Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hát Oldie tényleg pontos volt. Én is elküldtem időben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Pár perce elküldtem, mert inkább menjen, mint itt agyaljak azon, amin agyalok, csak le ne késsem az beküldési határidőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Érdekes kvíz volt, grat mindenkinek, aki részt tudott venni Kár, hogy többen végül nem értek ide Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerintem is érdekes volt ez a röpdoga stílus. Köszi oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szívesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Így utólag belegondolva, tényleg jó volt, nem kellett mindenre feltétlen válaszolni, és az ember eldöntheti, hogy esetleg több válasz hiányában is elküldi azt, amire kapásból tud válaszolni, hátha bejön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Ez a fajta gyors kvíz nekem is bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Nem rossz Oldie, nem rossz. Gratula a kérdésekhez és gratula a versenyzőknek valamint gratula Karrde-nak a győzelemhez Oldie: a testőrös kérdést én is majdnem feltettem múlt héten, csak kikerült az összeállításból egy másik kérdés miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Kösz Phobos Amúgy remélem megérte a "kifogásod" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Meg hát Bár Luke még babpiskótát is eszik mikor leszállnak a Birodalomban R2-val a Dagobahra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Köszi, Phobos Figy, azt eszi, nem pedig kóstolja Csak hogy kötözködjek, mert nem mindegy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megnéztem ezt a kvízt. Gratula Karrde! Phbosétól eltérően itt egyre nem tudtam volna fejből teljes választ adni (a fúvósokra, egynek nem tudtam a faját), szóval Oldi, csalódtam benned, azt hittem, véresebb kérdéseket teszel fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Cö-cö-cö-cö Ilyenkor már könnyű dumálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Köszi Dzséjt Legközelebb azért igyekszem minél közelebb kerülni hozzád, ergo cél a második hely Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Köszi Dzséjt Legközelebb azért igyekszem minél közelebb kerülni hozzád, ergo cél a második hely Múltkor meg is vertél, szóval már bőven a közelembe kerültél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Donát e hetei kvíze után van jelentkező újabbra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Múltkor meg is vertél, szóval már bőven a közelembe kerültél Á, de csak azért, mert elég jól ismerem az X-wing-könyveket, többször olvastam őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Gratula Karrde! Sajnos megfeledkeztem a nagy Erő- felmérőről. Most néztem meg a kérdéseket, és nem is rossz egy ilyen vén salabaktertől, Oldie. Bár azért azt a rettenetes véres mívoltát én is vitatnám. Voltak benne olyan kérdések, amiket simán félredobtam, mert túl sok időt igényelt volna a válasz megkeresése, de hatot kapásból tudtam, és még egy hetedikre is tudtam a választ némi gondolkodás után. De ettől függetlenül tényleg jó kérdéssor volt. Ody, ha nincs jelentkező, én még össze tudok állítani egy kérdéssort a megmaradt kérdéseimből, de nagyjából ugyanazok a könyvek adnák az alapot, mint a múltkor. (Kevés időm van mostanában olvasni, így az új kérdések is nehezen gyülekeznek.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. (szerkesztve) Ody, jó is, hogy szóbahoztad! Sokaknak rossz lenne a szombati időpont? Csak mert péntek este lehet, hogy vonatoznom kell. Meg tudom oldani természetesen, hogy itt legyek, ha ebben egyezünk meg, de a szombat nekem jobb lenne. Szerkesztve: 2009. November 16. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Én már korábban írtam, hogy nekem a péntek nem jó, így számomra csak a szombat jön szóba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Nekem jó a szombat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Ody, ha nincs jelentkező, én még össze tudok állítani egy kérdéssort a megmaradt kérdéseimből, de nagyjából ugyanazok a könyvek adnák az alapot, mint a múltkor. (Kevés időm van mostanában olvasni, így az új kérdések is nehezen gyülekeznek.)Ha nem lesz jelentkező akkor megkapod a második kör lehetőségét. Sokaknak rossz lenne a szombati időpont?Csak mert péntek este lehet, hogy vonatoznom kell. Meg tudom oldani természetesen, hogy itt legyek, ha ebben egyezünk meg, de a szombat nekem jobb lenne. Ok, akkor szombaton lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Gratula Karrde! Ody, ha nincs jelentkező, én még össze tudok állítani egy kérdéssort a megmaradt kérdéseimből, de nagyjából ugyanazok a könyvek adnák az alapot, mint a múltkor. Köszi neked is Nagyon jó, jöhet a következő kör belőlük Sokaknak rossz lenne a szombati időpont? Jó a szombat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Nagyon kíváncsi vagyok a kvízre Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Még nincs teljesen kész. Remélem lesznek jó páran, mert mostanában elég kihaltak voltak a kvízek, nem lenne jó, ha ez jellemezné a továbbiakat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Még nincs teljesen kész. Remélem lesznek jó páran, mert mostanában elég kihaltak voltak a kvízek, nem lenne jó, ha ez jellemezné a továbbiakat... Remélem sokan leszünk. Egyébként igazad van. Gyoka után talán nem árt egy kis pihenő. A látogatottság dönti el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Én szeretek játszani, még a nem túl nagy sikerélmény sem veszi el a kedvem. Rám számíthattok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. (szerkesztve) Én is jövök Bár eddig mindig voltam Remélem, hogy mások is itt tudnak lenni, tényleg jobb, ha többen vagyunk, de az is érthető, ha nem mindig tud mindenki itt lenni. Csak jobb, ha mégis Szerkesztve: 2009. November 20. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Én leszek, az előző kettőről is csak azért maradtam le, mert nem voltam itthon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. (szerkesztve) Na, ezt már szeretem. Remélem, Oldie is bedugja a vén képét Szerkesztve: 2009. November 20. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.