Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Köszönöm! Láttam, egy kicsit nehézre sikerült... de bevallom őszintén, úgy kalkuláltam, hogy Dzséjt is itt lesz, ezért tettem bele cselt, hogy ne csak a gyorsaság számítson. Dzséjt viszont nem jött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a nagykérdésre a pontozás hogy működik? Aki elsőként küldi a helyes választ, az 3 pont, aki még aznap, annak 2, aki másnap annak 1? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Ezt majd Coce tudja megmondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Én nemrég olvastam a szabályzatot, és abban az van, ha jól emlékszem, hogy az első jó válasz 2 pont, a további jó válaszok 1 napon belül 1-1 pontot érnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. A leggyorsabb válaszoló egyébként Obi1 volt. Amúgy ami meglepett, az, hogy az Obi-wanos EpV-ös kérdés ment a leggyorsabban szinte. Én totálisan úgy emlékeztem, mielőtt utánanéztem, hogy Obi mondja azt Luke-nak, hogy emlékezzen arra, amit tanult, az megmentheti. Aztán amikor megnéztem a jelenetet koppantam egy nagyot. Ehhez képest Ody kapásból rávágta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Igen...azt Yoda mondja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Első jó 3 pont, első órában jól válaszolók 2 pont, utánna meg 1 pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. (szerkesztve) Az isten bubobozzon meg! Hogy a rátóti kisparaszt rúgna t*kön és her*lne ki! Hogy egy talicskára való kanmajom közösüljön azzal a magasságos szent Péterrel, aki oda tegye az esernyőjét ahová gondolom! Hát nem elfelejtettem azzal a csigap*csnyi rövid eszemmel a kvízt!? Szerkesztve: 2008. Január 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Az isten bubobozzon meg! Hogy a rátóti kisparaszt rúgna tökön és herélne ki! Hogy egy talicskára való kanmajom közösüljön azzal a magasságos szent Péterrel, aki oda tegye az esernyőjét ahová gondolom! Hát nem elfelejtettem azzal a csigapöcsnyi rövid eszemmel a kvízt!? ......teszem hozzá, sokak örömére. :) Amúgy én is lemaradtam Szóval több esélye volt így a többieknek Nem baj Dzséjt, következő alkalommal jön a revans. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Gratula a fordulóhoz, méltó zárás volt szerintem. Jók voltak a kérdések, főleg a tanács tagok halálozása. Pont ezért a kérdésért sajnálom, hogy nem voltam itt, mert nem értettem félre a kérdést Talán végre szerezhettem volna pontot, de ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. EU nuku. Szvsz maradjunk csak a fő sztorinál. Á, de jó, hogy előjött az utolsó oldal Na mi is van azzal a Tychos kérdéssel? Csak jó lenne már látni beírva, hogy a kérdés nem felelt meg a szabályoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. ......teszem hozzá, sokak örömére. :) Amúgy én is lemaradtam Szóval több esélye volt így a többieknek Nem baj Dzséjt, következő alkalommal jön a revans. Már csak egy alkalom lesz revansot venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Á, de jó, hogy előjött az utolsó oldal Na mi is van azzal a Tychos kérdéssel? Csak jó lenne már látni beírva, hogy a kérdés nem felelt meg a szabályoknak De ott a totál EU-ra gondoltam, ami teljesen független a filmektől. Itt nem erről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Na ma volt egy 3 órás írásbeli vizsgám, 20. század szocializmusról 11 oldalt kellett össze vissza írni... Szerdán közgáz szigorlat, és ezeknek a végkimenetele szerint alakul a záróforduló időpontja. Szerdán bővebben mondok időpontot, de a 19-e szombat este lehet valószínü. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Számíthatunk egy különleges zárófordulóra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. De ott a totál EU-ra gondoltam, ami teljesen független a filmektől. Itt nem erről van szó. Dehogynem, pont arról, írtam is még más példákat, amik egyenértékűek ezzel A filmekhez egy rakat EU kapcsolódik. Ezek szerint meg kellett volna válogatni, hogy melyik EU jöhet, és melyik nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Különleges? Igyekszek, annyit mondhatok. Remélem a kreativitás gépszíja fülön fog csapni péntek fele akkor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. (szerkesztve) Karrde itt egy részlet a játékszabályból: "-A játék főleg a filmekre vonatkozó feladványokra, kvízekre fog épülni, és az EU-t épphogy csak érintőlegesen fogja érinteni majd a küzdelem. A játék sok-sok fordulóból fog állni, és az összesített eredmény alapján fog kikerülni a győztes titán." Nem tudom miért izgat ennyire, hogy nekem mi volt a véleményem másfél évvel ezelőtt, ráadásul a kezdeti szakaszban amikor a szabályokat még Coce javában készítette. A lényeg fentebb olvasható, azaz szerintem belefér a Tycho kérdés. Szerkesztve: 2008. Január 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. (szerkesztve) Nos, akkor a kvíz forduló a nagykérdéssel a következő eredményt hozta: Ody: 6 pont Obi1: 3 pont Pildi: 2 pont Rog: 1 pont Összesítve, és ezáltal lezárva a FAN fordulókat, a végeredmény: 1. Ody Mandrell: 37 pont 2. Donát: 30 pont 3. Dzséjt: 25 pont 4. Obi1: 23 pont 5. Lokatelli és MissKarrde: 19 pont 7. Rog: 17 pont 8. Oldfighter: 15 pont 9. Pildi: 11 pont 10. Coce_Plant: 4 pont 11. Darth Füge: 0 pont Szerkesztve: 2008. Január 14. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Köszi Donát. Gratulálok a résztvevőknek! Pildi már 11 pontod van? Azért nekem szerencsém volt, hogy az utolsó fordulót Donát rendezte, ráadásul Dzséjt sem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Ugyanakkor viszont: remekül játszottál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Ugyanakkor viszont: remekül játszottál Szerencsém volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. (szerkesztve) Pildi már 11 pontod van? Rog nagykérdésénél a helyes válaszra 3 pontot kaptam, mint egyedüli kitartó próbálkozó , és az sokat dobott rajta. De azért enélkül is megvolt fordulónként a minimum 1 pont, és ezzel én kiegyezem És persze gratulálok, Ody, a győzelmedhez Szerkesztve: 2008. Január 15. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. (szerkesztve) Rog nagykérdésénél a helyes válaszra 3 pontot kaptam, mint egyedüli kitartó próbálkozó Mint a játékosok közti egyedüli kitartó próbálkozó mert Coce is megfejtette az akkori játékosokon kívül így ő is kapott három pontot. Kár hogy egy olyan hülye feladatot hoztam akkor össze. ----------------------------- Gratula Ody Szerkesztve: 2008. Január 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Gratula Ody a győzelemhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Gratulálok én is Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. (szerkesztve) Köszönöm skacok! Az 'offical' verseny hogy is áll? Szerkesztve: 2008. Január 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Az 'offical' verseny hogy is áll? Hát, amennyiben a 21. forduló volt az utolsó official, akkor így: Dzséjt: 57 pont Ody Mandrell: 38 pont Csabai Donát: 37 pont Obi1: 37 pont lokatelli: 27 pont Rog: 23 pont MissKarrde: 21 pont Oldfighter: 17 pont Darth Fuge: 3 pont Pildi: 1 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Coce fordulóira gondoltam. No de úgy látom már meg is nyerted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. (szerkesztve) De a 2. helyezésért még nagy küzdelem fog folyni, ahogy elnézem. Szerkesztve: 2008. Január 15. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.