Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Akkor miért kommentáltad? Hát ha szerinted érdemben kommentáltam akkor nagy baj van az értelmező képességeddel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. A mostani részt ajnározta a gyerek ezerrel Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hát ha szerinted érdemben kommentáltam akkor nagy baj van az értelmező képességeddel. Szerintem az hogy kis senki, elég erős kritika, egy olyan valakiről, akit nem ismersz... (Szerintem ez igenis kritika, de hagyjuk...) Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Ez valami tizenéves kis majom.Nem kell vele foglalkozni, ahogy Ody írta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. (szerkesztve) A mostani részt ajnározta a gyerek ezerrel Akkor most essünk hasra tőle? Szerintem az hogy kis senki, elég erős kritika, egy olyan valakiről, akit nem ismersz... (Szerintem ez igenis kritika, de hagyjuk...)Nem tán a rokonod, hogy ennyire véded? Minden félkegyelmű blogokban osztja az észt. Annyit megérdemel a dolog, hogy megjegyzést tegyek valamire ami nem tetszik. Szerkesztve: 2009. November 8. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Akkor most essünk hasra tőle? Felőlem hátast is dobhatsz Az ilyeneken nem értem mit kell csodálkozni. Tele van a net velük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Az ilyeneken nem értem mit kell csodálkozni. Tele van a net velük.Csodálkoztam én? Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Én is megnéztem a srác blogját és szerintem király, persze keményen lehúzott egy igen jó részt, de megmondom az őszintét, én sem rajongok pölö a Senate Spy epizódért...izlések a pofonok. Mindenkinek joga van kifejteni a saját véleményét mégha az szembe is megy a közizléssel, vagy egyszerűen baromság. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Brain Invaders a 9. rész címe és Dec. 4-én lesz? http://tv.msn.com/tv/episode/star-wars-clo...brain-invaders/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. (szerkesztve) Brain Invaders a 9. rész címe és Dec. 4-én lesz? http://tv.msn.com/tv/episode/star-wars-clo...brain-invaders/ Nem rossz! Lesz egy 'One Day' című epizód is, ahol egy újonc klón egy napját kísérhetjük nyomon Rex és Anakin mellett. Szerkesztve: 2009. November 8. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Nem rossz! Lesz egy 'One Day' című epizód is, ahol egy újonc klón egy napját kísérhetjük nyomon Rex és Anakin mellett.Igen ezt én is láttam, de még nem tudni mikor lesz az, de izgalmasnak hangzik Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. (szerkesztve) Nem tán a rokonod, hogy ennyire véded? Minden félkegyelmű blogokban osztja az észt. Annyit megérdemel a dolog, hogy megjegyzést tegyek valamire ami nem tetszik. Nem, nem a rokonom. Nekem csak a bátyjám nézi a CW-t, és ő csak annyit foglalkozik vele utána, hohy elolvassa, az swsagas topikját a résznek... Nem rossz! Lesz egy 'One Day' című epizód is, ahol egy újonc klón egy napját kísérhetjük nyomon Rex és Anakin mellett. Ez hatalmas ötlet! Remélem jól is lesz megcsinálva! Már csak az kéne, amit valaki itt az swsagan írt, hogy egy csata a civilek szemszögéből. (Elnézést, de már nem emlékszem ki írta...) Szerkesztve: 2009. November 9. - Jinx Lumos Joke Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Szerintem az hogy kis senki, elég erős kritika, egy olyan valakiről, akit nem ismersz... (Szerintem ez igenis kritika, de hagyjuk...) Egyetértek. Ez valami tizenéves kis majom.Nem kell vele foglalkozni, ahogy Ody írta. Akkor minek foglalkozott vele? Ha ennyire nem számít, akkor minek ide egyáltalán belinkelni? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Egyetértek. Akkor minek foglalkozott vele? Ha ennyire nem számít, akkor minek ide egyáltalán belinkelni? Na végre valaki az én pártomon! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Na végre valaki az én pártomon! Kb. a gondolataim írtad le, csak én már este nem voltam fenn a neten, így már csak azt tudtam beírni, hogy egyetértek, de ennyit feltétlenül Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. (szerkesztve) Felraktam egy quizt az első öt részből:theclonewars.atw.hu Szerkesztve: 2009. November 9. - Jinx Lumos Joke Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. (szerkesztve) Ez a gyerek tényleg egy senki, mert még a release hibáiért is az epizódot okolja, ami azért szánalmas. Épp egy Weapons Factory előzetest kerestem, amikor ráakadtam erre. Engem kifejezetten megmosolyogtatott! Szerkesztve: 2009. November 9. - KisKósa Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Jóóó! Lego Webcomic! Nekem nagyon tetszik. http://starwars.com/video/view/000884.html http://starwars.com/video/view/000885.html http://starwars.com/video/view/000886.html Már van vagy 10, nem fogom mindent belinkelni. (Főleg, mert már valaki biztos belinkelte, csak én nem vettem észre...) Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Barriss Offee az sw.com-on: Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Nagyon jól néz ki. Már alig várom, hogy szerepeljen. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Nem rossz! Lesz egy 'One Day' című epizód is, ahol egy újonc klón egy napját kísérhetjük nyomon Rex és Anakin mellett. A Wookieepedián "Day One"-ként van fenn... Nem vagy egy kicsit bajban a címekkel, Ody? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. A Wookieepedián "Day One"-ként van fenn... Nem vagy egy kicsit bajban a címekkel, Ody? Hát az lehet. Sajnos még nem tudjuk mikor lesz konkrétan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Nem találtatok még előzetest az új részhez? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Köszi! Ez lesz a katakombás rész! Válasz
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Kb. a gondolataim írtad le, csak én már este nem voltam fenn a neten, így már csak azt tudtam beírni, hogy egyetértek, de ennyit feltétlenül Én is teljesen egyetértek, hisz már ezerszer leírtam, hogy a vélemény szabad.... Ezért valakit nem kell ledorongolni. Ráadásul a srác az oldallal nem is keveset dolgozik. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Már annyi remek epizód volt zsinórban egymás után, hogy majd a szavazásnál azt se tudom melyikre voksoljak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Már annyi remek epizód volt zsinórban egymás után, hogy majd a szavazásnál azt se tudom melyikre voksoljak. Eddig magasan a van a léc. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Eddig magasan a van a léc. Vajon milyen lesz a 3. évad? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Csak 2 előzetes Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.