Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Így utólag belegondolva, tényleg jó volt, nem kellett mindenre feltétlen válaszolni, és az ember eldöntheti, hogy esetleg több válasz hiányában is elküldi azt, amire kapásból tud válaszolni, hátha bejön :P

Hozzászólás ideje:

Nem rossz Oldie, nem rossz. Gratula a kérdésekhez és gratula a versenyzőknek valamint gratula Karrde-nak a győzelemhez :P

Oldie: a testőrös kérdést én is majdnem feltettem múlt héten, csak kikerült az összeállításból egy másik kérdés miatt :P

Hozzászólás ideje:

Megnéztem ezt a kvízt. Gratula Karrde!

Phbosétól eltérően itt egyre nem tudtam volna fejből teljes választ adni (a fúvósokra, egynek nem tudtam a faját), szóval Oldi, csalódtam benned, azt hittem, véresebb kérdéseket teszel fel :):oops:

Hozzászólás ideje:
Múltkor meg is vertél, szóval már bőven a közelembe kerültél :)

Á, de csak azért, mert elég jól ismerem az X-wing-könyveket, többször olvastam őket :)

Hozzászólás ideje:

Gratula Karrde! :)

Sajnos megfeledkeztem a nagy Erő- felmérőről. :) Most néztem meg a kérdéseket, és nem is rossz egy ilyen vén salabaktertől, Oldie. :D

Bár azért azt a rettenetes véres mívoltát én is vitatnám. Voltak benne olyan kérdések, amiket simán félredobtam, mert túl sok időt igényelt volna a válasz megkeresése, de hatot kapásból tudtam, és még egy hetedikre is tudtam a választ némi gondolkodás után. :) De ettől függetlenül tényleg jó kérdéssor volt. :)

Ody, ha nincs jelentkező, én még össze tudok állítani egy kérdéssort a megmaradt kérdéseimből, de nagyjából ugyanazok a könyvek adnák az alapot, mint a múltkor. (Kevés időm van mostanában olvasni, így az új kérdések is nehezen gyülekeznek.)

Hozzászólás ideje:

Ody, jó is, hogy szóbahoztad!

Sokaknak rossz lenne a szombati időpont?

Csak mert péntek este lehet, hogy vonatoznom kell. Meg tudom oldani természetesen, hogy itt legyek, ha ebben egyezünk meg, de a szombat nekem jobb lenne.

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:

Én már korábban írtam, hogy nekem a péntek nem jó, így számomra csak a szombat jön szóba.

Hozzászólás ideje:
Ody, ha nincs jelentkező, én még össze tudok állítani egy kérdéssort a megmaradt kérdéseimből, de nagyjából ugyanazok a könyvek adnák az alapot, mint a múltkor. (Kevés időm van mostanában olvasni, így az új kérdések is nehezen gyülekeznek.)
Ha nem lesz jelentkező akkor megkapod a második kör lehetőségét. :)

Csak mert péntek este lehet, hogy vonatoznom kell. Meg tudom oldani természetesen, hogy itt legyek, ha ebben egyezünk meg, de a szombat nekem jobb lenne.

Ok, akkor szombaton lesz. :)
Hozzászólás ideje:
Gratula Karrde! :P

Ody, ha nincs jelentkező, én még össze tudok állítani egy kérdéssort a megmaradt kérdéseimből, de nagyjából ugyanazok a könyvek adnák az alapot, mint a múltkor.

Köszi neked is ;)

Nagyon jó, jöhet a következő kör belőlük :)

Jó a szombat :D

Hozzászólás ideje:
Még nincs teljesen kész. :D

Remélem lesznek jó páran, mert mostanában elég kihaltak voltak a kvízek, nem lenne jó, ha ez jellemezné a továbbiakat...

Remélem sokan leszünk. Egyébként igazad van. Gyoka után talán nem árt egy kis pihenő. A látogatottság dönti el.
Hozzászólás ideje:

Én szeretek játszani, még a nem túl nagy sikerélmény sem veszi el a kedvem. Rám számíthattok. :D

Hozzászólás ideje:

Én is jövök :D Bár eddig mindig voltam :D Remélem, hogy mások is itt tudnak lenni, tényleg jobb, ha többen vagyunk, de az is érthető, ha nem mindig tud mindenki itt lenni. Csak jobb, ha mégis :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.