Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Nem is értem, hogy eddig miért nem promózott senki se Mondjuk mert mi "A jó bornak (kvíznek) nem kell cégér" alapon nem láttuk szükségét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Mondjuk mert mi "A jó bornak (kvíznek) nem kell cégér" alapon nem láttuk szükségét? Ez elég gyengusz érv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hamarosan....Az otthonodban..... Minden idők legkegyetlenebb kvíze..... Most először és utoljára..... Minden idők legkegyetlenebb kvízmesterétől.... Csak itt, csak most.... A végzeted végnapjai elkezdőtek.... Pénteken 20.30-tól..... Az swsaga és az Erő támogatásával..... Erő-felmérő. Keresd a megfelelő helyen. Te sem úszod meg. Ez nagyon jó oldie! Egyébként mi lesz a játékszabály? Vagy nem változtatsz rajta? Nekem nem teljesen világos a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Nyugalom, nyugalom. A legutolsó pillanatban úgyis kiderül minden Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Nyugalom, nyugalom. A legutolsó pillanatban úgyis kiderül minden Ez nem a volt egyszer egy vadnyugat. Tessék most leírni. Egyébként ha nem javul a netem, akkor nem is fogok játszani. Csiga lassú jelenpillanatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Ma még igyekszem némi tájékoztatót felrakni a topicba. Persze elégé egyéni stílusú lesz az is :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Ma még igyekszem némi tájékoztatót felrakni a topicba. Persze elégé egyéni stílusú lesz az is :DKíváncsian várom (de ha felidegel a net, akkor lehet, hogy csak holnap olvasom el ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Ody, az nem lesz most gond ha lassabb a neted, már ha nem fél másodperc alatt nyitja meg az oldalt Egyszerre lesznek a kérdések feltéve, szóval nem kell F5-öt nyomkodni. Amúgy a tájékoztató bent van, remélem tiszta és érthető. Holnap akkor kajakra itt legyen mindenki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hát, Oldie, ez nem lesz semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Egyébként ha nem javul a netem, akkor nem is fogok játszani. Csiga lassú jelenpillanatban. Remélhetőleg holnapra kutya baja sem lesz. Ody, az nem lesz most gond ha lassabb a neted, már ha nem fél másodperc alatt nyitja meg az oldalt Egyszerre lesznek a kérdések feltéve, szóval nem kell F5-öt nyomkodni. Akkor ez tényleg röpdoga lesz. Megyek és már olvasom is a szabályokat gyorsan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Ez tényleg egyedinek és kellően izgalmasnak hangzik oldie. Kíváncsian várom mire megyek majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. No azt hiszem, nekem ez nem fog menni, szóval könnyen lehet, hogy ezt most hanyagolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. (szerkesztve) Oldie, ez egy remek ötlet! Alig várom, hogy neki kezdjünk Szerkesztve: 2009. November 13. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Egy igen jó kiscsajszihoz megyek ma névnapot ünnepelni, így este nem tudok "sajnos" részt venni a kvízeden Oldie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Egy igen jó kiscsajszihoz megyek ma névnapot ünnepelni, így este nem tudok "sajnos" részt venni a kvízeden OldieEzt az okot tökéletesen el tudom fogadni. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Ma.... Este fél kilenctől..... A legenda újraéled..... Amit George Lucas megálmodott.... Abból te most levizsgázhatsz. 16 kérdés.... 10 perc.... És egy mindenre elszánt kvízmester.... Vágó I.....ööö...khm, khm... DON Oldfighter!!!!! Le ne maradj róla Csak itt, csak most, csak neked.... Erő-Felmérő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Ki az, aki itt lesz még rajtam kívül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Egy zacsi szőlőcukor, meg egy tábla csoki. Mint az érettségin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Én itt leszek, ha nem felejtem el... mint pl a múlt héten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Én itt leszek, ha nem felejtem el... mint pl a múlt héten Jól van, jól van. Apuci örül szeme fényének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Jövök én is, csak nem tudom, hogy egyáltalán mit tudok majd kezdeni a játékkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Jövök én is, csak nem tudom, hogy egyáltalán mit tudok majd kezdeni a játékkal.Azt kezdesz vele amit a többiek. Válaszolsz a kérdésekre mint eddig. A helyes megfejtések eddig átlagban az első öt másodpercben már megszülettek. Szóval aki figyelmesen nézte a filmeket annak nem lesz nehéz. A legjobbakat az első két percbe várom. El ne felejtse senki se, a kérdések sorszámait mindenki majd tüntesse fel a válaszai mellé és Privát Üzenetben küldje majd el nekem Erő-Felmérő hivatkozással. A kérdések 20.30-kor kerülnek fel a topicba és 20.40-ig van idő megoldani őket, vagy legalábbis azokat melyeket biztosra tudsz. Egy perc késlekedést még elnézek, de ehhez nagyon de nagyon meg kell, hogy lágyuljon a szívem A helyes válaszokat 20.40 után felrakom, eredményhírdetés talán kilencre meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Azért remélem, nem leszel szőrszálhasogató, mint Gyoka, akitől bocs a megjegyzésért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Nem, de a nyafogóknak rögtön adok kilenc perc büntetést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szeretnék itt lenni. Remélem sikerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Ody, ne aggódj, mert mint korábban írtam, nem kell másodpercenként nyomkodni az F5-öt Megkapjátok a kérdéseket és csak egyszer kell úgymond elküldeni. A lényeg, hogy a kapcsolat ne bomoljon ( de szép szó :S ) meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Én itt leszek. Ody, remélem megoldod a problémát, és részt tudsz venni. Ha meg nem sikerül, ezt a kvízt lassabb net mellett is meg lehet csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Én itt leszek. Ody, remélem megoldod a problémát, és részt tudsz venni. Ha meg nem sikerül, ezt a kvízt lassabb net mellett is meg lehet csinálni. Jelenlegi sebessége 0.5-1k. Kevés ehhez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szeretnék itt lenni. Remélem sikerül. Csak összejön valahogy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Elküldtem, de sajnos öt perccel később érkeztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.