Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Én már elküldtem PM-ben.Akkor most küldjem a mailedre is? Nem kell. Az az egy még elmegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Nem kell. Az az egy még elmegy. Örök hála mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Nagyon jó kis lista Egy valami ütötte meg a szemem, hogy Dookus fénykardpárbaj nincs, de hát ez van A listámat csak akkor küldöm, ha megnéztem előtte a hat filmet. Hát én is, viszont nekem a zenéket is meg kéne hallgatni, főleg az 5.-6.-at mert így totál nem tudom a zenét sorrendbe rakni... Meddig lehet küldeni Ody? Tudsz ebben a zene dologban segíteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Azért az látszik hogy maszkos téren (is) a 3. rész milyen erős lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. (szerkesztve) Hát én is, viszont nekem a zenéket is meg kéne hallgatni, főleg az 5.-6.-at mert így totál nem tudom a zenét sorrendbe rakni... Azokkal a kategóriákkal nincs bajom, a zenék sorrendjét most is tudom Ennek ellenére lesz zenehallgatás, megerősítés miatt, és csak a hallgatás kedvéért is Párbajok terén is nagyon erős az epIII Hiába, no, majdnem annyi van benne, mint a többi öt részben összesen Szerkesztve: 2006. Április 5. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Meddig lehet küldeni Ody? Tudsz ebben a zene dologban segíteni? Április 30-ig jó lenne ha beküldenéd. Zenében tudok segíteni, csak mond meg melyik kell. Csak hogy fogom eljuttatni hozzád? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Ody, nem bánod, ha csatolt file-ként küldöm? Mert Wordben szerkesztettem meg az esztétika kedvéért Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Ody, nem bánod, ha csatolt file-ként küldöm? Mert Wordben szerkesztettem meg az esztétika kedvéért Donát. Nekem úgy is jó, csupán az a lényeg, hogy minél egyszerűbb legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. ugye az enyém is átért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Ody, nem bánod, ha csatolt file-ként küldöm? Mert Wordben szerkesztettem meg az esztétika kedvéért Donát. Akkor én meg QuarkExpressben, ha már esztétika , csak azt nem tudja megnyitni, kinyomtatom...kár hogy meghalt a gépem, itt legfeljebb AutoCadben tudom vagy Photoshopban megcsinálni . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Nekem úgy is jó, csupán az a lényeg, hogy minél egyszerűbb legyen. Egyszerű lesz, csak a freemail szövegizéjét utálom. Így legalább szépen lehet variálni a dőlt vastag, normál betűket, csak ennyi. Nem sokára kész lesz. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. ugye az enyém is átért? Igen átért, köszi. Tegye fel a kezét, aki kapott a sagaforumtól levelet, amiben a szavazásról írok. Egyébként pedig felőlem galambpostán is küldhetitek a szavazatokat, csak küldjétek! Ez a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Galambom az nincs, csak netem Ody, én nem kaptam, de nekem nincs is rá szükségem Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Nem elég egy WordPad-ben megírni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Tegye fel a kezét, aki kapott a sagaforumtól levelet, amiben a szavazásról írok. Én kaptam, jelentkezem. Nem fogom elsietni, azt előre megmondom, és fogalmam sincs, miféle formátumban írom, de a legvalószínűbb, hogy a kapott e-mailre válaszolok, és ott sorrendbe rakom pontokkal ellátva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Nézzük csak melyik epizód, hány jelölést kapott: EPI - 29 EPII - 36 EPIII - 42 EPIV - 25 EPV - 26 EPVI - 34 "Prequel kedvelők fóruma" Az persze más kérdés, hogy ebből ki mennyit vált díjra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Én nem kaptam e-mault Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Én nem kaptam e-mault Az az email címed él még, amivel regisztráltál? MErt sztem oda küldte ki a rendszer. Egyébként a legtöbb tagnak nem tette közzé email címét. Aki tud segíthetne ezek megfejtésében, ugyanis csak akkor van értelme szavazni, ha minél többen részt vesznek benne. Ha megnézitek a taglistát, alig 5-6 embernek publikus a címe. Szal' HELP!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Hmmm... én nem szoktam elrejteni a maulomat. Biztos a költözés után ez volt az alapértelmezés. (amúgy az MSN es címem műkösdik levélre is) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Az az email címed él még, amivel regisztráltál? MErt sztem oda küldte ki a rendszer. Igen, él még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Nekem sem jött e-maul és nem is rejtem el azt hiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Egyesével fogom elküldeni a ritkábban járóknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Jelentem, megvagyok, már csak el kellene küldeni Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Jelentem, megvagyok, már csak el kellene küldeni Donát. A küldés az egész folyamat legegyszerűbb művelete... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Az biztos Csak még rágódom a listán egy kicsit Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Az biztos Csak még rágódom a listán egy kicsit Donát. Még három hétig rágódhatsz, ha úgy van kedved. Egyébként eddig kilenc ember küldte be a listáját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Egyébként eddig kilenc ember küldte be a listáját. Legalább kilenc tökkülönböző szavazmány jött? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Legalább kilenc tökkülönböző szavazmány jött? Vannak benne kapcsolódási pontok. Néhol szoros a verseny, néhol már most látszik ki fog nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Egyszer ugye nyílvánosságra hozd Ody a teljes végeredményt, hogy melyik jelölt hány szavazatot kapott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Gondolom, a végén. Én nem rágódom rajta, filmnézés jön előbb, utána a jön a rágódás. Vagyis még nem az elkövetkező napok egyikében küldöm be, hanem később. Elvégre van még rá időm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.