Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

azért ez akkor is gáz, hogy ennyit kellett rá várni!

De hála a teremtőnek, lesz este mit néznem!!

Hozzászólás ideje:

OMG belepörgettem, és hát nem sok beszéd lesz benne ahogy nézem. Szuper lesz ez esti mozinak! :D 5x... :D

Hozzászólás ideje:

Basszus, ez a rész brutális! Csak bele akartam nézni, de annyira magával ragadott, hogy végignéztem. Eddig még egy epizóddal sem voltam így. Majd ha megnéztem felirattal is, akkor majd megírom az értékelést. :D

Hozzászólás ideje:
Megás link

Spoiler:

Szerk.: Nagyon sz*r minőség. :S

Nem érdekes az a lényeg, hogy egyáltalán van!

Basszus, ez a rész brutális! Csak bele akartam nézni, de annyira magával ragadott, hogy végignéztem. Eddig még egy epizóddal sem voltam így. Majd ha megnéztem felirattal is, akkor majd megírom az értékelést. :D
Ne csigázz már. :D

Hozzászólás ideje:

A legjobb és a sorozat címéhez a leghűbb The Clone Wars epizódot prezentálták a Lucasfilmesek. Ez nálam magasan a legjobb, mind közül, beleértve a mozifilmet. A csata benne talán még az első geonosisi csatát is überelheti, de ha azt nem is, hát mindenképpen oda állhatna bármelyik mozifilm összetűzése mellé. Egy szó mint száz: hűűűűűűazanyjááááátamindenitvaaaaóóóóóó!!!!!

Hozzászólás ideje:

Megnéztem én is, de nagyon ratyi a minősége. A szebb korokat is megélt VHS kópiákra emlékeztet, melyet vagy ezerszer lejátszottak. Brutálisan jó rész, a többit majd felirat után.

Hozzászólás ideje:
Megnéztem én is, de nagyon ratyi a minősége. A szebb korokat is megélt VHS kópiákra emlékeztet, melyet vagy ezerszer lejátszottak. Brutálisan jó rész, a többit majd felirat után.
Én mindig kiírom CD -re és TV-n illetve házimozin nézem. Nem is hinnéd micsoda különbség van minőségben.
Hozzászólás ideje:
Én mindig kiírom CD -re és TV-n illetve házimozin nézem. Nem is hinnéd micsoda különbség van minőségben.
Ennél szerintem semilyen, mert a számítógép feldolgóegysége komolyabb mint bármely tv-jé. De még azon se múlhat, ha egész egyszerűen sz*r a kódolás.
Hozzászólás ideje:
Ennél szerintem semilyen, mert a számítógép feldolgóegysége komolyabb mint bármely tv-jé. De még azon se múlhat, ha egész egyszerűen sz*r a kódolás.
Pedig nálam sokkal jobb a kép TV-n mint a monitoron. Tapasztalat. Egy crt-t sose fog legyőzni egy gyengébb minőségű lcd monitor.
Hozzászólás ideje:
Pedig nálam sokkal jobb a kép TV-n mint a monitoron.

Hát persze, mert a TV-nek sokkal kisebb a felbontása.

Szerkesztve: - kolmilan

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.