Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én nemrég olvastam a szabályzatot, és abban az van, ha jól emlékszem, hogy az első jó válasz 2 pont, a további jó válaszok 1 napon belül 1-1 pontot érnek.

Hozzászólás ideje:

A leggyorsabb válaszoló egyébként Obi1 volt. :(

Amúgy ami meglepett, az, hogy az Obi-wanos EpV-ös kérdés ment a leggyorsabban szinte. Én totálisan úgy emlékeztem, mielőtt utánanéztem, hogy Obi mondja azt Luke-nak, hogy emlékezzen arra, amit tanult, az megmentheti. Aztán amikor megnéztem a jelenetet koppantam egy nagyot. Ehhez képest Ody kapásból rávágta :)

Hozzászólás ideje:

Az isten bubobozzon meg! Hogy a rátóti kisparaszt rúgna t*kön és her*lne ki! Hogy egy talicskára való kanmajom közösüljön azzal a magasságos szent Péterrel, aki oda tegye az esernyőjét ahová gondolom! Hát nem elfelejtettem azzal a csigap*csnyi rövid eszemmel a kvízt!? :(

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Az isten bubobozzon meg! Hogy a rátóti kisparaszt rúgna tökön és herélne ki! Hogy egy talicskára való kanmajom közösüljön azzal a magasságos szent Péterrel, aki oda tegye az esernyőjét ahová gondolom! Hát nem elfelejtettem azzal a csigapöcsnyi rövid eszemmel a kvízt!? :(

......teszem hozzá, sokak örömére. :P:) :)

Amúgy én is lemaradtam :D Szóval több esélye volt így a többieknek :P

Nem baj Dzséjt, következő alkalommal jön a revans. :D

Hozzászólás ideje:
Gratula a fordulóhoz, méltó zárás volt szerintem. Jók voltak a kérdések, főleg a tanács tagok halálozása.

Pont ezért a kérdésért sajnálom, hogy nem voltam itt, mert nem értettem félre a kérdést :( Talán végre szerezhettem volna pontot, de ez van.

Hozzászólás ideje:
EU nuku. :) Szvsz maradjunk csak a fő sztorinál.

Á, de jó, hogy előjött az utolsó oldal :) Na mi is van azzal a Tychos kérdéssel? Csak jó lenne már látni beírva, hogy a kérdés nem felelt meg a szabályoknak :(

Hozzászólás ideje:
Á, de jó, hogy előjött az utolsó oldal :) Na mi is van azzal a Tychos kérdéssel? Csak jó lenne már látni beírva, hogy a kérdés nem felelt meg a szabályoknak :(

De ott a totál EU-ra gondoltam, ami teljesen független a filmektől. Itt nem erről van szó.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na ma volt egy 3 órás írásbeli vizsgám, 20. század szocializmusról 11 oldalt kellett össze vissza írni... :( Szerdán közgáz szigorlat, és ezeknek a végkimenetele szerint alakul a záróforduló időpontja. :) Szerdán bővebben mondok időpontot, de a 19-e szombat este lehet valószínü.

Hozzászólás ideje:
De ott a totál EU-ra gondoltam, ami teljesen független a filmektől. Itt nem erről van szó.

Dehogynem, pont arról, írtam is még más példákat, amik egyenértékűek ezzel :( A filmekhez egy rakat EU kapcsolódik. Ezek szerint meg kellett volna válogatni, hogy melyik EU jöhet, és melyik nem.

Hozzászólás ideje:

Karrde itt egy részlet a játékszabályból:

"-A játék főleg a filmekre vonatkozó feladványokra, kvízekre fog épülni, és az EU-t épphogy csak érintőlegesen fogja érinteni majd a küzdelem. A játék sok-sok fordulóból fog állni, és az összesített eredmény alapján fog kikerülni a győztes titán."

Nem tudom miért izgat ennyire, hogy nekem mi volt a véleményem másfél évvel ezelőtt, ráadásul a kezdeti szakaszban amikor a szabályokat még Coce javában készítette. A lényeg fentebb olvasható, azaz szerintem belefér a Tycho kérdés. :(

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nos, akkor a kvíz forduló a nagykérdéssel a következő eredményt hozta:

Ody: 6 pont

Obi1: 3 pont

Pildi: 2 pont

Rog: 1 pont

Összesítve, és ezáltal lezárva a FAN fordulókat, a végeredmény:

1. Ody Mandrell: 37 pont

2. Donát: 30 pont

3. Dzséjt: 25 pont

4. Obi1: 23 pont

5. Lokatelli

és MissKarrde: 19 pont

7. Rog: 17 pont

8. Oldfighter: 15 pont

9. Pildi: 11 pont

10. Coce_Plant: 4 pont

11. Darth Füge: 0 pont

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:
Pildi már 11 pontod van? :D

Rog nagykérdésénél a helyes válaszra 3 pontot kaptam, mint egyedüli kitartó próbálkozó :) , és az sokat dobott rajta. De azért enélkül is megvolt fordulónként a minimum 1 pont, és ezzel én kiegyezem :(

És persze gratulálok, Ody, a győzelmedhez :)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
Rog nagykérdésénél a helyes válaszra 3 pontot kaptam, mint egyedüli kitartó próbálkozó  :)

Mint a játékosok közti egyedüli kitartó próbálkozó mert Coce is megfejtette az akkori játékosokon kívül így ő is kapott három pontot.

Kár hogy egy olyan hülye feladatot hoztam akkor össze. :)

-----------------------------

Gratula Ody :(

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Az 'offical' verseny hogy is áll?

Hát, amennyiben a 21. forduló volt az utolsó official, akkor így:

Dzséjt: 57 pont

Ody Mandrell: 38 pont

Csabai Donát: 37 pont

Obi1: 37 pont

lokatelli: 27 pont

Rog: 23 pont

MissKarrde: 21 pont

Oldfighter: 17 pont

Darth Fuge: 3 pont

Pildi: 1 pont

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.