Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ahogy láttam az a szörny tud egy elektromos sugarat csinálni amivel megbénítja a droidokat

Azt nem ő csinálta, hanem a Köztársaságiak titkos fegyvere, amit éppen tezsteltek. Ettől aztán Zillo "feléledt". :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Zéé, torrent:

Spoiler:

Én is kösz. Nem szoktam HD-ben nézni, de lehet rászokok. Viszont ez az 1080p durva. Asszem marad a 720-as, mert hiába tervezek amúgy is winchester vásárlást, ilyen 1,5 GB-os részekkel az is hamar be fog telni. Meg úgy sincs full hd monitorom.

Miért nem írsz mostanában a topikokba Llew? Pedig jókat dumcsiztunk korábban.

Mert kevesebbet vagyok. Pontosabban, kb. annyit mint előtte, csak a múltkorjában voltam kicsit aktívabban. Meg nem mindig nézem a vetítést követően azonnal, illetve nem akarok folyton negatívkodni és a Senate Mulders pl. pont nem tetszett

Hozzászólás ideje:

Lehet hülye kérdés, de miért ezeket a rapidos, megás, stb letöltéseket használjátok? Szerintem a torrent egyszerűbb.

Hozzászólás ideje:
Lehet hülye kérdés, de miért ezeket a rapidos, megás, stb letöltéseket használjátok? Szerintem a torrent egyszerűbb.
Egyrészt nálam a külföldi torrent lassabb, másrészt nem mindenki ért a torrenthez. A rapidos és megásak pedig az általánosan elfogadottak azok a leggyorsabbak sokak szerint (nálam pl. a netload a favorit, az még a magyar torrentnél is gyorsabb :D )
Hozzászólás ideje:
Egyrészt nálam a külföldi torrent lassabb, másrészt nem mindenki ért a torrenthez. A rapidos és megásak pedig az általánosan elfogadottak azok a leggyorsabbak sokak szerint (nálam pl. a netload a favorit, az még a magyar torrentnél is gyorsabb :D )
Nekem ezekkel a "sima" letöltésekkel mindig csak a bajom van, ráadásul nálam jóval lassabbak is a torrentnél, egyik másik meg szinte meg se mozdul. Egy friss torrent 150-400 kB/s-al jön, ezek meg max 40-50 körül. Befejeztem az offolást.
Hozzászólás ideje:
Nekem ezekkel a "sima" letöltésekkel mindig csak a bajom van,

Off

Nekem is, mivel ezek az oldalak nem szeretik a kábeles letöltési lehetőséget, és a torrentes megoldást jobban is szeretem, maradok az utóbbinál.

Hozzászólás ideje:
Nekem ezekkel a "sima" letöltésekkel mindig csak a bajom van, ráadásul nálam jóval lassabbak is a torrentnél, egyik másik meg szinte meg se mozdul. Egy friss torrent 150-400 kB/s-al jön, ezek meg max 40-50 körül. Befejeztem az offolást.

Nekem meg van FREE MU accountom (regisztráltam ingyen, amikor elkezdték ezt az új stílusú MU-t) és ezért nagyon durván jön onnan is... (400-450 kb/s)

Torrentezek is, de a CWt nem onnan szedem.

Pláne, hogy két hét múlva mondjuk, már senki nem fog seedelni...

Hozzászólás ideje:
Még Bomarr is beírt a részhez. Akkor biztos jó lehet. :D

Nekem meg visszahozta a TCW hangulatomat, pedig azt hittem, hogy ez reménytelen. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.