Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Oldfighter írta: A feliratgyártónk hol van? Kérem a Dual HD 1080p, magyar feliratos előzetest. :D Nem is rossz ötlet. kolmilan gyárthatna feliratot a trailerhez. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ody Mandrell írta: Nem is rossz ötlet. kolmilan gyárthatna feliratot a trailerhez. Ma este megfelel? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. kolmilan írta: Ma este megfelel? Nekem jó. Köszi előre is! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. kolmilan írta: Ma este megfelel? Ez a beszéd rokon. Köszi Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. (szerkesztve) Addig is itt egy szuper XviD verzió a trailerből, magam csináltam. Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=Y4U8K18U Szerkesztve: 2009. Július 26. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. kolmilan írta: Addig is itt egy szuper XviD verzió a trailerből, magam csináltam. Köszi. Remélem jobb lesz mint az MF trailere mert az nálam szaggat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Én meg írtam egy összefoglalót az SFportalra: http://www.sfportal.hu/star-wars-comic-con.scifi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Dzséjt írta: Én meg írtam egy összefoglalót az SFportalra: http://www.sfportal.hu/star-wars-comic-con.scifi Jó kis összefoglaló. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Oldfighter írta: Jó kis összefoglaló. Ide is írhatna ilyen híreket. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Rog írta: Engem még az is érdekelne hogy Palpi honnan tud Ani és Padmé házasságáról. Van kapcsolata a nabooi papsággal. Már a titkos esküvő óta tudja. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. KisKósa írta: Gondolom Anakin elmondta neki, ahogyan a buckalakós sztorit is. Nem, ezt nem mondta el. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Nagyon ütős lesz a 2. évad, ahogy láttam az előzetest. Örülök Ki-Adi Mundinak és Cad Bane visszatéeésének is. A manadalóriaiak is nagyon jól néznek ki. Remélem azért nem lesznek túl sokan. Jedik megtámadják Palpatine-t és emiatt lesz 66-os parancs? Ez a szál nem tetszik. Megint Geonosis? Érdekes. Mindenesetre nagyon várom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ody Mandrell írta: Egyébként remélem majd megint oldalakat fogsz írni az aktuális rész kapcsán. Az tuti, hogy fogunk írni sokat Ody Mandrell írta: Ide is írhatna ilyen híreket. Végül is itt is el tudjuk olvasni Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Darth Revan9 írta: Remélem azért nem lesznek túl sokan. Belőlük nem is kell sok hogy maradandót alkossanak Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Nabopolasszar írta: Belőlük nem is kell sok hogy maradandót alkossanak Igaz. Egyébként epizódlistát nem hoztak nyílvánosságra a Comic Con-on? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Most nézem a kikerült kémvideót újból. Szinte ugyanaz, az eleje egy kicsit eltérő. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Darth_Phobos írta: Most nézem a kikerült kémvideót újból. Szinte ugyanaz, az eleje egy kicsit eltérő. Ebből kimaradt az a rész, amikor egy titokzatos kék fénykardos alak megtámadja Ahsokát... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. KisKósa írta: Ebből kimaradt az a rész, amikor egy titokzatos kék fénykardos alak megtámadja Ahsokát...Igen. De ahogy elnézem az egy Mandalore. Talán az, aki a trailer végén megy Obi-Wan felé és ott lóg az övén a fénykard. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Darth_Phobos írta: Igen. De ahogy elnézem az egy Mandalore. Talán az, aki a trailer végén megy Obi-Wan felé és ott lóg az övén a fénykard. Erőhasználó mandalóriai. Ilyen se volt még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Darth_Phobos írta: Igen. De ahogy elnézem az egy Mandalore. Talán az, aki a trailer végén megy Obi-Wan felé és ott lóg az övén a fénykard. Szerintem nem Obi felé megy, az csak össze van vágva. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ody Mandrell írta: Szerintem nem Obi felé megy, az csak össze van vágva. Eléggé úgy tűnik, hogy ugyanaz a helyszín, valamint ott van a Sateen is, akit előzőleg elrabolt az a szenátor és a mandalórral beszélgetett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. (szerkesztve) De mit keres Cad Bane Rodián? Amikor pedig a Genosikat lövik az üregeikben, annak totál Alien feelingje van. Még a hangjuk is olyan. Szerkesztve: 2009. Július 26. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ody Mandrell írta: De mit keres Cad Bane Rodián?Szerintem Onaconda Farr-t vitte el, hogy később megkínozhassák. Vagy ha KisKósának van igaza, akkor a segédjét.De lehet, hogy egy erőérzékeny kis rodiaiért ment, akit látni a trailerben. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Darth Revan9 írta: Erőhasználó mandalóriai. Ilyen se volt még. Nem hinném, hogy tudja használni az Erőt... Csak jól forgatja a fénykardot. Egyébként Phobos az utolsó alternatíva a legvalószínűbb, szerintem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. (szerkesztve) Az Ep1 concept-artjai ihlették volna Sateen-t és az őrségeit? A TFN szerint igen. Sateen-Amidala Sithek-őrség Szerkesztve: 2009. Július 26. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Darth_Phobos írta: Az Ep1 concept-artjai ihlették volna Sateen-t és az őrségeit? A TFN szerint igen.Sateen-Amidala Sithek-őrség Én ezen nem lepődök meg, sőt örülök neki! Szerintem eddig is az SW már meglévő műveiből táplálkozott a sorozat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ez a nő emlékeztet a Narnia első részében lévő boszorkányra vagy mifene volt abban. Jégkirálynő (?) Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Oldfighter írta: Ez a nő emlékeztet a Narnia első részében lévő boszorkányra vagy mifene volt abban. Jégkirálynő (?)Nem tudom, nem nézek ilyen meséket de te látom igen Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Más is megnézte Egyébként boszorkány, ahogy a film címében is szerepel Egy kicsit tényleg emlékeztet rá, bár csak külsőleg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Volt olyan hatalmas SW fan aki a Mandaloriak kapcsán azt kérdezte Filonitól, hogy Jango fel fog-e tűnni a sorozatban? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.