Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Bocsi skacok, csak most nagyon ideges lettem a DVD miatt. De aggodalomra semmi ok, mindjárt kezdünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Donát, semmi baj Elég elkeserítő az, hogy úgy néz ki, tönkrement a lemez. Itt vagyok úgy is gép előtt, majd figyelem, hogy mikor kezdünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Huh, ez egy régi vágású gyors kvíz volt. Nagyon élveztem. Köszi Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szívesen, mindenkinek! Kolmilan - ne dühöngj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Tényleg igazi old-school kvíz volt ez. Dzséjt is a régi fényében tündökölt. Gratulálok neki a győzelemhez. A helyezetteknek pedig a helyezéshez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Pörgős volt, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Donát! Mégis csak meglett a kép? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Ezt még az EpII-ből szedtem, ehhez akartam hozzávenni az EpI-st. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hát vági kvízre akkor ki jelentkezik Gyokán kívül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Csak játékosként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Mivel Gyoka kvízze után a kvíz topic is téli szünetre megy, így én is játékosként leszek itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Mivel Gyoka kvízze után a kvíz topic is téli szünetre megy, így én is játékosként leszek itt Nem megy még, mert csinálok egy utolsót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Nem megy még, mert csinálok egy utolsót. ez nagyon jó hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Ody kvíz... először a fórum történetében? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Szerintem Ody már csinált jó pár kvízt, vagy most nem tudom mire akart irányulni az írásod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Az olyan rég volt, hogy már nem emlékszik rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Az olyan rég volt, hogy már nem emlékszik rá. Hát igen, október eleje az már oly messze volt már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Ody kvíz... először a fórum történetében? Attól függ melyik fórumra gondolsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Ja, hogy ez nem az első lesz? Upsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Ja, hogy ez nem az első lesz? Upsz Annyira nem, hogy már a negyedik lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. És lesz valami különleges témája ez alkalommal, vagy tudni kell mindent hozzá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. (szerkesztve) És lesz valami különleges témája ez alkalommal, vagy tudni kell mindent hozzá? Meglepetés lesz a téma. Gyoka! Akkor legyen még egy kvíz szombaton? Vállalod? Szerkesztve: 2009. November 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Ha a többiek is vállalják, én vállalom. A kérdéssor már agybomlasztásra készen állnak. (Egyébként ugyanazokból a könyvekből lesznek a kérdések, mint előző alkalommal. Sajna nem volt időm olvasni.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nem baj, jöhetnek ugyanazok Akkor szombaton lesz? 20:30? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Meglepetés lesz a téma. Jaj, de titokzatos vagy. Ha a többiek is vállalják, én vállalom. A kérdéssor már agybomlasztásra készen állnak. (Egyébként ugyanazokból a könyvekből lesznek a kérdések, mint előző alkalommal. Sajna nem volt időm olvasni.) Az nem baj, ha a múltkori listáról lesznek, csak most inkább a többi könyv legyen terítéken. A változatosság gyönyörködtet - most majd azokra nem fogom tudni a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Ó, Pildi, ez koránt sem biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nem baj, jöhetnek ugyanazok Akkor szombaton lesz? 20:30? Igen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nem biztos, de valószínű, tekintve, hogy alig néhányat olvastam közülük, és az sem tegnap volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Ha van rá pici időd, akkor lapozz bele abba a párba, mert az ezzel töltött pár perc is felfrissíti az ember emlékezetét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Az nem baj, ha a múltkori listáról lesznek, csak most inkább a többi könyv legyen terítéken. A változatosság gyönyörködtet - most majd azokra nem fogom tudni a választ. Sajnos ez nemigen fog összejönni. Nincs időm olvasni, így új kérdéseket sem tudtam kreálni. Amik meg vannak, nagyjából ugyanazokból a könyvekből vannak. De a tavaszra már biztos lesznek, hisz mostantól minden hónapban kénytelen leszek elolvasni egy-egy könyvet, hogy meg tudjam írni az ajánlót a Jedi Rendes honlapra. Karrde tanácsát csak helyeselni tudom, ha már egyszer olvastad a regényeket, elég átfutni rajtuk, és sok dolog be fog ugrani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.