Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Tényleg egy magyar nyelvű fejvadász Én azt hallom ki a szövegéből, hogy: "te kis tökfej". Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Van egy olyan gyanúm, hogy itt szerepet kap a Fejvadász Céh mint szervezet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Van egy olyan gyanúm, hogy itt szerepet kap a Fejvadász Céh mint szervezet. Valóban úgy tűnik. Egy alakváltó (a'la Zam Wessel) is feltűnik az előzetesekben. Mondjuk ezt a szálat abszolút nem bánom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Nem lenne rossz újabb csempésztársaságot is látni. De leginkább az eddig még nem mutatott de ismert bolygókat szerepeltetni. Korélia, Nar Shaddaa ésatöbbi. Ezek amolyan legendás helyek sz SW történelmében. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Nekem Bosskról mindig az a frázis jut eszembe amit ugyan saját nyelvén vartyog a Birodalom visszavág ominózus jelenetében, de én mindig úgy hallom ki: "...most megdöglesz". Hehe, én is mindig ezt hallom ki Én örülnék ilyen csempész-fejvadászos részeknek Bár az előbbinek jobban Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Bossk... Bár nem vagyok túlzottan oda a Trandoshanokért, Bossk hallatán nekem is összefutott a nyál a számban. Ennyi erővel már jöhetne Zuckuss is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ennyi erővel már jöhetne Zuckuss is. A légy fejű? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. A légy fejű? Igen. Más EPV.-s fejvadász valahogy nem jut eszembe, aki itt használható lenne. Boba Fett még kissrác, ugyebár, IG-88nak még csak a modelljét sem fejlesztették ki, 4-LOM meg valószínűleg még csak meg sem épült. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. IG-88nak még csak a modelljét sem fejlesztették ki, ÉS az a sok IG88 -as ami rohangál az első évadban? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. ÉS az a sok IG88 -as ami rohangál az első évadban? Azok IG-86-osok Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. ÉS az a sok IG88 -as ami rohangál az első évadban? Nabopolasszar megelőzött... Pont ezzel akartam visszavágni, hogy ezek még csak IG-86osok. Bár az is elég abszurd, hogy láthattunk R6os, és R7es astromech modelleket az első évadban, holott azt még jóval a Polgárháború után fejlesztik csak ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Bár az is elég abszurd, hogy láthattunk R6os, és R7es astromech modelleket az első évadban, holott azt még jóval a Polgárháború után fejlesztik csak ki. Úgy tűnik ezt átírták a TCW-s írók. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ott van még a "turbános" Dengar is Bár ő egykorú lehet Bobával. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Úgy tűnik ezt átírták a TCW-s írók. Vagy nem is tudták ezt a vonatkozást Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Bossk, na ez érdekes lesz. Én is mindig "megdöglesz"-t értek De leginkább annak örülök, hogy a trandok végre nem csak háttérszereplők lesznek, mint az ep4-5-6-ban. Korélia, Nar Shaddaa ésatöbbi. Ezek amolyan legendás helyek sz SW történelmében. Ezeket én is díjaznám. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ezeket én is díjaznám. Egyelőre csak reménykedhetünk abban, hogy lesznek. Bár akár lemondanék róluk itt, ha cserébe az élőszereplős filmbe beraknák ezeket a helyeket Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Vagy nem is tudták ezt a vonatkozást De valószínűleg tudták, hiszen az R7 és R6 neveket leszámítva a droidok nevei megegyeznek az EU-s eredetikkel, vagyis eléggé utánajárhattak a dolognak. Pl. Plo Koon R7-F5-je a többi EU-ban R4-F5. Kit Fisto R6-H5-je meg R4-H5. Szóval szerintem direkt írták ezt felül. No meg, az EU hip-hop megmagyarázta: nem a háború után fejlesztették ki őket, hanem a klón háborúk előtt/alatt, és a Jedi Rend tesztelte az új droidokat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Oks, így rendben Persze az EU meg mindent meg tud magyarázni utólag Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ott van még a "turbános" Dengar is Bár ő egykorú lehet Bobával. Tényleg, Dengar... Ő eszembe sem jutott. nem a háború után fejlesztették ki őket, hanem a klón háborúk előtt/alatt, és a Jedi Rend tesztelte az új droidokat. Nah, így már stimmel. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Trandoshan fejvadászok? Jó ötlet. De Boba is feltűnhetne. Mondjuk bosszút akarna állni Mace Windun. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Trandoshan fejvadászok? Jó ötlet.De Boba is feltűnhetne. Mondjuk bosszút akarna állni Mace Windun. Szerintem a TCW ennyire nem fog komolytalankodni. Boba még kissrác ehhez, szerintem. Ha már a fejvadászoknál tartunk, akkor én Boushh-t szerepeltetném. Szívesen látnám Leia páncéljának korábbi viselőjét. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. (szerkesztve) képek a Comic Con SW-pavilonjából http://img36.imageshack.us/img36/5545/aurra.jpg http://img517.imageshack.us/img517/6288/nicehat.jpg http://img195.imageshack.us/img195/1980/sugi.jpg Szerkesztve: 2009. Július 22. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Nagyon jó képek, de szerintem kicsinyíts rajtuk. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Nagyon jó képek! Fejvadászokból nem lesz hiány a második évadban, az egyszer biztos. Ezek szerint csak Shahan Alama, és Robonino volt az, akit a Köztársaság foglyul ejtett. Gondolom Aurra Singnek sikerült meglógnia, és ezekből a képekből ítélve sanszos a következő évadban való szereplése. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Gondolom Aurra Singnek sikerült meglógnia, és ezekből a képekből ítélve sanszos a következő évadban való szereplése.Úgy tudom Jedi kiképzést kapott Aurra, így nem lehetett nehéz dolga. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Úgy tudom Jedi kiképzést kapott Aurra, így nem lehetett nehéz dolga. Kérdés, hogy ezt a tényt kifejtik-e a sorozatban is... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Kérdés, hogy ezt a tényt kifejtik-e a sorozatban is... Mekkora lenne, ha felbukkanna a Sötét Asszony. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Mekkora lenne, ha felbukkanna a Sötét Asszony. An'ya Kuro? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. An'ya Kuro?Aha. A mestere Ki-Adi-Mundiank és Aurrának. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.