Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. (szerkesztve) a te nagykérdésednek mi lett a megfejtése?Nem tudtam rájönni hogy kivel áll kapcsolatban az a név. Frank Oz és Yoda mert Dorothy az egyik szereplője az "Oz, a nagy varázsló"nak és abból a címből következett volna a két SW-s név. Szerkesztve: 2008. Január 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Igazából azért nem akarok fordulót csinálni, mert csak egy szimplát tudnék, semmi ötletem egy "csavarosabbhoz", így klassz ötlet híján nincs késztetésem rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Nem kellene annak csavarosnak lennie mert nincsenek megszabva nehézségi fokozatok és a lényeg hogy játszunk egy jót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Érdeklődni szeretnék hogy valaki más is pedzegeti-e magában erre a hétre hogy kvízt vezetne. Ha nem akkor a csütörtök-péntek-szombat 20.30 közül kinek melyik időpont lenne jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Nekem a csütörtök 20.30 lenne jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Csütörtök nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Jelen állás szerint nekem mind a három nap jó. Szóval rajtam nem áll vagy bukik a dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Nekem is jó a csütörtök 20:30, de péntek és szombat is szóba jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Akkor hát csütörtökön lészen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. A csütörtök jó lesz nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Lesz kvíz Rog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Jó, hogy szólsz Ody, én itt vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. (szerkesztve) Lesz kvíz Rog? Még szép. Remélem gyarapszunk még. Szerkesztve: 2008. Január 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Jelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Ajjaj... itt van Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Ajjaj... itt van Dzséjt Ráadásul kiszőrösödött fejjel. Nagyon jó ez a bébi Ewok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Akkor bele kell húzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Ajjaj... itt van Dzséjt Nyugi, mérges vagyok, mert nem hozták a kajámat (azaz, odáig sem jutottam, hogy megrendeljem ). Szóval nem vagyok formában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Én is itt vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Akkor már csak Miss-t kell megvárni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Obi1 és Lokatelli nem jönnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Obi1 és Lokatelli nem jönnek? Gőzöm nincs. Ők nem jelezték de várhatunk még hátha betoppan valamelyikük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Én is itt vagyok már, Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Én is itt vagyok már, Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Oldie nem játszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Most egész sokan leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Oldie nem játszik? Remélem igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. No mi van puhányok? Hiába jövök lealázni mindenkit, még el se kezdődött? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. (szerkesztve) No mi van puhányok? Hiába jövök lealázni mindenkit, még el se kezdődött? Játsszunk körmérkőzést a benmaradásért? Szerkesztve: 2008. Január 10. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Rog: szerintem várjunk 5 percet, aztán kezdhetünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.