SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Nagyon jó ötlet ez az Aranyfénykard! Szerintem lehetne "legjobb forgatókönyv" kategória, mert elég nagy különbségek vannak az egyes epizódok forgatókönyvei/írói között. És szerintem maradjon minden ebben a topikban. Majd csinálunk esetleg egy szavazólap-sablont, és mindenki annak az idézésével (a nem kívánt dolgok törlésével) szavazhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. De gondolom csak a szavazást... a topicokat nem Természetesen csak a szavazásokról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Legjobb forgatókönyv szerintem is lehetne. Szerintem ha majd szavazunk, akkor "titkos" szavazás kéne, mert ha ide mindenki beírja, akkor össze tudja adogatni a szavazatokat. Az úgy kevésbé izgalmas, mintha csak a győztes van meg, és a szavazatszámot csak később tudjuk meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Én is a titkos szavazásra szavazok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Lehetne legjobb fanfiction/fanfilm fan akármi is.Ebbe beletartoznának a sztorik, a filmek, a rajzok, stb.. Titkos szavazás sztem is kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) Ez a Fan cucc nem kell bele. Eddig akkor: legjobb epizód legjobb férfi főszereplő legjobb férfi mellékszereplő legjobb női szereplő legjobb animált karakter legjobb zene legjobb zenei téma legjobb bolygó legjobb fénykardpárbaj legjobb felszíni csata legjobb űrcsata legjobb idegen lény legjobb jelenet legjobb forgatókönyv legjobb jellmez legjobb maszk kedvenc űrjármű kedvenc felszíni jármű Mit szóltok? Szerkesztve: 2006. Március 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Ez a Fan cucc nem kell bele. Miért?Ha annyit dolgozott SimonZ egy hátteren, Dzséjt egy történeten stb akkor miért nem érdemelnék meg a díjat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Fancucc nem kell szerintem se, titkos szavazás viszont jó ötlet. Ody: Legjobb jelmez/maszk? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) Tisztelem a munkájukat, de ez inkább a filmekről szól. Szerintem nem kell belekeverni mást. És kétlem, hogy sokan ismernék a rajongói munkákat. Én speciel csak SimonZ képeivel találkoztam. Szal' maradjon ki én azt mondom. Szerkesztve: 2006. Március 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Fancucc nem kell szerintem se, titkos szavazás viszont jó ötlet. Ody: Legjobb jelmez/maszk? Donát. Azt is beleírom. THX. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Obi1.: Azért, mert most a filmekről van szó. Azzal együtt, hogy minden tiszteletem az alkotóké, szerintem érthetően nem osztunk ki "legjobb animált karakter a Clone warsban" díjat, vagy "legjobb EU könyv" díjat, stb, mert most csak a filmekről van szó. A képeket meg az írásokat egyébként is nehéz lenne összehasonlítani Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Obi1.: Azért, mert most a filmekről van szó. Azzal együtt, hogy minden tiszteletem az alkotóké, szerintem érthetően nem osztunk ki "legjobb animált karakter a Clone warsban" díjat, vagy "legjobb EU könyv" díjat, stb, mert most csak a filmekről van szó. A képeket meg az írásokat egyébként is nehéz lenne összehasonlítani Donát. A Nobel díjnál is eldöntik hogy melyik a jobb feltaláló, aki a kenyérpirítót találta fel vagy a kempingbicajt.Mégis teljesen más kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Mit szóltok? Szerintem oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerintem oké Remek! Többieknek is megfelel? Krande? Ha mindenkinél ok, akkor elkezdhetjük a jelölt állítást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerintem jó. Fan és EU cucc szerintem már csak azért sem kell, mert nagyon-nagyon-nagyon sok rétegük és formályuk létezik, és ezekből csak random mód leválogatni igazságtalan lenne. Maradjunk csak a filmeknél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Én csak a jelmezt jeleztem, de azzal kiegészítetted, úgyhogy okés Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Mennyi jelölt legyen kategóriánként, és mennyi jelölt-jelöltet írjunk majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Lehetne még olyan, hogy legjobb nem humanoid karakter. Olyanok, akik nem cg, nem látaszik a színész, mondjuk az összes karakter akinek nincs szövege. De nem szörny, bár az idegen lény nem feltétlenül csak a szörnyeket tartalmazhatja. Még adnék egy díjat a zenének is, ilyen címmel, hogy: Legemlékezetesebb(vagy legjobb) dallam(itt a legjobb témák versenyeznének). És ha ezeket elfogadjuk, akkor még valamit ki lehetne találni, és akkor pont 20 díjunk van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) Mennyi jelölt legyen kategóriánként, és mennyi jelölt-jelöltet írjunk majd? Szerintem maradjunk mindenhol öt jelöltnél, kivéve, ahol mind a hat film benne van a kalapban, ott nem kell jelölt állítás. ÉS mindenki öt jelöltet írhasson, és, akik a legtöbb jelölést kapják, az benne van az öt jelöltben. Szerkesztve: 2006. Március 9. