Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. kudar írta: Szerintem kicsit túlreagálod a dolgokat Ody. Szerintem senki nem írt semmi ilyet. Sajnos most nem igazán volt időm olvasni a kommenteket, de akkor úgy hiszem más is osztja a véleményem. De hozzáteszem IMÁDOM a sorozatot! Pedig itt már azon kattognak, hogy nem lesz tovább. És nem reagálom túl szerintem, mert ez igazán szomorú. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Ody Mandrell írta: Egymást hergelitek. Volt két rész ami nem jött be annyira és kapjon cancelt. Ezt akarjátok? Nyissatok petíciós oldalt. "TCW-FILONI-LUCAS MUST DIE" címmel. Ody Mandrell írta: Pedig itt már azon kattognak, hogy nem lesz tovább. És nem reagálom túl szerintem, mert ez igazán szomorú. Szerintem is túlreagálod. Csupán elgondolkodtam, hogy vajon Amerikában is növekednek-e a negatív érzelmek. Ha az elkövetkezendőkben is lesznek olyan részek, amelyek sok embernek nem jönnek be, akkor a nézőszám is csökkenhet, akár drasztikus mértékben is és Amerikában sajnos sokszor véget vetnek egy sorozatnak ilyen esetekben. Egyébként a TCW összességében véve is egy jó sorozat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Darth Revan9 írta: Szerintem is túlreagálod. Csupán elgondolkodtam, hogy vajon Amerikában is növekednek-e a negatív érzelmek. Ha az elkövetkezendőkben is lesznek olyan részek, amelyek sok embernek nem jönnek be, akkor a nézőszám is csökkenhet, akár drasztikus mértékben is és Amerikában sajnos sokszor véget vetnek egy sorozatnak ilyen esetekben. Egyébként a TCW összességében véve is egy jó sorozat. A nézőszám számít, ami nem csökkent. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. The Academy Spoiler: Szerintetek ki lehet az a köpenyes alak az előzetsben? Almec? Vizsla? Ventress? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. (szerkesztve) Ody Mandrell írta: A nézőszám számít, ami nem csökkent. Akkor minden rendben van. Ody Mandrell írta: The Academy Spoileres tartalom megtekintése Szerintetek ki lehet az a köpenyes alak az előzetsben? Almec? Vizsla? Ventress? Spoileres tartalom megtekintése Almec. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Revan! Ez biztos? Vajon mi hajthatja? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Ody Mandrell írta: Revan! Ez biztos? Vajon mi hajthatja? Spoiler: Szerintem a Deathwatch. Szimpatizál a régi mandalóri eszmékkel. Beépített ügynök lehet. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. (szerkesztve) Darth Revan9 írta: Spoileres tartalom megtekintése Szerintem a Deathwatch. Szimpatizál a régi mandalóri eszmékkel. Beépített ügynök lehet. Spoileres tartalom megtekintése Nekem eddig nem úgy tűnt, hogy szimpatizálna velük. A Mandalore Plot-ban inkább megvetéssel beszél róluk. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. (szerkesztve) Lok Durd írta: Spoileres tartalom megtekintése Nekem eddig nem úgy tűnt, hogy szimpatizálna velük. A Mandalore Plot-ban inkább megvetéssel beszél róluk. Spoileres tartalom megtekintése Színjáték és megtévesztés. Hatásos fegyverek. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Szerintem is Lok Durd! Nagyon érdekes rész lesz a szombati. És még az is lehet, hogy az Assassin is ennek a része. Viszont akkor tudunk mindent. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Ody Mandrell írta: Szerintem is Lok Durd! Nagyon érdekes rész lesz a szombati. És még az is lehet, hogy az Assassin is ennek a része. Viszont akkor tudunk mindent. Ne, remélem a Dooku-s rész lesz az Assassin, én nagyon várom már Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Darth_Phobos írta: Ne, remélem a Dooku-s rész lesz az Assassin, én nagyon várom már Spoiler: Nem, azt lehet már tudni, hogy ez az Ahsoka álmairól és Aurra Singről szóló rész lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. (szerkesztve) Lok Durd írta: Spoileres tartalom megtekintése Nem, azt lehet már tudni, hogy ez az Ahsoka álmairól és Aurra Singről szóló rész lesz. Hmm... Azért köszi Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hidd el, én várom talán leginkább azt a részt. A gróf úr a sorozat folyamán az egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. (szerkesztve) Felkerült a The Academy guide. Ismét egy Katie Lucas és Steve Melching által jegyzett rész! Itt az előzetese is: Szerkesztve: 2010. Október 12. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. És egy igazi meglepetés!!! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Jó mindkettő. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Hmm, úgy néz ki akkor bebizonyosodik amit gondoltunk! Tényleg mind2 bemutató jó! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Na végre két nagyon jó rész jön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. kudar írta: Hmm, úgy néz ki akkor bebizonyosodik amit gondoltunk!Mármint? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. The Academy Spoiler: Ez a videó elképesztően spoileres. Talán lelőtték vele a rész legnagyobb poénját. Vagy lehet, hogy épp ez lesz a poén. Hogy mindannyian Almecre gyanakszanak, még a nézők is, hiszen olyan sunyin viselkedik, és végül kiderülne, hogy nem ő az. Vagy csak simán minden az, aminek látszik. Assassin Nagggyon váróóós! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Az előzetesek alapján nem tűnik rossz résznek, a következő 2 sem. (bár előbb talán a Corruption-t kéne megnéznem) Leginkább az Assassin-re vagyok kíváncsi, már csak a szereplők miatt is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. KisKósa. Én is épp erre gondolok. Végre egy olyan történeti szál, amiben nem tudni mi lesz a végkifejlet. Sky! Mire vársz? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Jöhetnének a Jedi orgyilkosok is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Darth Revan9 írta: Jöhetnének a Jedi orgyilkosok is. Spoiler: Nem úgy volt, hogy azok nem Jedik hanem az éjnővérek? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. (szerkesztve) Ody Mandrell írta: Spoileres tartalom megtekintése Nem úgy volt, hogy azok nem Jedik hanem az éjnővérek? Spoileres tartalom megtekintése Nem tudom, tényleg úgy volt? Úgy tudtam azok Jedik. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Az Assassin után milyen részek jönnek? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Darth Revan9 írta: Az Assassin után milyen részek jönnek? Még nem tudni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Az Assassin után ha jól tudom szünet jön, ugye? Mennyi is 2, vagy 3 hét? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Darth Revan9 írta: Az Assassin után ha jól tudom szünet jön, ugye? Mennyi is 2, vagy 3 hét?Elvileg két hét szünetnek kellene lennie. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.