Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. A feliratgyártónk hol van? Kérem a Dual HD 1080p, magyar feliratos előzetest. :D Nem is rossz ötlet. kolmilan gyárthatna feliratot a trailerhez. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Nem is rossz ötlet. kolmilan gyárthatna feliratot a trailerhez. Ma este megfelel? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ma este megfelel? Nekem jó. Köszi előre is! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ma este megfelel? Ez a beszéd rokon. Köszi Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. (szerkesztve) Addig is itt egy szuper XviD verzió a trailerből, magam csináltam. Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=Y4U8K18U Szerkesztve: 2009. Július 26. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Addig is itt egy szuper XviD verzió a trailerből, magam csináltam. Köszi. Remélem jobb lesz mint az MF trailere mert az nálam szaggat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Én meg írtam egy összefoglalót az SFportalra: http://www.sfportal.hu/star-wars-comic-con.scifi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Én meg írtam egy összefoglalót az SFportalra: http://www.sfportal.hu/star-wars-comic-con.scifi Jó kis összefoglaló. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Jó kis összefoglaló. Ide is írhatna ilyen híreket. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Engem még az is érdekelne hogy Palpi honnan tud Ani és Padmé házasságáról. Van kapcsolata a nabooi papsággal. Már a titkos esküvő óta tudja. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Gondolom Anakin elmondta neki, ahogyan a buckalakós sztorit is. Nem, ezt nem mondta el. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Nagyon ütős lesz a 2. évad, ahogy láttam az előzetest. Örülök Ki-Adi Mundinak és Cad Bane visszatéeésének is. A manadalóriaiak is nagyon jól néznek ki. Remélem azért nem lesznek túl sokan. Jedik megtámadják Palpatine-t és emiatt lesz 66-os parancs? Ez a szál nem tetszik. Megint Geonosis? Érdekes. Mindenesetre nagyon várom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Egyébként remélem majd megint oldalakat fogsz írni az aktuális rész kapcsán. Az tuti, hogy fogunk írni sokat Ide is írhatna ilyen híreket. Végül is itt is el tudjuk olvasni Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Remélem azért nem lesznek túl sokan. Belőlük nem is kell sok hogy maradandót alkossanak Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Belőlük nem is kell sok hogy maradandót alkossanak Igaz. Egyébként epizódlistát nem hoztak nyílvánosságra a Comic Con-on? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Most nézem a kikerült kémvideót újból. Szinte ugyanaz, az eleje egy kicsit eltérő. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Most nézem a kikerült kémvideót újból. Szinte ugyanaz, az eleje egy kicsit eltérő. Ebből kimaradt az a rész, amikor egy titokzatos kék fénykardos alak megtámadja Ahsokát... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ebből kimaradt az a rész, amikor egy titokzatos kék fénykardos alak megtámadja Ahsokát...Igen. De ahogy elnézem az egy Mandalore. Talán az, aki a trailer végén megy Obi-Wan felé és ott lóg az övén a fénykard. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Igen. De ahogy elnézem az egy Mandalore. Talán az, aki a trailer végén megy Obi-Wan felé és ott lóg az övén a fénykard. Erőhasználó mandalóriai. Ilyen se volt még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Igen. De ahogy elnézem az egy Mandalore. Talán az, aki a trailer végén megy Obi-Wan felé és ott lóg az övén a fénykard. Szerintem nem Obi felé megy, az csak össze van vágva. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Szerintem nem Obi felé megy, az csak össze van vágva. Eléggé úgy tűnik, hogy ugyanaz a helyszín, valamint ott van a Sateen is, akit előzőleg elrabolt az a szenátor és a mandalórral beszélgetett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. (szerkesztve) De mit keres Cad Bane Rodián? Amikor pedig a Genosikat lövik az üregeikben, annak totál Alien feelingje van. Még a hangjuk is olyan. Szerkesztve: 2009. Július 26. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. De mit keres Cad Bane Rodián?Szerintem Onaconda Farr-t vitte el, hogy később megkínozhassák. Vagy ha KisKósának van igaza, akkor a segédjét.De lehet, hogy egy erőérzékeny kis rodiaiért ment, akit látni a trailerben. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Erőhasználó mandalóriai. Ilyen se volt még. Nem hinném, hogy tudja használni az Erőt... Csak jól forgatja a fénykardot. Egyébként Phobos az utolsó alternatíva a legvalószínűbb, szerintem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. (szerkesztve) Az Ep1 concept-artjai ihlették volna Sateen-t és az őrségeit? A TFN szerint igen. Sateen-Amidala Sithek-őrség Szerkesztve: 2009. Július 26. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Az Ep1 concept-artjai ihlették volna Sateen-t és az őrségeit? A TFN szerint igen.Sateen-Amidala Sithek-őrség Én ezen nem lepődök meg, sőt örülök neki! Szerintem eddig is az SW már meglévő műveiből táplálkozott a sorozat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ez a nő emlékeztet a Narnia első részében lévő boszorkányra vagy mifene volt abban. Jégkirálynő (?) Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ez a nő emlékeztet a Narnia első részében lévő boszorkányra vagy mifene volt abban. Jégkirálynő (?)Nem tudom, nem nézek ilyen meséket de te látom igen Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Más is megnézte Egyébként boszorkány, ahogy a film címében is szerepel Egy kicsit tényleg emlékeztet rá, bár csak külsőleg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Volt olyan hatalmas SW fan aki a Mandaloriak kapcsán azt kérdezte Filonitól, hogy Jango fel fog-e tűnni a sorozatban? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.