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Mennyi jelölt legyen kategóriánként, és mennyi jelölt-jelöltet írjunk majd? Filmenként egy? (ötöt már csak azért sem szeretnék, mert az Oscaron annyi jelölt szokott lenni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. lokatelli: kibővítettem a legjobb zenei témával. A többi felvetésedre pedig megfelel az idegen lény jelölés. krande: na ez nem is rossz. Filmenként egy jelölt állítás, de sorrendben. A végén maradjon négy jelölt, a legkevesebb szavatot összeszedő cuccokat értelemszerűen nem jelöljük. Érthető kb. mire gondolok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) lokatelli: kibővítettem a legjobb zenei témával. A többi felvetésedre pedig megfelel az idegen lény jelölés. Értem. Mikor majd jelölünk az ilyen félreértések elkerülése végett ezeket, majd fejtsük ki. Azt, hogy filmenként kategóriánként egy jelölés nem értek egyet, mert az én zenei téma jelöltjeim nem biztos, hogy megfelelnek ennek a kitételnek. Szerintem ne legyen ilyen megszorítás, aki olyan elfogult, azt összes jelölési lehetőségét használja el egy kategórián belül egy filmre. Úgyis csak akkor lesz jelölt, ha még más is úgy gondolja. Szerkesztve: 2006. Március 9. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Akkor egyelőre maradjunk annyiban h megbeszéljük ki kiket-miket jelölne, és "jelöltet jelölni" meg lehet ahányat csak jólesik.... Na akkor most hogy vannak a kategóriák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Végülis igaz! Mindenki olyan jelöltet állít, amilyet akar. Egyébként arra gondolta, hogy ha összeáll a jelölt lista, akkor kiküldöm emailben az összes regisztrált fórum tagnak. A visszaküldött szavazatokat összesítem, és majd beírom. Így megmarad a meglepetés nektek. Majd lehet találgatni ki nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Lentebb vannak Ody (2006. Mar. 9. - 16:05) hozzászólásában. Ody folyamatosan bővítette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Na akkor most hogy vannak a kategóriák? Kérek minden idelátogató fórumozót, hogy írja be ide az alábbi kategóriákban kiket jelöl. Maximum hat jelöltet lehessen írni sztem. legjobb epizód legjobb férfi főszereplő legjobb férfi mellékszereplő legjobb női szereplő legjobb animált karakter legjobb zene legjobb zenei téma legjobb bolygó legjobb fénykardpárbaj legjobb felszíni csata legjobb űrcsata legjobb idegen lény legjobb jelenet legjobb forgatókönyv legjobb jellmez legjobb maszk kedvenc űrjármű kedvenc felszíni jármű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Értelemszerűen a legjobb epizód, és Legjobb zene kategóriában már adottak a jelöltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Helyes, skacok! Már nagyon izgatottan várom a jelölt állítást Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) legjobb epizód:SW Saga legjobb férfi főszereplő:Hayden, Ewan, Ian, Harrison, Liam, Mark legjobb férfi mellékszereplő:Christopher Lee, Ray Park, Samuel L. Jackson, Jimmy Smits, Kenny Baker, Anthony Daniels legjobb női szereplő:Natalie Portman, Carrie Fisher, Mon Mothma alakítói, Keira Knightley, Amy Allen legjobb animált karakter:Grievous, Watto, Yoda(EpII-III), Dexter, Klónok, Droidok legjobb zene:SW Saga legjobb zenei téma:Imperial March, Duel Of the Fates, Across The Stars, Battle Of the Heroes, Star Wars theme, Force theme legjobb bolygó:Kamino, Coruscant, Naboo, Dagobah, Endor, Tatooine legjobb fénykardpárbaj:Obi vs. Ani(epIII), QuiGon-Obi-Wan vs. Maul, Luke vs. Vader(EpVI), Yoda vs. Sidious, Luke vs. Vader(EpV), Dooku vs. Ani-Obi legjobb felszíni csata:Endor, Geonosis, Hoth, Naboo, Kashyyyk, Kamino(Ha Jango-Obi párbajt lehet annak nevezni) legjobb űrcsata:SW Saga csatái legjobb idegen lény:Yoda, Chewbacca, Watto, Kaminoiak, Ewokok, Jabba legjobb jelenet:EpIII záró jelenetek, Obi vs. Ani, "I Am Your Father!", Jedi Order 66, Vader turn to the light side, Vader turn to the dark side legjobb forgatókönyv:SW Saga legjobb jellmez:Jedi tunikák, Amidala ruhái, Jango/Boba jelmez, Sith csuklyás ruha, Leia kalácshajas öltözéke, és persze a Vader jelmez legjobb maszk:Sidious ocsmány pofázata, Anakin égetten, Tion Medon, Maul, Yoda báb, Nute Gunray kedvenc űrjármű:Tie-fighter, Jedi Starfighter(EpIII), Csillagromboló, Tantive IV, Millennium Falcon, X-Wing kedvenc felszíni jármű:AT-AT, AT-ST, Anakin Pod Racerje, Republic Attack Gunship, Imperial speeder bike, Wookiee flying catamaran Egyszer módosítottam rajta mert nem jutott eszembe több női szereplő. Szerkesztve: 2006. Március 9. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Helyes, skacok! Már nagyon izgatottan várom a jelölt állítást Donát. Már írhatod is a jelöltjeidet Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.