MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Nem tudom miért izgat ennyire, hogy nekem mi volt a véleményem másfél évvel ezelőtt, ráadásul a kezdeti szakaszban amikor a szabályokat még Coce javában készítette. A lényeg fentebb olvasható, azaz szerintem belefér a Tycho kérdés. Felvettem egy problémát, amire világos és egyértelmű, megfelelő választ vártam, amit nem kaptam meg, csak most. Csupán ennyi. Attól még mindig nem egészen értek egyet (pont azért, mert néhány játékos hátrányos helyzetbe került) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. És grat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 15. És grat. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Szombat este 8. Zárórorduló, ha a többségnek megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Én tutira nem leszek itt Vasárnap nem lehetne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Karrde miatt próbáltam a szombatot ajánlni, de jövőhéten valamelyik hétköznap estére is rakhatjuk. Nekem mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. A szombat estén kívül szerintem minden időpont jó a számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Köszi, Coce Nekem jó lesz jövő héten is hétköznap bármelyik nap, ha másnak is, és nem ragaszkodtok a hétvégéhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Akkor várom a javaslatokat. Akkor egy 21-e hétfőt ajánlanék első nekifutásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Nekem szokás szerint bármikor jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Köszi Coce. Nekem jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Nekem is jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Nekem is. Ennek sokan örülhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Ennek sokan örülhetnek. Már mindegy, őt nem lehet megverni. No de presztízs kérdést is csinálhatunk belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Nálam is okés a hétfő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Nekem sajna nem jó, de mivel a részvételem amúgy sem oszt-szoroz a végeredményen, így békében napirendre tértem a dolog felett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Ma fél kilenckor akkor forduló. Csöndes, egyszerű lecsöngése lesz ennek a játékfajtának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Én itt leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Huhhhh majdnem elfelejtettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Huhhhh majdnem elfelejtettem. Én is majdnem. És még van rá esély, amilyen lukas az agyam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. 8 kiskérdés lesz. A 8. kérdés előlrevetití, hogy milyen típusú kérdésekre lehet majd számítani a következő fajta játékban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Még van egy kis idő, csak el ne szalasszam, főleg, hogy voltatok kedvesek tekintetbe venni, hogy nekem mikor jó De itt vagyok, és nem megyek messzire Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Félkor kezdünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Dzséjtnek végülis mondtátok hogy nem ma lesz, hanem holnap? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Helyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Dzséjtnek végülis mondtátok hogy nem ma lesz, hanem holnap? Mindegy, már megnyerte. Hamarosan kezdődik az utolsó forduló! Olléééé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Dzséjtnek végülis mondtátok hogy nem ma lesz, hanem holnap? Öööö.... izé, most hogy említed... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Dzséjtnek végülis mondtátok hogy nem ma lesz, hanem holnap? Oldi, már akkor sem lenne esélyed, ha országos áramszünet lenne, és csak Coce-nál meg nárad maradna működőképes gép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Oldi, már akkor sem lenne esélyed, ha országos áramszünet lenne, és csak Coce-nál meg nárad maradna működőképes gép. Hja kérem onnan "fentről" könnyen szólod le a "kisebbet" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.