Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Phobos, én is így jártam csütörtökön a filmes kvízzel :P A közepén még nyugodtan csatlakozhattál volna :P

Jó kis kérdések voltak, és nevetni fogtok, volt olyan kérdés, amire a jó választ megnéztem a könyvben :D Szerencsére jó helyeken lapoztam :P

Köszi a kvízt, jó volt :D Minden résztvevőnek gratula :D

Hozzászólás ideje:

Yep, jó kis kvíz volt, egy kérdésre már fejből is tudtam a választ (igaz, ehhez kellett az, hogy sokszor végigjátszottam a Shadows of the Empire játékot, és abból emlékeztem a válaszra :P ). Köszi Gyoka :D

Hozzászólás ideje:

Szép és jó hangulatú kvíz volt. Gratulálok Karrde -nak, aki lassan nagy-bajnok lesz! Majd elfenekellek már. :D Szép volt Gyoka a kérdéssorod is!

Jövő héten jön a meglepi kvízem!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Gratula Karrde, szép volt és EU-ban tényleg verhetetlen vagy :P

Köszi szépen :D

Jó lenne, ha így lenne, de csak pár téren tudok ezt-azt fejből :P Hol vannak a játékok no meg képregények és a többiek :D Azokból semmit sem tudok :P

A Birodalom árnyait átlapoztam ma, de a kérdések kissé neccesek voltak belőle :D

Hozzászólás ideje:
Szép és jó hangulatú kvíz volt. Gratulálok Karrde -nak, aki lassan nagy-bajnok lesz! Majd elfenekellek már. :P Szép volt Gyoka a kérdéssorod is!

Jövő héten jön a meglepi kvízem!

Na, arra kíváncsi leszek. :D Csak el ne felejtsem! (Hova tettem már megint a Cavingtont?... :D )

Hozzászólás ideje:

Phobos, köszi neked is :D

Erősebb és gyorsabb vagyok. :D

A meglepi kvíz annyira meglepi lesz, hogy majd az első kérdés után talán lesz fogalmatok mi is a fő téma. :P Vagy nem. :P

Jah... csak a közelembe kéne érned :P

Reméljük, rájövünk időben, és lesz némi esélyünk :D Vagy nem :P

Hozzászólás ideje:
Erősebb és gyorsabb vagyok. :D

A meglepi kvíz annyira meglepi lesz, hogy majd az első kérdés után talán lesz fogalmatok mi is a fő téma. :D Vagy nem. :P

Nekem van egy tippem... Majd utána elmondom, bejött-e. :P (Ha igazam van, akkor jó buli lesz, mert a Jedi Rend talijain már elsütöttük Lara is és én is, és jól sikerült. :D )

Hozzászólás ideje:

Azért ez egy elég különleges kvíz volt részben olyan sztorikkal, melyeket többször olvastam :D

Bezzeg ha filmes van :D Lassú vagyok így is, úgy is és még a kis apró részletek se mennek sokszor :P De azért majd ott is igyekszem :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.