Ugrás a kommentre

Kantin

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Így utólag belegondolva, tényleg jó volt, nem kellett mindenre feltétlen válaszolni, és az ember eldöntheti, hogy esetleg több válasz hiányában is elküldi azt, amire kapásból tud válaszolni, hátha bejön :P

Hozzászólás ideje:

Nem rossz Oldie, nem rossz. Gratula a kérdésekhez és gratula a versenyzőknek valamint gratula Karrde-nak a győzelemhez :P

Oldie: a testőrös kérdést én is majdnem feltettem múlt héten, csak kikerült az összeállításból egy másik kérdés miatt :P

Hozzászólás ideje:

Megnéztem ezt a kvízt. Gratula Karrde!

Phbosétól eltérően itt egyre nem tudtam volna fejből teljes választ adni (a fúvósokra, egynek nem tudtam a faját), szóval Oldi, csalódtam benned, azt hittem, véresebb kérdéseket teszel fel :):oops:

Hozzászólás ideje:

Gratula Karrde! :)

Sajnos megfeledkeztem a nagy Erő- felmérőről. :) Most néztem meg a kérdéseket, és nem is rossz egy ilyen vén salabaktertől, Oldie. :D

Bár azért azt a rettenetes véres mívoltát én is vitatnám. Voltak benne olyan kérdések, amiket simán félredobtam, mert túl sok időt igényelt volna a válasz megkeresése, de hatot kapásból tudtam, és még egy hetedikre is tudtam a választ némi gondolkodás után. :) De ettől függetlenül tényleg jó kérdéssor volt. :)

Ody, ha nincs jelentkező, én még össze tudok állítani egy kérdéssort a megmaradt kérdéseimből, de nagyjából ugyanazok a könyvek adnák az alapot, mint a múltkor. (Kevés időm van mostanában olvasni, így az új kérdések is nehezen gyülekeznek.)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ody, jó is, hogy szóbahoztad!

Sokaknak rossz lenne a szombati időpont?

Csak mert péntek este lehet, hogy vonatoznom kell. Meg tudom oldani természetesen, hogy itt legyek, ha ebben egyezünk meg, de a szombat nekem jobb lenne.

Szerkesztve: - Donát
Hozzászólás ideje:
Ody, ha nincs jelentkező, én még össze tudok állítani egy kérdéssort a megmaradt kérdéseimből, de nagyjából ugyanazok a könyvek adnák az alapot, mint a múltkor. (Kevés időm van mostanában olvasni, így az új kérdések is nehezen gyülekeznek.)
Ha nem lesz jelentkező akkor megkapod a második kör lehetőségét. :)

Csak mert péntek este lehet, hogy vonatoznom kell. Meg tudom oldani természetesen, hogy itt legyek, ha ebben egyezünk meg, de a szombat nekem jobb lenne.

Ok, akkor szombaton lesz. :)
Hozzászólás ideje:
Gratula Karrde! :P

Ody, ha nincs jelentkező, én még össze tudok állítani egy kérdéssort a megmaradt kérdéseimből, de nagyjából ugyanazok a könyvek adnák az alapot, mint a múltkor.

Köszi neked is ;)

Nagyon jó, jöhet a következő kör belőlük :)

Jó a szombat :D

Hozzászólás ideje:
Még nincs teljesen kész. :D

Remélem lesznek jó páran, mert mostanában elég kihaltak voltak a kvízek, nem lenne jó, ha ez jellemezné a továbbiakat...

Remélem sokan leszünk. Egyébként igazad van. Gyoka után talán nem árt egy kis pihenő. A látogatottság dönti el.
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én is jövök :D Bár eddig mindig voltam :D Remélem, hogy mások is itt tudnak lenni, tényleg jobb, ha többen vagyunk, de az is érthető, ha nem mindig tud mindenki itt lenni. Csak jobb, ha mégis :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.