Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Akkor így akár ez a rap zene is előkerülhet valamelyik epizódban. Jobb esetben egy kantina zenéjeként, rosszabb esetben aláfestő zeneként. :(

Szerintem erre esély sincs. Remélem írtak új témákat a második évadhoz. Jövő héten jön!! :(

Hozzászólás ideje:
Children of the Force lesz a címe a 3. résznek? :(

Honnan az infó? Ugye nem a wikiről? :( Egyébként érdekes, hogy tavaly ilyenkor már ismertük majdnem az egész évad címlistát. Most meg csak az első két részt ismerjük. A wikin írtakra nem adok, azok kamuk mind (persze az első pár rész stimmelhet, mert azt már rég tudjuk miket pakoltak át az első évadból).

Hozzászólás ideje:
Na ez már autentikusabb forrás! Köszi! Így már három címet tudunk akkor. Az első háromból vajon melyek lesznek egybefüggők? A holocron lopásnak szerintem kevés az egy rész.

Spoiler:

Pedig egy rész lesz. Szerintem is kicsit zsúfolt lesz. A feluciai csata az elején, Cad Bane holokron ellopási akciója, aztán pedig néhány Erő-érzékeny gyermek begyűjtése... Az utóbbi talán átcsúszik a következő részbe, a Cargo Of Doomba. Abban lesz az, hogy visszaszerzik a holokront a Devaron bolygó felett.

Hozzászólás ideje:
Az lenne a legjobb!

KisKósa! A spoilereidet soha többé nem fogom elolvasni. :)

Ezen egy percig sem csodálkozom. :(

Tudod, mindenki saját felelősségre :D Én is elolvastam, de szerintem nem így lesz, egybefüggőek lesznek ezek a részek.

Én sem mondtam azt, hogy nem lesznek azok, csupán... Nah, mindegy, a többit már egyszer elmondtam a spoiler fül mögött. :(

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Összességében véve a 2. évadhoz több hagyományos SW zenét várok. Az 1. évad zenéje nem nagyon nyűgüzött le. Örültem, ha egyszer-kétszer felcsendült valami ismerős.

3 egybefüggő résznek én is nagyon örülnék.

Hozzászólás ideje:
Obi Te nézed a sorozatot? Nem is tudtam. Nem szoktál írni a részekhez, pedig jó lenne olvasni a véleményed.

Azt hiszem az összes részt láttam, nagyrészüket a tv-ben, nem veletek együtt néztem. De a második évadot már folyamatosan fogom figyelemmel követni. :D

Amúgy nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz ez a sorozat, csak a túlzott börleszkhumorral volt bajom.

Hozzászólás ideje:
Az IGN -es csávó vajon hogyan láthatta már az első részt? :D

Jó kérdés. Elég kemény kritikát adott az elsőnek. Az előzetesek alapján egy minimum 9 pontos részre számíthatunk.

Hozzászólás ideje:
Azt hiszem az összes részt láttam, nagyrészüket a tv-ben, nem veletek együtt néztem. De a második évadot már folyamatosan fogom figyelemmel követni. :D

Amúgy nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz ez a sorozat, csak a túlzott börleszkhumorral volt bajom.

Ennek örülök! Állítólag a droid humor nagyon minimális lesz, szóval ennek is örülhetsz majd. :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A vukipedián is megerősítették a harmadik rész címét. Valóban Children of the force lesz :D

A theclonewars.atw.hu-n miért csak zip formátumban tudom letölteni a részeket nem tudjátok? Lécci kérek rá egy választ :P

Hozzászólás ideje:
A vukipedián is megerősítették a harmadik rész címét. Valóban Children of the force lesz :D

A theclonewars.atw.hu-n miért csak zip formátumban tudom letölteni a részeket nem tudjátok? Lécci kérek rá egy választ :P

Melyik epizódról, van szó, mert szerintem mindegyik AVI-ban van fenn... (A HD-k meg MKV-ben)

Egyébként, ha gondot jelent a ZIP kibontása, szívesen segítek!

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:

nagyon köszi valaki segíthetne! Képtelen a gép a hd-kat megnyitni, lehet hogy kell v.mi segédprogi???

Am ez a kép valszeg az 1. részből lesz sztem :D

Hozzászólás ideje:
nagyon köszi valaki segíthetne! Képtelen a gép a hd-kat megnyitni, lehet hogy kell v.mi segédprogi???

Am ez a kép valszeg az 1. részből lesz sztem :D

Mivel próbálod? VLC Media Playerrel müxik.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.