KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Úgy tűnik igen. Nem túl jó dolog. Eddig csak a legfőbb karakterek hangját hagyták meg. Már biztosra vehetjük, hogy Bail hangja nem Sörös Sándor lesz. Ahogy Typhoé sem Szabó Sípos Barnabás. Azért kíváncsi vagyok Cad Bane magyar hangja ki lesz? Valaki jó ütőset kell választani. Mintha Tee Watt Kaa-é is megváltozott volna. Az előző részben jó volt, de most röhejes... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Mintha Tee Watt Kaa-é is megváltozott volna. Az előző részben jó volt, de most röhejes... Ez fel se tűnt. Többször meg kéne néznem. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Ez fel se tűnt. Többször meg kéne néznem. Tévedtem, nem változott, csak valamilyen oknál fogva itt nyávogósabb, mint az előző részben... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Tévedtem, nem változott, csak valamilyen oknál fogva itt nyávogósabb, mint az előző részben... Akkor jó. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. HUN 720p 1x13 Nálam ez szaggat mint atom...valami dekódolási probléma lehetett amikor alárakták a magyar szinkront. Nincs ez meg szokásos duál audiós HD-ben? És a Lair of Grievous sincs dual audiós HD-ben? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. (szerkesztve) Juhééééééééé! Ezt figyu: http://link.brightcove.com/services/player...tid=22560591001 Mit szóltok? Szerkesztve: 2009. Május 10. - Jinx Lumos Joke Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Juhééééééééé!Ezt figyu: http://link.brightcove.com/services/player...tid=22560591001 Mit szóltok? Ez videójáték. Be is lett linkelve a megfelelő topikba. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. A fenébe, azt hittem még nem volt... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Lair of Grievous-ból nem tudom, hogy lesz-e. A 13-as, 14-es rész meg szerintem nemsokára jön HD-ben is, ami most van 13-as HD-ban, azt egy rajongó készítette, nem Crew-ék. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Köszi a választ...nagyon várom már azokat a részeket. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. (szerkesztve) A TFN hírei szerint a bűvös dátum, amikor megjelenik a TCW DVD és BR-en .... (dobpörgés) November 2. Szerkesztve: 2009. Május 14. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. A TFN hírei szerint a bűvös dátum, amikor megjelenik a TCW DVD és BR-en .... (dobpörgés) November 2. Remélem nálunk is kapható lesz majd! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Bosszús leszek, ha nem. De a Warner művek általában megjelennek, ők nem olyan zsugori kis mocskok, mint a FOX meg a Paramount (főleg az utóbbi, hogy kivételesen nem a FOX-ot gyalázza ezerrel). Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Már csak az a kérdés, hogy lesz-e hozzá magyar szinkron? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Már miért ne lenne? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Mert pl. a mozifilmek DVD kiadásainál csak az EP3 szinkronos. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. És a TCW-n mi van, bushman nyelv? Az ep3 óta már a Star Warsok is szinkronosan jelennek meg, amennyiben teljesen új kiadást érnek meg (mivel a legutóbbi kiadás csak a 2004-es és az előtti korongok újracsomagolása volt, így azok természetesen nem számítanak). Pláne úgy, hogy már nem a FOX, hanem a Warner fogja forgalmazni, amely már olyan rég nem adott ki szinkrontalan DVD-t, hogy arra egy ember sem emlékszik (a Warner DVD-k voltak az elsők, amik szinkronosan jelentek meg, beelőzve a Disney-t). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Szerintem is lesz rajta szinkron, de ha nem az se fog nagyon izgatni. Én úgy is angolul nézem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Hát, már tavaly év végén arról lehetett hallani, hogy megpróbálnak egedélyt kérni a hazai forgalmazók, hogy magyar szinkront tehessenek a többi epizódra, de ezt nem kapták meg. Jó, tudom, hogy a TCW is szinkronos DVD-n van, de a tavalyi fiaskó után nem lepődtem volna meg azon, ha Lucas nem engedélyezné a magyar hangot az 1. évad DVD-re. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Szerintem lesz rajta szinkron, mint a mozifilmen is volt. Az után marhaság lenne kiadni szinkron nélkül. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Ez a legjobb magyar epizódlista, amit találtam: http://hu.starwars.wikia.com/wiki/A_kl%C3%...C5%91_%C3%A9vad Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Szerintem lesz rajta szinkron, mint a mozifilmen is volt. Az után marhaság lenne kiadni szinkron nélkül. A próféta szóljon belőled. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Most kezdődött el a Trespass az RTL-en... Érdekes módon most bemondták az alcímet is... Eddig miért nem tették? És ha eddig nem tették, most miért kezdték el? Rex régi hangja is visszatért... Cho miniszter hangja egyáltalán nem hasonlít az eredetire, de nekem nagyon bejön. Chuchié olyan, mint amilyennek lennie kell... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Én is láttam, jó volt a szinkron. A cím alapján akkor az lesz a magyar átírat, amit itt alul is lehetett olvasni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Alul? A wikis linkre gondolsz? Mert ott bűnnek fordították és Betolakodók a címe. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Alul? A wikis linkre gondolsz? Mert ott bűnnek fordították és Betolakodók a címe. Ott tényleg ez áll... Ergó ez nem a hivatalos cím lista, és ismét tévedtem. Remélem ezt a jó szokásukat megtartják továbbra is, mert ha bemondják a címeket, akkor nem lesz több problémám a hivatalos magyar címekkel. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. (szerkesztve) Én is láttam a Tresspasst ma. A Betolakodók cím nagyon jó. Remélem ezentúl kimondják a magyar címeket. Minden klassz volt a magyar szinkronnál. Viszont kár, hogy a régebbi részeknél nem nyomják oda a magyar címet utólag. Szerkesztve: 2009. Május 17. - Darth Revan9 Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Spoiler: Hu 115 Betolakodókhttp://www.megaupload.com/?d=NF6V187N Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Ismét megnéztem... Azt kell, hogy mondjam, hogy a magyar szinkron kivételesen jobb lett, mint az eredeti... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Valahogy most még jobban is tetszett, mint amikor először néztem angolul. Nagyon klassz epizód. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.