Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. (szerkesztve) Furcsa, hogy itt valahogy nem jönnek a kémjelentések. Maximum 3-4 részt tudnék körvonalaiban összerakni, de a többiről semmi. Nincsenek képek, nagy előzetesek, képes enciklopédiák, semmi. Vicces így a meglepetés erejével nézni mini SW filmeket... Szerkesztve: 2009. Október 13. - Tibur55 Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Például, ha a sorozat folyamán meghalna Ahsoka, akkor ez az esemény éles fordulatot hozna Anakin életébe, és teljesen megváltozna. Én még abba is belemennék, hogy a special edition ep3-ba tennékek egy plusz jelenetet, amint Rex kinyírja. A sorozatban meg megmagyaráznák, hogy miért nincs Anakin mellett (pl. lovag lesz az utolsó részben, vagy akármi). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Furcsa, hogy itt valahogy nem jönnek a kémjelentések. Maximum 3-4 részt tudnék körvonalaiban összerakni, de a többiről semmi. Nincsenek képek, nagy előzetesek, képes enciklopédiák, semmi. Vicces így a meglepetés erejével nézni mini SW filmeket... Csodáltam is, hogy eddig még nem tűnt fel a szuperkém új hírekkel. De remélem az élőszereplős esetében más lesz a helyzet, hisz azon többen is dolgoznak majd meg nagyobb figyelem is fordul felé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. (szerkesztve) Felkerült a hétvégi rész leírása. Van benne pár érdekesség. Ha jól látom az epizódot olyan valakik írták és rendezték, akik még nem szerepeltek eddig. A másik pedig Cato Neimoidia!! Ez a csajszi író a LOST -ba is írt egy epizódot, melynek címe: "some like it Hoth". Szerkesztve: 2009. Október 13. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. (szerkesztve) Ez a csajszi író a LOST -ba is írt egy epizódot, melynek címe: "some like it Hoth". Igen, emlékszem erre a részre.Ez az a rész az ötödik évadban, amikor Hurley küldeni akar néhány "ötletet" Lucasnak a Birodalom Visszavághoz. Hatalmas! Megnéztem én is az Episode Guide-ot... Engem is meglepett néhány dolog... Spoiler: Poggle? Ezek szerint ez a szeparatista összeesküvés fog vezetni a második geonosisi csatához? Lehet, hogy ebben a részben fog szerepelni az a titokzatos alak, akit Padmé megölel? Itt szerez bizonyítékot az új droidgyár létezésére? Szerkesztve: 2009. Október 13. - KisKósa Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Én ugyanígy vagyok ezzel. Eddig szuper a második évad, remélem lesz benne Halálcsillag is (az ep2-es szálat folytathatnák, Poggle érdeklődne, hogy mi van már az "ultimate weaponjukkal"), és nyomozás Sidious után. Nem hiszem, hogy a Halálcsillag szálat folytatnák. Azt Dokku elvitte Sidiousnak és passz. De majd meglátjuk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Én nem igazán szeretném ha a Halálcsillaggal foglalkoznának.Az ott üt az EP3 végén. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. (szerkesztve) Lehet, hogy ebben a részben fog szerepelni az a titokzatos alak, akit Padmé megölel? Itt szerez bizonyítékot az új droidgyár létezésére? Jaj-jaj, úgy néz ki, hogy akit Padmé megölel, az nem Palo, a régi szerelme a Naboo-ról, akit sokan reméltünk viszontlátni a sorozatban, hanem "csak" az áruló szenátor... Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Spoiler: Mindegy, az a csávó ígyis-úgyis meghal, mert elég dühös képe van Anakinnak a trailerbe. Legalább még egy ok, hogy miért bánjon el vele Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. (szerkesztve) Ez nem tűnik akciós dús résznek, de én nagyon várom! Remek ez a párbeszéd Anakin és Padmé között. Sőt az a rész nagy kedvencem lesz már látom. A háború intrikai oldalát ismerhetjük meg. Nagyszerű! Alfred Hitchcock Notorious című filmét nézette a rendezővel Filoni, mielőtt neki kezdtek az epizódnak. Szerkesztve: 2009. Október 14. