Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Jó lenne, csak elég béna a színezése. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Mikor legutóbb néztem felmerült bennem, hogy Ventress honnan a gézengúzból tud annyit, ki taníthatta? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Szisz! Ezt a linket nézd meg. Mindent megtudhatsz róla. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. (szerkesztve) Akkor ő egy vad Jedi . Szerkesztve: 2006. Május 12. - Ody Mandrell Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Most olvasgattam a theforce.net fórumán, és TV-s fórum részlegben és egy új topikot találtam Nelvaanese Translation címmel. Rögtön kíváncsi lettem, mert gondoltam, hogy a címből adódóan mégiscsak a magyar nyelvről lesz szó, még csak egy hozzászólás van, íme: "I finally got around to listening to the audio commentary on the Clone Wars volume 2 disc, and I've heard that the language that the Nelvaans speak is pretty much poorly pronounced Hungarian. I've looked all over the net, but I can't seem to find a translation of the dialog from Hungarian to English. Does it exist out there anywhere? Thanks, Unno " Csak egy kis érdekesség Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Most olvasgattam a theforce.net fórumán, és TV-s fórum részlegben és egy új topikot találtam Nelvaanese Translation címmel. Ez nagyon érdekes! Érdemes lenne egy angoltudó fan-nak beírni oda valamit. Vagy akár magyarul is. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. most néztem meg az első 22 fejezetet. Megmondaná valaki, hogy honnan lehet letölteni a 23. 24. és 25. részt ? Nagyon megköszönném Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Fennt van az sw.com-on is. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Fennt van az sw.com-on is. de onnan csak hyperspace előfizetők tudják letölteni nem ? Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. SPOILER! Nagyon tetszett Obi-Wan és Durge harca, de az is jó volt még a CW-ban, amikor Assaj Ventress legyőzte a gladiátorokat, majd Dookuval is megharcolt. De a legjobb az az Anakin vs. Assaj volt, amikor is megküzdöttek a Yavin IV-en. Az is tetszett, hogy először az erdőben harcoltak, majd a Massassi templomnál, és a végén nagyon odaillő volt az égen vöröslő Yavin bolygó hatalmas tömege Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. spooooooileeeeeer??? Hát mikori az a CW rész amiről beszélsz, két évvel ezelőtti kb? Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. spooooooileeeeeer??? Hát mikori az a CW rész amiről beszélsz, két évvel ezelőtti kb? csak azért, mert hátha valaki nem látta még Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. csak azért, mert hátha valaki nem látta még Amikor amerikában adták akkor sztem mindenki letöltötte aki ittvan.Ha nem akkor az magára vessen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Nagyon tetszett Ha tetszett, feltétlen nézd meg a többi részt is, mert azok sokkal jobbak! Ez csak a bevezetés volt. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Ha tetszett, feltétlen nézd meg a többi részt is, mert azok sokkal jobbak! Ez csak a bevezetés volt. Így van abba valóban beleadtak apait-anyait. Kiváncsi vagyok ennek is a folytatására, ez is be van ígérve. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. de a sw.com-on kívül még honnan lehet letölteni ? Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. én a youtube-on néztem meg az első 22 részt, de persze azok mind spanyolul voltak, talán egy-két kivétellel. a 23. 24. és 25. rész érdekelne, hogy honnan lehet letölteni őket Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. fájlcserélőket, vagy torrentet ajánlok, ott fennt vannak. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Miért nem jó az sw.com? Ha kell kimentem flashgot-al és felteszem valahova. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Miért nem jó az sw.com?Ha kell kimentem flashgot-al és felteszem valahova. Így van. Az SW.com -on megnézheted. Clone Wars Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Ma reggel 9 és fél 10 között nyomkodtam a tv-n, és mit látok? RTL Klubbon megy a CW ha jól emlékszem a második rész. Valszeg szombaton lehetett az első, de azt érthető okokból sokan nem láttuk. Szóval Xom nézd a retek klubbon. Én a 13-20-as részeken szinkronizáltan még nem tudtam rögzíteni, szóval most majd figyelnem kell. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Melyik CW? Az első pár perces epizódok? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Azok bizony. Tegnap reggel a Chapter 2 végére nyomtam oda véletlenül. Egyes TV műsorok nem részletezik a Kölyökklubon belül mi a műsor. Port.hu, meg nem említi a felsorolásában a CW-t: 06:20 Kölyökklub - Digimonok - Bjorn mackó kalandjai - Kaleido Star - Hupikék törpikék - Vadmacska kommandó - Pokemon - Godzilla - A tini nindzsa teknőcök új kalandjai - TeveClub A Tini nindzsa... előtt volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. A Chapter 1 meg pont a 2 előtt volt. Én sem tudtam hogy lesz, véletlanül pont ott volt a TV. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Nagy a csábítás hogy felkeljek ilyenkor megnézni a cw-t, főleg ha olyan nagyszerű produkciók lesznek mellette mint a Digimon vagy a Pokemon. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. A Chapter 1 meg pont a 2 előtt volt. Én sem tudtam hogy lesz, véletlanül pont ott volt a TV. Akkor ugyanúgy kettesével adják, mint adta a magyar CN. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Nagy a csábítás hogy felkeljek ilyenkor megnézni a cw-t, főleg ha olyan nagyszerű produkciók lesznek mellette mint a Digimon vagy a Pokemon. OFF Azért van ott jó is: Hupikék törpikék. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. a CW első és második széria is fenn van most szinte minden oldalon DVDrip minőségben, DualAudióval! Nagyon kasa! Aki tud, nézzen utána. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 3. a CW első és második széria is fenn van most szinte minden oldalon DVDrip minőségben, DualAudióval! Nagyon kasa! Aki tud, nézzen utána. Nekem szinte minden formátumban megvan már a CW. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Nekem szinte minden formátumban megvan már a CW. Ilyenben biztos nincs. na jó csak vicceltem Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.