Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem lenne rossz újabb csempésztársaságot is látni. :lol: De leginkább az eddig még nem mutatott de ismert bolygókat szerepeltetni. Korélia, Nar Shaddaa ésatöbbi. Ezek amolyan legendás helyek sz SW történelmében.

Hozzászólás ideje:
Nekem Bosskról mindig az a frázis jut eszembe amit ugyan saját nyelvén vartyog a Birodalom visszavág ominózus jelenetében, de én mindig úgy hallom ki: "...most megdöglesz". :)

Hehe, én is mindig ezt hallom ki :D

Én örülnék ilyen csempész-fejvadászos részeknek :lol: Bár az előbbinek jobban :D

Hozzászólás ideje:

Bossk... Bár nem vagyok túlzottan oda a Trandoshanokért, Bossk hallatán nekem is összefutott a nyál a számban. Ennyi erővel már jöhetne Zuckuss is. :lol:

Hozzászólás ideje:
A légy fejű? :)

Igen. Más EPV.-s fejvadász valahogy nem jut eszembe, aki itt használható lenne. Boba Fett még kissrác, ugyebár, IG-88nak még csak a modelljét sem fejlesztették ki, 4-LOM meg valószínűleg még csak meg sem épült.

Hozzászólás ideje:
ÉS az a sok IG88 -as ami rohangál az első évadban?

Nabopolasszar megelőzött... Pont ezzel akartam visszavágni, hogy ezek még csak IG-86osok. Bár az is elég abszurd, hogy láthattunk R6os, és R7es astromech modelleket az első évadban, holott azt még jóval a Polgárháború után fejlesztik csak ki.

Hozzászólás ideje:

Bossk, na ez érdekes lesz. Én is mindig "megdöglesz"-t értek :) De leginkább annak örülök, hogy a trandok végre nem csak háttérszereplők lesznek, mint az ep4-5-6-ban.

Korélia, Nar Shaddaa ésatöbbi. Ezek amolyan legendás helyek sz SW történelmében.

Ezeket én is díjaznám.

Hozzászólás ideje:
Ezeket én is díjaznám.

Egyelőre csak reménykedhetünk abban, hogy lesznek. Bár akár lemondanék róluk itt, ha cserébe az élőszereplős filmbe beraknák ezeket a helyeket :)

Hozzászólás ideje:
Vagy nem is tudták ezt a vonatkozást :)

De valószínűleg tudták, hiszen az R7 és R6 neveket leszámítva a droidok nevei megegyeznek az EU-s eredetikkel, vagyis eléggé utánajárhattak a dolognak. Pl. Plo Koon R7-F5-je a többi EU-ban R4-F5. Kit Fisto R6-H5-je meg R4-H5. Szóval szerintem direkt írták ezt felül. No meg, az EU hip-hop megmagyarázta: nem a háború után fejlesztették ki őket, hanem a klón háborúk előtt/alatt, és a Jedi Rend tesztelte az új droidokat.

Hozzászólás ideje:
Ott van még a "turbános" Dengar is :) Bár ő egykorú lehet Bobával.

Tényleg, Dengar... Ő eszembe sem jutott. :)

nem a háború után fejlesztették ki őket, hanem a klón háborúk előtt/alatt, és a Jedi Rend tesztelte az új droidokat.

Nah, így már stimmel. :D

Hozzászólás ideje:
Trandoshan fejvadászok? Jó ötlet.

De Boba is feltűnhetne. Mondjuk bosszút akarna állni Mace Windun.

Szerintem a TCW ennyire nem fog komolytalankodni. Boba még kissrác ehhez, szerintem. Ha már a fejvadászoknál tartunk, akkor én Boushh-t szerepeltetném. Szívesen látnám Leia páncéljának korábbi viselőjét. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó képek! :)

Fejvadászokból nem lesz hiány a második évadban, az egyszer biztos. Ezek szerint csak Shahan Alama, és Robonino volt az, akit a Köztársaság foglyul ejtett. Gondolom Aurra Singnek sikerült meglógnia, és ezekből a képekből ítélve sanszos a következő évadban való szereplése.

Hozzászólás ideje:
Gondolom Aurra Singnek sikerült meglógnia, és ezekből a képekből ítélve sanszos a következő évadban való szereplése.
Úgy tudom Jedi kiképzést kapott Aurra, így nem lehetett nehéz dolga.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.