Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Sem a formátumot nem tudom másolni, sem pedig a helyes válasz megadóját megjósolni... A többit megcsináltam... Formátumot? Jesszum pepi, mire készülsz te? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Na erről úgy megfeledkeztem, mint annak a rendje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Na erről úgy megfeledkeztem, mint annak a rendje Legközelebb írd fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Phobos, én is így jártam csütörtökön a filmes kvízzel A közepén még nyugodtan csatlakozhattál volna Jó kis kérdések voltak, és nevetni fogtok, volt olyan kérdés, amire a jó választ megnéztem a könyvben Szerencsére jó helyeken lapoztam Köszi a kvízt, jó volt Minden résztvevőnek gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Yep, jó kis kvíz volt, egy kérdésre már fejből is tudtam a választ (igaz, ehhez kellett az, hogy sokszor végigjátszottam a Shadows of the Empire játékot, és abból emlékeztem a válaszra ). Köszi Gyoka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Gratula, MissKarrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. (szerkesztve) Szép és jó hangulatú kvíz volt. Gratulálok Karrde -nak, aki lassan nagy-bajnok lesz! Majd elfenekellek már. Szép volt Gyoka a kérdéssorod is! Jövő héten jön a meglepi kvízem! Szerkesztve: 2009. November 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Gratula Karrde, szép volt és EU-ban tényleg verhetetlen vagy Köszi szépen Jó lenne, ha így lenne, de csak pár téren tudok ezt-azt fejből Hol vannak a játékok no meg képregények és a többiek Azokból semmit sem tudok A Birodalom árnyait átlapoztam ma, de a kérdések kissé neccesek voltak belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Pildi, Ody, köszi szépen Majd elfenekellek már. Na hiszen, majd ha hagyom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szép és jó hangulatú kvíz volt. Gratulálok Karrde -nak, aki lassan nagy-bajnok lesz! Majd elfenekellek már. Szép volt Gyoka a kérdéssorod is! Jövő héten jön a meglepi kvízem! Na, arra kíváncsi leszek. Csak el ne felejtsem! (Hova tettem már megint a Cavingtont?... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Én is kíváncsi vagyok arra a meglepetés-kvízre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Néztem pár kérdést, de beláttam, hogy semmi esélyem, inkább szavazgattam egy másik oldalon Gratula azért Karrde és a többieknek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Na hiszen, majd ha hagyom Erősebb és gyorsabb vagyok. A meglepi kvíz annyira meglepi lesz, hogy majd az első kérdés után talán lesz fogalmatok mi is a fő téma. Vagy nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Phobos, köszi neked is Erősebb és gyorsabb vagyok. A meglepi kvíz annyira meglepi lesz, hogy majd az első kérdés után talán lesz fogalmatok mi is a fő téma. Vagy nem. Jah... csak a közelembe kéne érned Reméljük, rájövünk időben, és lesz némi esélyünk Vagy nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Jó kis kvíz volt. Grat a dobogósoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Erősebb és gyorsabb vagyok. A meglepi kvíz annyira meglepi lesz, hogy majd az első kérdés után talán lesz fogalmatok mi is a fő téma. Vagy nem. Nekem van egy tippem... Majd utána elmondom, bejött-e. (Ha igazam van, akkor jó buli lesz, mert a Jedi Rend talijain már elsütöttük Lara is és én is, és jól sikerült. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Gratulálok, Gyoka, jó kis kvíz volt! Esélyem nem lett volna Karrde ellen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Azért ez egy elég különleges kvíz volt részben olyan sztorikkal, melyeket többször olvastam Bezzeg ha filmes van Lassú vagyok így is, úgy is és még a kis apró részletek se mennek sokszor De azért majd ott is igyekszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. A kvízem pénteken lenne ha mindenkinek jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Pénteken a szokásos 20:30 jó lenne nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Nekem eddig még jó a péntek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Holnap kvíz!! El ne felejtsétek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Holnap kvíz!! El ne felejtsétek. Jó, hogy szólsz, mert elfelejtettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Jó, hogy szólsz, mert elfelejtettem Gondolom nem vagy egyedül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Dettó Kösz, nem fogom elfelejteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Sajnos nekem ez a péntek nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Én nem hiszem, hogy elfelejteném - ilyen eddig még nem történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Sajnos nekem ez a péntek nem jó. Szombat jó lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Az elmúlt pár napban totál kiment a fejemből a kvíz, de most már igyekszem észben tartani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Jobb lenne, de ne igazítsátok hozzám Már meg lett beszélve a péntek, ne variáljatok miattam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.