Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szervesen kapcsolódik: Legjobb zene: EPI EPII EPIII EPIV EPV EPVI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Lassan felmerül bennem a kérdés, hogy hogy nyerte meg, ha mindenkinél csak második? Egyébként teljesen mindegy, hogy a Main Theme vagy az Imperial fut-e be elsőnek, mindkettő rendkívül karizmatikus zene Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szervesen kapcsolódik: Legjobb zene: EPI EPII EPIII EPIV EPV EPVI Hát ez iszonyat nehéz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szervesen kapcsolódik: Legjobb zene: EPI EPII EPIII EPIV EPV EPVI Ez nagyon nehéz.Talán V-VI. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. mikor a mostani sulimban elkezdtem dúdolni az egyik unalmas órán, és fél perccel később már heten dúdoltuk kórusban. Felvetted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Lassan felmerül bennem a kérdés, hogy hogy nyerte meg, ha mindenkinél csak második? Pont ezt akartam beírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát erre se tudnék mit tippelni. Én az Ep1-et jelöltem meg első helyezettnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Itt a fórumon is mindig parázs viták voltak a zenék milyenségét illetően. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dóra Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Ha dinamika szempontjából nézzük, és persze egészben, az első helyem az Ep3nak adnám. (talán a Padme's Ruminations c. szám nem a legjobb... a képek nélkül). A többi is tökéletes a maga nemében, persze. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Dóra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam ep1 és az ep.5 zene nagyjából egy szinten van... remélem közülük kerül ki a győztes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam EpI Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Felvetted? Nem volt mivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Lassan felmerül bennem a kérdés, hogy hogy nyerte meg, ha mindenkinél csak második? Egymás első helyezettjeit meg jól lepontoztuk, gondolom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez az egy kategória, amiben nem "taktikáztam". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Egy biztos, hogy nem a ROTS nyer.Sajnos nincs annyira jó zenéje sztem a többihez viszonyítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb zene The Empire Strikes Back Hat ponttal előzte meg az ROTS soundtrackjét, tehát szoros verseny alakult ki. Talán a legsötétebb hangulatú SW zene, hatalmas klasszikus betétekkel. Mindenképpen a csúcson a helye! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dóra Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. The Empire Strikes Back Én őt jelöltem meg elsőnek! A ROTS második helye viszont jó nagy meglepetés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Bár az előző kategória fényében lehet h nem kéne meglepődnünk... gratula mindenesetre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb zene The Empire Strikes Back Király, a kedvenc albumom nyert Nem értem hogy miért lett a rots a második. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam óriási meglepetés, hogy a Rots-al versenyzett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Míj meglepő Ez is megérdemelte. De ha bármelyik másik rész kerül ide, az is megérdemli. Szerintem ami újak vannak, azok mind remek zenék, és amikor a régieket mixelik be, az is legalább olyan jó. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én őt jelöltem meg elsőnek! A ROTS második helye viszont jó nagy meglepetés! És az is, hogy épphogy csak le előzte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És az is, hogy épphogy csak le előzte! Hát, szerintem egy Anakin's betrayal simán felér egy Imperial Marchoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Nálam óriási meglepetés, hogy a Rots-al versenyzett. Gondolom ezen Zoli is igen csak meglepődik majd. Egyébként a ROTS-ban hatalmas témák vannak!!! Palpatine Teachings-el pl. csak az emperor throne room vetekedhet. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát, szerintem egy Anakin's betrayal simán felér egy Imperial Marchoz. De itt nem egy-egy szám versenyzett egymással. Hanem egész Soundtrack. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen, de nálam az EpIII zenéje nem elég egységes. Van rajta egy csomó szép szám, de nem alkotnak igazi egységet. Szerintem. EPI hanyadik lett? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Tényleg hatalmas témák vannak, de maga az összképp nem annyira meggyőző, mint a többinél (persze ez nem ledegradálás... elvégre minden SW zene szenzációs ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gondolom ezen Zoli is igen csak meglepődik majd. SimonZ kitér a hitéből, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. EPI hanyadik lett? Donát. Harmadik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.