Derb Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Én szégyellem megam de csak át futodtam a részeket elődte. Kevés volt rá az időm.Most sem lenne rá túl sok. De ez nem befolyásolt abban,hogy a nekem legjobban a szimpatikusabbakat jelüljem meg. De mint sok ambernél időnként nekem is változnak ezek. Egy év mulva lehet,hogy nem aszt fogom tartani a legjobb bolygónak hanem mást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Lehetne évente újra szavazni, bár nemtom ennek mennyi értelme lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Szerintem sok.Mert minden embernek változnak a véleményei idővel.Nagyon régen nekem még C3-po volt a kedvencem majd jött Artoo majd végére Obi.De most igazából nincs.De szorosan fűződöm a jedikhez így.Plo Koon vagy Kit Fisto.És ne feledkezzunk meg a leány részéről sem.Nálam Aayla Secura vezeti a mezőnyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. "Lehetne évente újra szavazni, bár nemtom ennek mennyi értelme lenne. " Szerintem nincs értelme, nálam legalábbis nemigen. Egy-két kategóriában előfordul, hogy változik a sorrend a hangulatomtól függően, de ez nem évenként zajlik, hanem véletlenszerű időpontokban. A lényeges dolgokban viszont nem szoktam variálni, ezért évről évre nem lenne értelme jelölteket adnom. Max. egyszer az AT-AT-re szavaznék, egyszer meg az AT-ST-re... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Egyetértek. Én sem látom sok értelmét Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Egy-két kategóriában előfordul, hogy változik a sorrend a hangulatomtól függően, de ez nem évenként zajlik, hanem véletlenszerű időpontokban. A lényeges dolgokban viszont nem szoktam variálni, ezért évről évre nem lenne értelme jelölteket adnom. Nálam is így van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. "Lehetne évente újra szavazni, bár nemtom ennek mennyi értelme lenne. " Szerintem nincs értelme, nálam legalábbis nemigen. Esetleg 10évente:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Jól van, akkor nem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Akkor lenne értelme, ha új kategóriákat találnánk ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Akkor lenne értelme, ha új kategóriákat találnánk ki. Gondoltam már erre is, de ezzel meg az lenne a baj, hogy egy idő után tök lényegtelen kategóriákra forgácsolódhatna szét minden. "A gunga sereg élharcosa" "A legszimpatikusabb geonosisi" "Kedvenc klónkatonám (nem tiszt)" "A legjobb, fél pillanatra feltűnő lény" "Kedvenc böfögésem" "Kiváló Evok" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Gondoltam már erre is, de ezzel meg az lenne a baj, hogy egy idő után tök lényegtelen kategóriákra forgácsolódhatna szét minden. "A gunga sereg élharcosa" "A legszimpatikusabb geonosisi" "Kedvenc klónkatonám (nem tiszt)" "A legjobb, fél pillanatra feltűnő lény" "Kedvenc böfögésem" "Kiváló Evok" Hát ez király Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. "Kedvenc klónkatonám (nem tiszt)""A legjobb, fél pillanatra feltűnő lény" Ez a kettő a legjobb! Ilyen lehetne a következő (10 év múlvai?) Aranyfénykardon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Hol leszünk mi már 10 év múlva? (remélem itt ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hol leszünk mi már 10 év múlva? (remélem itt ) A sonkafórumon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Híííí! Holnapután eredményhirdetés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. (szerkesztve) Híííí! Holnapután eredményhirdetés? Még nem. Forceuser listáját elküldte ugyan, de javításra szorul. Szisz pedig el sem küldte még. Ezeket mindenképpen megvárom. Eredmény valamikor májusban várható. Szerkesztve: 2006. Április 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Eredmény valamikor májusban várható. Elsején? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Nekem ennél későbbi dátum rémlik, de sajna nem találom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Elsején? Hát, mivel leírta, hogy nem, elsejére semmiképpen se várd. Türelem, pici Sith, nemsokára eljön az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerintem Május. 19-e stílusos lenne, és úgy emlékszem anno is ebben egyeztünk meg. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerintem Május. 19-e stílusos lenne, és úgy emlékszem anno is ebben egyeztünk meg. Donát. akkor fogok én, ha minden igaz, tenyésztésből "vizsga értékű ZH"t írni.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Donát eltalálta. Május 19.-én (pénteken) lesz az eredményhirdetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerintem is ez a legjobb időpont. Egy évvel az EpIII után. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Május 19- király! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Május 19- király! Bizony. Szép évforduló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Arra már van terv, hogy milyen formában lesz kihirdetve az eredmény? Egyszerre az egész apránként kategóriánként, amolyan The winner is ... stílusban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Ühüm. Mondjuk, félóránként egy nyertes:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerintem is jó ez az apránként, de ne félóránként, hanem mondjuk tíz percenként. És mondjuk ez csak egy ötlet, de Ody, mit szólnál hozzá, ha Privátban elküldenéd egy-egy aktív fórumozónak egy-egy kategória nyertesét, és azt ő hírdetné ki, ha rákerülne a sor? Tehát van ugyebár 19 (ha jól emlékszem) különféle díj, egyet kapna Krande, egyet Bomarr, egyet MissKarrde, egyet Dzséjt, egyet Obi1, esetleg én is egyet, meg még aki éppen vállalná? És akkor maradna nálad is pár, meg a többiek is bemutathatnának egyet-egyet. Vagy nem jó ötlet? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Jujj, ez nagyon jó ötlet Donát Ööö... lehetne enyém a zenei téma, vagy a legjobb jelenet? Persze csak ha tényleg így lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Én arra gondoltam, hogy minden egyes kategóriához írnék pár sort, és úgy tenném közzé őket. A késleltetett közlés nem rossz ötlet, lehet, hogy majd azt fogom alkalmazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.