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Spoiler: Mindegy, az a csávó ígyis-úgyis meghal, mert elég dühös képe van Anakinnak a trailerbe. Legalább még egy ok, hogy miért bánjon el vele Én nem vagyok meggyőződve, hogy ez fog történni. Ez nem tűnik akciós dús résznek, de én nagyon várom! Remek ez a párbeszéd Anakin és Padmé között. Sőt az a rész nagy kedvencem lesz már látom. A háború intrikai oldalát ismerhetjük meg. Nagyszerű! Alfred Hitchcock Notorious című filmét nézette a rendezővel Filoni, mielőtt neki kezdtek az epizódnak. Végre egy ilyen rész is lesz. Már a Köztársaság sorozatban olvastam egy ilyenfélét, csak ott Bail és Valorum volt a főszereplő. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. A TV műsor szerint jövő7en nem lesz TCW, mert a 3. részt ismétlik elvileg... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. A TV műsor szerint jövő7en nem lesz TCW, mert a 3. részt ismétlik elvileg... Remélem ezt nem játsszák meg! Tavaly november elsején nem volt a Helloween miatt. Most akkor két hétig nem lesz? Vicc kategória! Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. (szerkesztve) Ez komoly??? Ezek hülyék? Neeeeeeeeee Szerkesztve: 2009. Október 16. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Nem kell parázni, valszeg helloween-kor lesz egy "zombi" epizód. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Nem kell parázni, valszeg helloween-kor lesz egy "zombi" epizód. Ja, ilyen South Parkosan... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Az ilyen ötleteket hagyjuk meg a Robot Chickeneseknek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Egy kis kedvcsináló még: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ody szerintem már palackozza az oxigént Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Spoiler: Hmmm. jól vettem ki, hogy Padmé meghalt? Segítenék egy kis szívmasszázs és szájon át való levegő befulyással újraéleszteni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Spoiler: Eh, hogy hallna már meg. Akkor utána klónozzák vagy mi? Ha újraélesztenék akkor oda az EP III Anakin főszál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. (szerkesztve) Nahát ez tényleg érdekesnek hangzik!!! Nagyon várom, különleges és egyedi lesz érzem! Már csak egy nap. A zoxigén előkészítve. Jól áll Anakinon a Naboo -i pilótás cucc. Szerkesztve: 2009. Október 16. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Jól áll Anakinon a Naboo -i pilótás cucc. Észre se vettem, hogy az An akin Ody: Eddig boroztál közben, most beérek O2-vel? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Észre se vettem, hogy az An akin Ody: Eddig boroztál közben, most beérek O2-vel? A kettő nem zárja ki egymást. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Az ilyen ötleteket hagyjuk meg a Robot Chickeneseknek. Szerintem is. Inkább legyen egy hét szünet, mint ilyen zombis marhaság. A Deathtroopers bőven elegendő, TCW-ben nem kell ilyen. Spoiler: Eh, hogy hallna már meg. Akkor utána klónozzák vagy mi? Ha újraélesztenék akkor oda az EP III Anakin főszál Nem csak az, hanem az egész Saga odalenne. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Nahát ez tényleg érdekesnek hangzik!!! Nagyon várom, különleges és egyedi lesz érzem! Már csak egy nap. A zoxigén előkészítve. Jól áll Anakinon a Naboo -i pilótás cucc. Nekem valahogy nem tetszik az a pilóta cucc. Egy kicsit fura. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Na ma kicsit elaludtam, de a rész már lent van, lassan neki is állok majd. amúgy mindenkinek jóreggelt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Szerintem is. Inkább legyen egy hét szünet, mint ilyen zombis marhaság. A Deathtroopers bőven elegendő, TCW-ben nem kell ilyen.Pedig jobb ha felkészülsz rá, hogy lesz ilyen. Szó volt róla az sw.com -on is. Na ma kicsit elaludtam, de a rész már lent van, lassan neki is állok majd. amúgy mindenkinek jóreggelt!Remélem jó volt a reggeled ezzel az új epizóddal? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Remélem jó volt a reggeled ezzel az új epizóddal? Ne szórakozz Ody, csak jó lehet! Amúgy tényleg jó volt, vagyis más mint a szokásos, de azért jó. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.