Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Mustafarral mi a helyzet? Negyedik lett, Naboo(!!) után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Coruscant (EP1-3) Remek! Remek! Remek! Nagyon sokat filoztam amikor az első hely mellett kellett dönteni. Tatooine mellett szólt a hagyomány, a nosztalgia nomeg a meglepő sokszinüség amit az a sivatag bolygó nyujatni tudott... De Coruscant is nagyon megérdemli, mert ez a prequelek központi bolygója és ez megy át a legnagyobb változáson a részek folyamán. Láthatjuk, hogy lesz menedékből a Gonosz központja... mindezt óriási, letaglozóan monumentális helyszinekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez az! Én Coruscant-ra szavaztam! Magával ragad a bolygó sokszínűsége! Imádom Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A jelöltem (ha már a Bespin be se került a hat jelölt közé ). Nagyon látványos, az űrből nagyon szép bolyg. Mint egy űr az űrben, csillagok előtti csillagok, úgy ragyog ez a bolygó. Az ep2-ben ráadásul kicsit azt is megnézhettük, hogyan élnek itt a népek. Tatooine a második jelöltem volt, hiszen mégis az a porfészek a legfontosabb bolygó az egész Galaxisban, azon túl rengeteg klasz dolog van rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szegény Kamino, nem mosta el a vetélytársakat, az a sok eső. Nálam utolsó volt a galaxis fővárosa. Én asszem a Kaminora szavaztam.Talán a legötletesebb bolygó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az ep2-ben ráadásul kicsit azt is megnézhettük, hogyan élnek itt a népek. Jaja... föleg a bár-jelenet... az mindent visz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gyerekek! Közeledünk a "király" kategóriákhoz!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam Kamino lett a második, Naboo viszont csak az utolsó helyre futott be... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) És a végén álmaid nője megfojt egy lánccal.. Úgy is így hasonlóan akarok meghalni. Száz évesen egy 20 éves bomba csajszi lábai között Jabba 200 valahány évesen halt meg, egy majdnem 20 éves miatt... jó, kicsit azért más... Szerkesztve: 2006. Május 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gyerekek! Közeledünk a "király" kategóriákhoz!! Igen-igen, ahogy látom a fénykardcsaták jönnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jaja... föleg a bár-jelenet... az mindent visz És az éjszakai látképek persze... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb fénykardpárbaj -Anakin vs. Obi-Wan (EP3) -Luke vs. Darth Vader (EP5) -Luke vs. Darth Vader (EP6) -Qui-Gon és Obi-Wan vs. Darth Maul (EP1) -Yoda vs. Sidious (EP3) -Windu vs. Palpatine (EP3) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Darth Maul vs Obi-Wan & Qui-Gon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Látom durvulunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Úgy is így hasonlóan akarok meghalni. Száz évesen egy 20 éves bomba csajszi lábai között Jabba 200 valahány évesen halt meg, egy majdnem 20 éves miatt... jó, kicsit azért más... Hát igen, én is ilyen halált "várok". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én Darth Maul, és Ani-Obi csatát várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Darth Maul vs Obi-Wan & Qui-Gon Nálam is az a best! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb fénykardpárbaj -Anakin vs. Obi-Wan (EP3) -Luke vs. Darth Vader (EP5) -Luke vs. Darth Vader (EP6) -Qui-Gon és Obi-Wan vs. Darth Maul (EP1) -Yoda vs. Sidious (EP3) -Windu vs. Palpatine (EP3) Anakin vs. Obi-Wan(EpIII) Utána a Qui-Obi vs. Maul csata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Legjobb fénykardpárbaj Anakin vs. Obi-Wan (EP3) Papírforma győzelem, melyet csak az EP1-es párbaj tudott követni, igaz, tisztes távolból. Ebben a párbajban ötvöződött mindaz ami az összes többiben. Akció, érzelem és dinamika, mind megtalálható benne, ráadásul a legmagasabb szinten. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Látványilag talán Maul... De hangulatilag Luke-Vader (EP6)... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb fénykardpárbaj Anakin vs. Obi-Wan (EP3) Papírforma győzelem, melyet csak az EP1-es párbaj tudott követni, igaz, tisztes távolból. Ebben a párbajban ötvöződött mindaz ami az összes többiben. Akció, érzelem és dinamika, mind megtalálható benne, ráadásul a legmagasabb szinten. No, ez meglep De azért grat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb fénykardpárbaj Anakin vs. Obi-Wan (EP3) Igen!!!!! Nagyon jó csata, csak megint az a gond hogy a beígért 12 perces csata töredékét kaptuk meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dóra Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A mindent elsöprő finálé mindent visz nálam. Obi-Wan és Anakin párbaja lélektanilag is az egyik legjobb, és a kidolgozottság tekintetében sem panaszkodhat. A 2. helyezett nálam az Ep1-es Obi & Qui-Gon vs. Maul, valamint dobogós még az Ep6os Vader vs. Luke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Anakin vs. Obi-Wan (EP3) Erre vártunk a legtöbbet! Most kellőképpen jutalmazzuk is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. No, ez meglep De azért grat. Simán (21 ponttal) nyert. Valóban kicsit meglepő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula, bár a többi sem rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen!!!!! Nagyon jó csata, csak megint az a gond hogy a beígért 12 perces csata töredékét kaptuk meg Igen... épp ezért egy kicsit meglepő ez a győzelem. Amellett, hogy minden kétséget kizároan az egyik legdrámaibb, legnagyobb ivű... a sok megszakitás miatt én hátrébb raktam, bár ha belekalkulálom az utána jövő monologót akkor viszont toronymagasan ez a nyerő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hm... engem azért meglepett. Ugyanis a DM vs OW & QJ párbajról (pont most szólalt meg az ep2-es Duel of the Fates) sokkal több jót hallani, mint a Vader vs Obi-Wanról. Én arra szavaztam, egyrészt Qui-Gon miatt, másrészt Darth Maul miatt, harmadrészt csatatér miatt. Ellenben, a 20 éve várt párbaj bőven megérdemli. Elsőre nagyon pörgős, de tele van remek mozdulatokkal, ráadásul hatalmas mondatok hangzanak elelőtte/ közben/utánna. Nagyon nagy gratula neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen... épp ezért egy kicsit meglepő ez a győzelem. Amellett, hogy minden kétséget kizároan az egyik legdrámaibb, legnagyobb ivű... a sok megszakitás miatt én hátrébb raktam, bár ha belekalkulálom az utána jövő monologót akkor viszont toronymagasan ez a nyerő Az EPI-es is megszakított volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.