Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Azután meg igen rövid kvíz lesz. Nem lesz tökölés, tíz perc alatt végzünk a nagyjával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nekem ezekről a röpdogákról mindig a gimis matekok jutnak eszembe. "Nem tudod?! Egyes!!! MENJ A HELYEDRE!" Jó lesz, már érzem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nekem meg a vizsga beugrók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Oldie javítgathat bőszen. Egyébként lehet olyat, hogy leírom a megoldásaimat, és beszkennelem? Úgy az igazi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Oldie javítgathat bőszen. Egyébként lehet olyat, hogy leírom a megoldásaimat, és beszkennelem? Úgy az igazi! Persze, tőled még pluszban majd egy folyamatábrát is várok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Jó lesz, már érzem Ne is mond, én is Azt hiszem, jó lesz, ha lekattanok a 24-ről és megnézem a filmeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. No éppen javasolni akartam, hogy aki régen látta az porolja le a kazit, vagy DVD-t és uccu neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. No éppen javasolni akartam, hogy aki régen látta az porolja le a kazit, vagy DVD-t és uccu neki. Ezt tudom én is javasolni, szépen kockáról kockára nézzétek meg a klasszikusokat, mert megeshet, hogy beteszek egy Mos Eisley-s utcaképet azzal a szöveggel, hogy: A kép bal oldalán, a 2. sor balról 3. java nagymamájának 2. unokatestvére fiának a feleségének mi volt a neve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Ezt tudom én is javasolni, szépen kockáról kockára nézzétek meg a klasszikusokat, mert megeshet, hogy beteszek egy Mos Eisley-s utcaképet azzal a szöveggel, hogy: A kép bal oldalán, a 2. sor balról 3. java nagymamájának 2. unokatestvére fiának a feleségének mi volt a neve? Francba Phobos, elrontod az én mókámat. Ugyanezt a kérdést írtam le én is annyi kivétellel, hogy nem az unokatestvérének a fiáról volt szó, hanem a lányáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Agyon lesztek csapkodva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Ha Phobos felajánlotta, hogy megcsinálja a klasszikus kvízt, akkor én megcsinálnám a prequel kvízt, Oldie röpdogái után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Ha Phobos felajánlotta, hogy megcsinálja a klasszikus kvízt, akkor én megcsinálnám a prequel kvízt, Oldie röpdogái után Nagyon jó!Akkor eddig így néz ki a dolog: November 7: Phobos kvíze November 13: Oldi kvíze November 20: Donát kvíze Oldie a Te kvízedenek mi legyen a neve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. A hat filmet fogja érinten. Én a "Most megizzadsz!"-ot ajánlanám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Maradjunk a SW-röpdoka címnél, szerintem tök jól hangzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Gondolkozzatok még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Lehetne Erő-felmérő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Lehetne Erő-felmérő.Ez tetszetős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Ámen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. (szerkesztve) November 20: Donát kvíze Sajnos nekem ez a péntek sem lenne jó. Áttehetnénk megint inkább szombatra (nov. 21.)? De azt is megértem, ha nem. Nem várom, hogy mindig mindenki hozzám alkalmazkodjon. Szerkesztve: 2009. Október 31. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Még nem tudom az arra a hétre esedékes programom, de szerintem jó lesz a szombat is - nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Gratula Karrde.Már megint kiment a fejemből hogy tegnap kviz volt.A nők elveszik az eszemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Gratula Karrde.Már megint kiment a fejemből hogy tegnap kviz volt.A nők elveszik az eszemet. Pedig itt voltál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Pedig itt voltál. Igen, de a nők.Ha meglátok egy formát az eszemet vesztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. (szerkesztve) Gratula Karrde.Már megint kiment a fejemből hogy tegnap kviz volt.A nők elveszik az eszemet. Köszi Pedig nem vagy az az észvesztés csajoktól típus, legalább is az eddigiek alapján Sebaj, mindenki változik Nekem jók a szombatok is, csak 14-re ne rakjatok kvízt Szerkesztve: 2009. November 1. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Oldie kvízén nem sokan vesznek részt, ha 14-én lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Oldie kvízén nem sokan vesznek részt, ha 14-én lesz... Ja tényleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. De az elvileg még 13-án lesz, és szerintem maradjon is akkor, ha mindenkinek jó. Másnap aztán meg lehet beszélni személyesen is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Persze, tőled még pluszban majd egy folyamatábrát is várok De nincs ám olyan, hogy áthúzod az egészet: "olvashatatlan"... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. De nincs ám olyan, hogy áthúzod az egészet: "olvashatatlan"... Simán megy a lomtárba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Köszi Pedig nem vagy az az észvesztés csajoktól típus, legalább is az eddigiek alapján Sebaj, mindenki változik Nekem jók a szombatok is, csak 14-re ne rakjatok kvízt Pedig sajnos de.Én tipikusan az a hímnemü vagyok aki egy női testntől elveszti az eszét. Oldie kvíze meg lehet 14.-én, majd kollektíven részt veszünk rajta itt.Pár pálinka és sör után érdekes válaszok születhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.