Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Meglátszik, hogy milyen nagylelkűek vagyunk Pildivel. :)

Na akkor most becsempészek ide egy BÚÉK-ot mindenkinek, ha már szilveszteri fordulón versenghettünk! :)

Igen, én csak azért nem kívántam, mert holnap lesz a napja. :) De ha már céloztál rá, akkor Boldog Új Évet mindenkinek! Remélem jövőre is lesz kvíz. :)

Hozzászólás ideje:
Meglátszik, hogy milyen nagylelkűek vagyunk Pildivel. :)

Na akkor most becsempészek ide egy BÚÉK-ot mindenkinek, ha már szilveszteri fordulón versenghettünk! :)

Ezt a nagylelkűségre célzást nem értem :)

Jogosan kaptam pontot vagy nem? Szánalom pontokra nem tartok igényt :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

1-1 pontjainkra céloztam kicsit ironikusan, mintha mi akár az összesre tudtunk volna leggyorsabban válaszolni, csak nagylelkűek voltunk, és nem akartuk egysíkúvá tenni a versenyt. Elnézést hogy negatív irányban értetted félre mondanivalómat, semmi ilyen szándék nem volt benne!

Hozzászólás ideje:

Jaj, Coce, csak a válaszodat olvasva jöttem rá, hogy kétértelmű a kérdéses mondatod :) Utólagosan elnézést már a gondolatért is, hogy ilyesmit feltételeztem (és még én mondtam, hogy van humorérzékem... :) )

Hozzászólás ideje:

A tegnapi EU-s kérdéssel messzemenőkig nem értek egyet, másképp kellett volna feltenni, mert ebben a formában több szereplő is helyes megoldás volt.

Hozzászólás ideje:
A tegnapi EU-s kérdéssel messzemenőkig nem értek egyet, másképp kellett volna feltenni, mert ebben a formában több szereplő is helyes megoldás volt.

Nem volt szájbarágós, kicsit gondolkodni kellett hozzá. De valószínű, hogy nem Landora és Wedgre gondoltam. :) Amúgy meg segítettem sokat a játék alatt.

Hozzászólás ideje:
Nem volt szájbarágós, kicsit gondolkodni kellett hozzá. De valószínű, hogy nem Landora és Wedgre gondoltam. :) Amúgy meg segítettem sokat a játék alatt.

Celchu nem repült a Halálcsillagban(!). Ő és osztaga a hátvédet alkotta. Csillagrombolókkal küzdött, van is erről egy rész valamelyik X-szárnyú könyvben.

Hozzászólás ideje:
Celchu nem repült a Halálcsillagban(!). Ő és osztaga a hátvédet alkotta. Csillagrombolókkal küzdött, van is erről egy rész valamelyik X-szárnyú könyvben.

Hmmm. Én úgy emlékszem, hogy amikor árulónka kiáltották ki, akkor mondta, hogy ő volt az egyik, aki Lando parancsára elcsalta a vadászokat a Halálcsillag belsejében.

Hozzászólás ideje:
Nem volt szájbarágós, kicsit gondolkodni kellett hozzá.

Nem is kell szájbarágósnak lenni, hanem pontosnak, amiből egyetlen jó válasz következhet. Ennek a megfogalmazása nem olyan volt. Amint elnéztem a játékot, másoknak sem volt megfelelő a kérdés. Nekem Obi1 válasza tetszett a legjobban, mert röviden megfogalmazta a kérdésre a jó választ :) Gondolkodni pontos kérdés alapján is kellett volna, elvégre az EU-t nem mindenki ismeri. Különben meg arról volt szó a játék kezdetekor, hogy EU nem lesz, ez pedig EU kategóriás kérdés volt :)

Hozzászólás ideje:
Hmmm. Én úgy emlékszem, hogy amikor árulónka kiáltották ki, akkor mondta, hogy ő volt az egyik, aki Lando parancsára elcsalta a vadászokat a Halálcsillag belsejében.

Ha hazamentem, megnézem a könyvben, de Oldie nemrég olvasta a könyvet, talán azért rémlik neki jobban :) Mindenesetre utánanézést igényel.

Hozzászólás ideje:

Eh, attól még a Tychos kérdés teljesen EU, ami nem felel meg a kvíz "szabályainak" :) Na majd a szilveszter rovására írom a megállapításom figyelmen kívül hagyását :)

Hozzászólás ideje:

Igaz, Ody, te egyáltalán nem vagy EU-párti, hogy lehetett akkor az egyik kérdésed EU vonatkozású? :)

Hozzászólás ideje:

Csak az EU szerint van benne, ami nem ugyanaz. EU szerint sok más is történt a filmek alatt, mégis EU-nak számít, ilyen alapon lehetne kérdés, hol szerepel Mara Jade a filmekben (ep6-ban Jabba tróntermében, de ez EU). Ugyanaz a kategória, mint Tycho. Mert ha nem így van, akkor mutass nekem hivatalos anyagot (ep6 forgatóköny, vagy filmkönyv, stáblista, stb.), mely szerint ő ott van.

Hozzászólás ideje:

A képes forgatókönyvben utánnanéztünk. Lando Zöld Vezérnek továbbítja a hírt, hogy térjen vissza a felszínre. Zöld Vezér pedig egy idősebb fószer akit nem lehet összehozni Celchuval.

Hozzászólás ideje:

Mivel ezt még nem csináltam meg a modemem elszállása miatt, most pótlom hiányosságom. Az én fordulóm eredményei:

Ody 5 pont

Pildi 3 pont

Obi1 2 pont

Rog 2 pont

Donát 2 pont

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.