriás kérdés volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Hmmm. Én úgy emlékszem, hogy amikor árulónka kiáltották ki, akkor mondta, hogy ő volt az egyik, aki Lando parancsára elcsalta a vadászokat a Halálcsillag belsejében. Ha hazamentem, megnézem a könyvben, de Oldie nemrég olvasta a könyvet, talán azért rémlik neki jobban Mindenesetre utánanézést igényel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Ha hazamentem, megnézem a könyvben, de Oldie nemrég olvasta a könyvet, talán azért rémlik neki jobban Mindenesetre utánanézést igényel. Remélem nem emlékeztem rosszul, mert akkor az gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Én meg azon háborodtam fel, hogy a lila neonos gyengének se mondható eresztésem még egy gonoszgomba kártyát sem ért, nemhogy pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. http://en.wikipedia.org/wiki/Tycho_Celchu Eszerint Odynak van igaza. Azt írja, hogy Tycho követte Landot és Wedge-t a halálcsillag csatornájába, ahol pontosan azt tette és úgy, ahogy az előbb Ody leírta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Köszi Donát! Megnyugodtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Én meg azon háborodtam fel, hogy a lila neonos gyengének se mondható eresztésem még egy gonoszgomba kártyát sem ért, nemhogy pontot. Pildi értékelte egy nagy kacajjal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Igaz, azért már megérte beírnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Számomra az volt a tegnapi forduló legjobb beszólása Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Eh, attól még a Tychos kérdés teljesen EU, ami nem felel meg a kvíz "szabályainak" Na majd a szilveszter rovására írom a megállapításom figyelmen kívül hagyását Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Igaz, Ody, te egyáltalán nem vagy EU-párti, hogy lehetett akkor az egyik kérdésed EU vonatkozású? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. De ez nem teljesen EU-s kérdés, hisz a filmben is benne van Tycho, és ez a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Csak az EU szerint van benne, ami nem ugyanaz. EU szerint sok más is történt a filmek alatt, mégis EU-nak számít, ilyen alapon lehetne kérdés, hol szerepel Mara Jade a filmekben (ep6-ban Jabba tróntermében, de ez EU). Ugyanaz a kategória, mint Tycho. Mert ha nem így van, akkor mutass nekem hivatalos anyagot (ep6 forgatóköny, vagy filmkönyv, stáblista, stb.), mely szerint ő ott van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Sem a forgatókönyvben, sem az EP6-regényben, sem a stáblistán nem szerepel Celhu neve, úgyhogy szerintem a filmben nincs benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. A képes forgatókönyvben utánnanéztünk. Lando Zöld Vezérnek továbbítja a hírt, hogy térjen vissza a felszínre. Zöld Vezér pedig egy idősebb fószer akit nem lehet összehozni Celchuval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. (szerkesztve) Mivel ezt még nem csináltam meg a modemem elszállása miatt, most pótlom hiányosságom. Az én fordulóm eredményei: Ody 5 pont Pildi 3 pont Obi1 2 pont Rog 2 pont Donát 2 pont Szerkesztve: 2008. Január 2. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Coce, nekem nem gond,ha pici szünet lesz 20-ig, vagy ameddig le nem megy nálad a hajtás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Utánna ígérem bepótoljuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.