Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Coruscant (EP1-3)

Remek! Remek! Remek! :D

Nagyon sokat filoztam amikor az első hely mellett kellett dönteni. Tatooine mellett szólt a hagyomány, a nosztalgia nomeg a meglepő sokszinüség amit az a sivatag bolygó nyujatni tudott...

De Coruscant is nagyon megérdemli, mert ez a prequelek központi bolygója és ez megy át a legnagyobb változáson a részek folyamán. Láthatjuk, hogy lesz menedékből a Gonosz központja... mindezt óriási, letaglozóan monumentális helyszinekkel :D

Hozzászólás ideje:

:D A jelöltem (ha már a Bespin be se került a hat jelölt közé :D). Nagyon látványos, az űrből nagyon szép bolyg. Mint egy űr az űrben, csillagok előtti csillagok, úgy ragyog ez a bolygó. Az ep2-ben ráadásul kicsit azt is megnézhettük, hogyan élnek itt a népek.

Tatooine a második jelöltem volt, hiszen mégis az a porfészek a legfontosabb bolygó az egész Galaxisban, azon túl rengeteg klasz dolog van rajta.

Hozzászólás ideje:
Szegény Kamino, nem mosta el a vetélytársakat, az a sok eső. :D

Nálam utolsó volt a galaxis fővárosa.

Én asszem a Kaminora szavaztam.Talán a legötletesebb bolygó.

Hozzászólás ideje:
És a végén álmaid nője megfojt egy lánccal..

Úgy is így hasonlóan akarok meghalni. Száz évesen egy 20 éves bomba csajszi lábai között :D

Jabba 200 valahány évesen halt meg, egy majdnem 20 éves miatt... jó, kicsit azért más... :D

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Úgy is így hasonlóan akarok meghalni. Száz évesen egy 20 éves bomba csajszi lábai között :D

Jabba 200 valahány évesen halt meg, egy majdnem 20 éves miatt... jó, kicsit azért más... :D

Hát igen, én is ilyen halált "várok". :D

Hozzászólás ideje:
Legjobb fénykardpárbaj

-Anakin vs. Obi-Wan (EP3)

-Luke vs. Darth Vader (EP5)

-Luke vs. Darth Vader (EP6)

-Qui-Gon és Obi-Wan vs. Darth Maul (EP1)

-Yoda vs. Sidious (EP3)

-Windu vs. Palpatine (EP3)

Anakin vs. Obi-Wan(EpIII)

Utána a Qui-Obi vs. Maul csata.

Hozzászólás ideje:

Legjobb fénykardpárbaj

Anakin vs. Obi-Wan (EP3)

Papírforma győzelem, melyet csak az EP1-es párbaj tudott követni, igaz, tisztes

távolból. Ebben a párbajban ötvöződött mindaz ami az összes többiben. Akció, érzelem és dinamika, mind megtalálható benne, ráadásul a legmagasabb szinten.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Legjobb fénykardpárbaj

Anakin vs. Obi-Wan (EP3)

Papírforma győzelem, melyet csak az EP1-es párbaj tudott követni, igaz, tisztes

távolból. Ebben a párbajban ötvöződött mindaz ami az összes többiben. Akció, érzelem és dinamika, mind megtalálható benne, ráadásul a legmagasabb szinten.

No, ez meglep :D

De azért grat.

Hozzászólás ideje:
Legjobb fénykardpárbaj

Anakin vs. Obi-Wan (EP3)

Igen!!!!!

Nagyon jó csata, csak megint az a gond hogy a beígért 12 perces csata töredékét kaptuk meg :D

Hozzászólás ideje:

A mindent elsöprő finálé mindent visz nálam. Obi-Wan és Anakin párbaja lélektanilag is az egyik legjobb, és a kidolgozottság tekintetében sem panaszkodhat.

A 2. helyezett nálam az Ep1-es Obi & Qui-Gon vs. Maul, valamint dobogós még az Ep6os Vader vs. Luke.

Hozzászólás ideje:
Igen!!!!!

Nagyon jó csata, csak megint az a gond hogy a beígért 12 perces csata töredékét kaptuk meg :D

Igen... épp ezért egy kicsit meglepő ez a győzelem. Amellett, hogy minden kétséget kizároan az egyik legdrámaibb, legnagyobb ivű... a sok megszakitás miatt én hátrébb raktam, bár ha belekalkulálom az utána jövő monologót akkor viszont toronymagasan ez a nyerő :D

Hozzászólás ideje:

Hm... engem azért meglepett. Ugyanis a DM vs OW & QJ párbajról (pont most szólalt meg az ep2-es Duel of the Fates) sokkal több jót hallani, mint a Vader vs Obi-Wanról. Én arra szavaztam, egyrészt Qui-Gon miatt, másrészt Darth Maul miatt, harmadrészt csatatér miatt.

Ellenben, a 20 éve várt párbaj bőven megérdemli. Elsőre nagyon pörgős, de tele van remek mozdulatokkal, ráadásul hatalmas mondatok hangzanak elelőtte/ közben/utánna. Nagyon nagy gratula neki :D:D:D

Hozzászólás ideje:
Igen... épp ezért egy kicsit meglepő ez a győzelem. Amellett, hogy minden kétséget kizároan az egyik legdrámaibb, legnagyobb ivű... a sok megszakitás miatt én hátrébb raktam, bár ha belekalkulálom az utána jövő monologót akkor viszont toronymagasan ez a nyerő :D

Az EPI-es is megszakított volt. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.