Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Köszi Phobi. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Kösz a linket! Feleannyi idő alatt lejött az egész, mint a másik 1/3-a. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Kösz a linket! Feleannyi idő alatt lejött az egész, mint a másik 1/3-a. Én is ezért szeretem az egyest, meg kényelmesebb is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Köszönöm én is, mást meg sem próbálok letölteni. Ezt már úgy megszoktam. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Most jött le a 208 HD, és mikor belenéztem, nekem úgy tűnt, hogy a magyar szinkron el van csúszva a képhez képest. Valami ötlet, hogy mivel lehet a gond? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. (szerkesztve) Most jött le a 208 HD, és mikor belenéztem, nekem úgy tűnt, hogy a magyar szinkron el van csúszva a képhez képest. Valami ötlet, hogy mivel lehet a gond? Azzal, hogy 400 ms-ot el vagy csúszva a hang. Megoldás: A lejátszóban elcsúsztatod 400 ms-al a hangot vagy az MKV toolinx (merge GUI) segítségével állítsatok 400ms delay-t a magyar hangcsatornára. Ha ez sem működne itt van elvileg a jó hangcsatorna, ugyanezen progival be lehet alá tenni. Ha így sem működne, akkor szóljatok, feldobom a házi barkács javításomat Szerkesztve: 2010. Június 4. - Darth_Phobos Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. (szerkesztve) Bizonyos jeleneteknél a normál 205-nek is csúszik néhány jelenetnél, konkrétan a fal ledöntésénél. Annyira nem jelentősen, de azért mégiscsak zavaró. De gondolom a normált senki nem fogja javítani. Meg a 203 elején nincs hang... Szerkesztve: 2010. Június 5. - KisKósa Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Bizonyos jeleneteknél a normál 205-nek is csúszik néhány jelenetnél, konkrétan a fal ledöntésénél. Annyira nem jelentősen, de azért mégiscsak zavaró. De gondolom a normált senki nem fogja javítani. Meg a 203 elején nincs hang...Ha akarod felteszem a 205-s másik release-ét a Pretorians-t, bár nem tudom, hogy ott is csúszik-e a hang A 203-asnál pedig későnn kapcsolták be a felvételt, azért nincs hang Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Azzal, hogy 400 ms-ot el vagy csúszva a hang. Megoldás: A lejátszóban elcsúsztatod 400 ms-al a hangot. Köszi, így már teljesen jó! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. 205 magyar normál pretorians Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=BQNA7HNK Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. (szerkesztve) Köszi, Phobos... Most töltöm le, majd megnézem, hogy ebben is van-e a hiba. Szerk.: Ez hibátlan, szóval még egyszer köszi. Szerkesztve: 2010. Június 5. - KisKósa Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. 210 magyar normál Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=GJCNOOQ9 HD később valamikor szombat-vasárnap környékén! Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. 210 magyar normál Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=GJCNOOQ9 HD később valamikor szombat-vasárnap környékén! Köszi! Ezentúl itt köszönöm meg, nem privátban, és nem az oldalamon. Jó? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Ezentúl itt köszönöm meg, nem privátban, és nem az oldalamon. Jó?Rendben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Köszi Phobos! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Tőlem is kösz! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. 10 rész HD dual Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=V2I5P3NH Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. (szerkesztve) 11. rész normál Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=3714RU35 HD nem tudom lesz-e, mivel mindeni tgisztában van a forrással. Valamint jövő héten min. vasárnap lesz csak rész, mert nyaralok. Vagy ha valaki fent vani a kalóz klubbon, az áthozhatja a részt. Szerkesztve: 2010. Június 17. - Darth_Phobos Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Nagyon szépen köszi, Phobos, de... Pretorians release most nincs? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Nagyon szépen köszi, Phobos, de... Pretorians release most nincs?Az meg a HD egy most bezárt áruházból származott, csak Al Bundy release-e származik máshonnan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Köszi Phobos! Megy a többihez. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. (szerkesztve) Köszi, Phobos! A nyaraláshoz pedig ennél sokkal jobb időt kívánok, de legalább azt, hogy ennél kevesebb essen.... Szerkesztve: 2010. Június 18. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. 7:10 -től nézzétek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Mintha Padmé az Alderaan -on beszélne. A Kaminoi akció pedig állat lesz! Todo mit keres Bane mellett? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. (szerkesztve) Most nagyon haragszom rád, Ody... Miattad nem tudom békésen, izgalmaktól mentesen várni a harmadik évadot. :D Spoiler: Ami pedig Todót illeti... Vagy megint visszább léptünk a kronológiai sorrendben, vagy ez egy másik modell. Jabba feltűnését viszont sokkal érdekesebbnek találom. Talán azzal bízza meg Bane-t, hogy intézze el Zirót? A kaminoi részek nagyon durván néznek ki, ha jól látom olyan hajók támadják meg a várost, mint amilyennel Ventress elrabolta Jabba fiát a mozifilmben. Apropó, Ventress... Visszatért, méghozzá Grievous tábornok oldalán. Nagyon jól mutatnak együtt. És végre újra Anakin nemeziseként fog megjelenni. Ez tetszik. Újra előkerült ez a nikto Jedi, akiről nem tudjuk, hogy ki, de valószínűleg egy vadiúj szereplő lehet, és nem az EPIII.-as illető. Végül az is kiderült, hogy valóban Aurra Singet látjuk a látomásban. De a videó végén miért olyan sötét a szeme környéke? Jah, és jó Padmé haja. Szerkesztve: 2010. Június 23. - KisKósa Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hát ezt hiba volt belinkelni, mert most sokkal jobban hiányzik a sori... Nagyon várós az új évad. Tényleg a kaminós rész lesz amit a legjobban várok. De ahogy nézem mindenki visszatér, akinek vissza kell. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. De jó lehetett élőben ott lenni... A trailer pedig teljesen meghozta a kedvemet a 3. évadhoz. Csak még kicsit korai. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Csak azt nem értem, ha már ilyen rendezvényeken leadják, akkor olyan nagy fáradtság lenne feltölteni ezt a www.starwars.com-ra? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Egyébként Ahsoka álmai nagyon Anakinra hajaznak. Főleg a beszélgetésük Yodával. Kaminot pedig már akarták egyszer támadni az első évad elején. Úgy látszik most sikerül Grivinek és Ventressnek bejutni. Ezzel fog kezdődni az évad, szóval ütősnek ígérkezik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Csak azt nem értem, ha már ilyen rendezvényeken leadják, akkor olyan nagy fáradtság lenne feltölteni ezt a www.starwars.com-ra? A Celebration -re is kell valami. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.