Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Sötétebb második évad több Jedi vereséggel? Jól hangzik. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Szerintetek érdemes megtartani az angol hd-kat? Most, hogy már megvan az összes dual rész, úgy érzem, csak a helyet foglalják... Ez a helyzet a simákkal is. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Szerintetek érdemes megtartani az angol hd-kat? Most, hogy már megvan az összes dual rész, úgy érzem, csak a helyet foglalják... Ez a helyzet a simákkal is.Nekem csak a Dual HD-k vannak már meg Szerkesztve: 2009. Július 25. - Darth_Phobos Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Filoni elmondta, hogy sokkal mélyebb és sötétebb lesz a második évad, sok Jedi vereséggel. Nagyon jó, remélem, valóban így lesz Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Bíztató hírek, Ody... Viszont az egyik képpel igazolást nyert a kémvideó. Jönnek a Mandaloriaiak! Meglátogathatjuk a szülőhazájukat is, a Mandalore-t. Ezek szerint Filoniék is érdekesnek találták őket. Bár Rodiát már nem tudom, hogy mi értelme tovább szerepeltetni. Mégis mi fog történni ott? Szerkesztve: 2009. Július 25. - KisKósa Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Sateen királynő, Obi-Wan barátnője Palpatine kancellárt megpróbálja pár Jedi elpusztítani és ez lesz az alapja a 66-os parancsnak Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Sateen királynő, Obi-Wan barátnője Palpatine kancellárt megpróbálja pár Jedi elpusztítani és ez lesz az alapja a 66-os parancsnak Szerintem nem ez az alapja, mert anélkül is elpusztítja őket. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Szerintem nem ez az alapja, mert anélkül is elpusztítja őket. Annak, hogy beletegyék a klónokba, hogy tudják mi az a 66-os parancs, te... Szerkesztve: 2009. Július 25. - Darth_Phobos Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Palpatine kancellárt megpróbálja pár Jedi elpusztítani és ez lesz az alapja a 66-os parancsnak Mi a rosseb? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Palpatine kancellárt megpróbálja pár Jedi elpusztítani és ez lesz az alapja a 66-os parancsnak Micsoda? Na ha ennek is adnak egy normális hátteret én megeszem a kalapom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Annak, hogy beletegyék a klónokba, hogy tudják mi az a 66-os parancs, te... A sithek alapból pusztítják a jediket, más ok nem kell nekik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Bár Rodiát már nem tudom, hogy mi értelme tovább szerepeltetni. Mégis mi fog történni ott? Ryloth is visszatér. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. A sithek alapból pusztítják a jediket, más ok nem kell nekik. Na de ezt valahogy el is kell adni a népnek Ahhoz meg kell az ilyen körítés Hát ez egy igen érdekes hír. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Na de ezt valahogy el is kell adni a népnek Ahhoz meg kell az ilyen körítés Hát ez egy igen érdekes hír. Hát elég fura lett volna azt mondani a népnek, hogy volt egy 66-os parancs....... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hát elég fura lett volna azt mondani a népnek, hogy volt egy 66-os parancs....... Hát igen, mert az EPIII.-ban is mindenki meglepőnek, és hihetetlennek találta, hogy a Jedik államcsínyt kísérelnének meg. Kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják ezt megoldani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Hát igen, mert az EPIII.-ban is mindenki meglepőnek, és hihetetlennek találta, hogy a Jedik államcsínyt kísérelnének meg. Kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják ezt megoldani. De miért támadnák meg a Jedik Palpatine -t a klón háború eme szakaszában? Az EPIII fényében ez teljesen illogikus. Maximum úgy tudom elképzelni, hogy a támadó(k) meghal(nak) úgy, hogy a Jedi rend tudomást sem szerez az akcióról. De ez már leírva is hülyeség. Szerkesztve: 2009. Július 25. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Engem még az is érdekelne hogy Palpi honnan tud Ani és Padmé házasságáról. Szerkesztve: 2009. Július 25. - Rog Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. De miért támadnák meg a Jedik Palpatine -t a klón háború eme szakaszában? Az EPIII fényében ez teljesen illogikus. Maximum úgy tudom elképzelni, hogy a támadó(k) meghal(nak) úgy, hogy a Jedi rend tudomást sem szerez az akcióról. De ez már leírva is hülyeség. Hacsak az epizód végén ki nem derülne, hogy valójában Dooku gróf ügynökei, akik átálltak a szeparatisták oldalára, és csak követték a kapott parancsot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Nem fekszek le addig amíg nem lesz trailer. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Engem még az is érdekelne hogy Palpi honnan tud Ani és Padmé házasságáról. Gondolom Anakin elmondta neki, ahogyan a buckalakós sztorit is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Már itt is van. Nem a legjobb minőség. A második évad előzetese Szerkesztve: 2009. Július 25. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Nem fekszek le addig amíg nem lesz trailer. Ody, azt írták, hogy magyar idő szerint lesz ma a trailer? Amerikában még csak 13 óra van Amúgy meg Panakától tudja Palpatine a házasságot. Elvileg eddig ez a hivatalos álláspont, lehet, hogy ezt most átírják. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Bazzzegggg Geonosis.... Fantasztikus az animáció is! Szerkesztve: 2009. Július 25. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Gondolom Anakin elmondta neki, ahogyan a buckalakós sztorit is.Ezzel a gondolattal én is eljátszadoztam már. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Az Erőre mondom, a 2. évad Szerkesztve: 2009. Július 25. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Az Erőre mondom, a 2. évad Sidious mozgatja Bane -t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Felucia.... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hú, de állat ez a Cad Bane Meg Luminara és Onaconda Farr elfogva Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Padmé nyakába ugrik valami csávónak, Anakin meg a sötétből nézi dühös teintettel. Óriási jelenet! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Onaconda Farr elfogva Utolérte Gunray bosszúja? Keményen szenved. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.