Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Szervesen kapcsolódik: Legjobb zene: EPI EPII EPIII EPIV EPV EPVI
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Lassan felmerül bennem a kérdés, hogy hogy nyerte meg, ha mindenkinél csak második? Egyébként teljesen mindegy, hogy a Main Theme vagy az Imperial fut-e be elsőnek, mindkettő rendkívül karizmatikus zene Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Szervesen kapcsolódik: Legjobb zene: EPI EPII EPIII EPIV EPV EPVI Hát ez iszonyat nehéz...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Szervesen kapcsolódik: Legjobb zene: EPI EPII EPIII EPIV EPV EPVI Ez nagyon nehéz.Talán V-VI.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Szerző mikor a mostani sulimban elkezdtem dúdolni az egyik unalmas órán, és fél perccel később már heten dúdoltuk kórusban. Felvetted?
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Lassan felmerül bennem a kérdés, hogy hogy nyerte meg, ha mindenkinél csak második? Pont ezt akartam beírni.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Hát erre se tudnék mit tippelni. Én az Ep1-et jelöltem meg első helyezettnek.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Itt a fórumon is mindig parázs viták voltak a zenék milyenségét illetően.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Ha dinamika szempontjából nézzük, és persze egészben, az első helyem az Ep3nak adnám. (talán a Padme's Ruminations c. szám nem a legjobb... a képek nélkül). A többi is tökéletes a maga nemében, persze. Szerkesztve: 2006. Május 18.19 éve - Dóra
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Nálam ep1 és az ep.5 zene nagyjából egy szinten van... remélem közülük kerül ki a győztes
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Szerző Lassan felmerül bennem a kérdés, hogy hogy nyerte meg, ha mindenkinél csak második? Egymás első helyezettjeit meg jól lepontoztuk, gondolom...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Egy biztos, hogy nem a ROTS nyer.Sajnos nincs annyira jó zenéje sztem a többihez viszonyítva.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Legjobb zene The Empire Strikes Back Hat ponttal előzte meg az ROTS soundtrackjét, tehát szoros verseny alakult ki. Talán a legsötétebb hangulatú SW zene, hatalmas klasszikus betétekkel. Mindenképpen a csúcson a helye!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve The Empire Strikes Back Én őt jelöltem meg elsőnek! A ROTS második helye viszont jó nagy meglepetés!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Szerző Bár az előző kategória fényében lehet h nem kéne meglepődnünk... gratula mindenesetre.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Legjobb zene The Empire Strikes Back Király, a kedvenc albumom nyert Nem értem hogy miért lett a rots a második.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Míj meglepő Ez is megérdemelte. De ha bármelyik másik rész kerül ide, az is megérdemli. Szerintem ami újak vannak, azok mind remek zenék, és amikor a régieket mixelik be, az is legalább olyan jó. Szerkesztve: 2006. Május 18.19 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Én őt jelöltem meg elsőnek! A ROTS második helye viszont jó nagy meglepetés! És az is, hogy épphogy csak le előzte!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve És az is, hogy épphogy csak le előzte! Hát, szerintem egy Anakin's betrayal simán felér egy Imperial Marchoz.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Nálam óriási meglepetés, hogy a Rots-al versenyzett. Gondolom ezen Zoli is igen csak meglepődik majd. Egyébként a ROTS-ban hatalmas témák vannak!!! Palpatine Teachings-el pl. csak az emperor throne room vetekedhet. Szerkesztve: 2006. Május 18.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Hát, szerintem egy Anakin's betrayal simán felér egy Imperial Marchoz. De itt nem egy-egy szám versenyzett egymással. Hanem egész Soundtrack.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Igen, de nálam az EpIII zenéje nem elég egységes. Van rajta egy csomó szép szám, de nem alkotnak igazi egységet. Szerintem. EPI hanyadik lett? Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Tényleg hatalmas témák vannak, de maga az összképp nem annyira meggyőző, mint a többinél (persze ez nem ledegradálás... elvégre minden SW zene szenzációs )
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Gondolom ezen Zoli is igen csak meglepődik majd. SimonZ kitér a hitéből, az biztos.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.