Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Egy óra múlva megint leadja a CN. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Egy óra múlva megint leadja a CN.Reménykedjünk Amúgy megrendelted az első évadot? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. és már kedd óta csak Geonosis-os pályákat játszok a Battlefront II-ben. Én is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Találtam egy sys verziót. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Múltkor is találtál egy olyat Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Találtam egy sys verziót. Mi az a sys? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Mi az a sys?A grabbelő csapat neve szerintem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Még a végén a Retekklubról hamarább lekapják az egész évadot. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Találtam egy sys verziót. Le ne szedd! Még te mondtad nekem, hogy az egy fake, és végülis igazad lett. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. (szerkesztve) A jó öreg C_P nem hagyott minket cserben. De elrontották az estémet... :D Szerkesztve: 2009. November 7. - kolmilan Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Kösz. Remélem ez jó minőségű lesz. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Végre! Kösz kolmilan és a feltöltőnek is hálás köszönetem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. De elrontották az estémet... :DRá ér holnap is elkezdeni Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Rá ér holnap is elkezdeni Holnap más dolgom van. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. (szerkesztve) C_P Rapidon Spoiler: http://rapidshare.com/files/303673784/CW.2...n-C_P.part1.rar http://rapidshare.com/files/303673885/CW.2...n-C_P.part2.rar http://i.imgur.com/5LKAC.jpg Szerkesztve: 2009. November 7. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Le ne szedd! Még te mondtad nekem, hogy az egy fake, és végülis igazad lett.Nem szedtem le, mert utána rájöttem, hogy hülyeséget csinálok. A jó öreg C_P nem hagyott minket cserben. De elrontották az estémet... :DKöszönöm istenem!!!! Akarom mondani kolmilan. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. A rész első mondata: ?Nem hiszem el, hogy újra itt vagyunk.? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ez mekkora már. :D Tuti, hogy Obi mondja. Mikorra várható felirat? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. azért ez akkor is gáz, hogy ennyit kellett rá várni! De hála a teremtőnek, lesz este mit néznem!! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. OMG belepörgettem, és hát nem sok beszéd lesz benne ahogy nézem. Szuper lesz ez esti mozinak! 5x... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. (szerkesztve) Megás link Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=EPRYN4GN Szerk.: Nagyon sz*r minőség. :S Szerkesztve: 2009. November 7. - kolmilan Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Basszus, ez a rész brutális! Csak bele akartam nézni, de annyira magával ragadott, hogy végignéztem. Eddig még egy epizóddal sem voltam így. Majd ha megnéztem felirattal is, akkor majd megírom az értékelést. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Köszönöm, a feltöltőknek ezt a mai epizódot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megás link Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=EPRYN4GN Szerk.: Nagyon sz*r minőség. :S Nem érdekes az a lényeg, hogy egyáltalán van! Basszus, ez a rész brutális! Csak bele akartam nézni, de annyira magával ragadott, hogy végignéztem. Eddig még egy epizóddal sem voltam így. Majd ha megnéztem felirattal is, akkor majd megírom az értékelést. Ne csigázz már. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. A legjobb és a sorozat címéhez a leghűbb The Clone Wars epizódot prezentálták a Lucasfilmesek. Ez nálam magasan a legjobb, mind közül, beleértve a mozifilmet. A csata benne talán még az első geonosisi csatát is überelheti, de ha azt nem is, hát mindenképpen oda állhatna bármelyik mozifilm összetűzése mellé. Egy szó mint száz: hűűűűűűazanyjááááátamindenitvaaaaóóóóóó!!!!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megnéztem én is, de nagyon ratyi a minősége. A szebb korokat is megélt VHS kópiákra emlékeztet, melyet vagy ezerszer lejátszottak. Brutálisan jó rész, a többit majd felirat után. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megnéztem én is, de nagyon ratyi a minősége. A szebb korokat is megélt VHS kópiákra emlékeztet, melyet vagy ezerszer lejátszottak. Brutálisan jó rész, a többit majd felirat után.Én mindig kiírom CD -re és TV-n illetve házimozin nézem. Nem is hinnéd micsoda különbség van minőségben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én mindig kiírom CD -re és TV-n illetve házimozin nézem. Nem is hinnéd micsoda különbség van minőségben.Ennél szerintem semilyen, mert a számítógép feldolgóegysége komolyabb mint bármely tv-jé. De még azon se múlhat, ha egész egyszerűen sz*r a kódolás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ennél szerintem semilyen, mert a számítógép feldolgóegysége komolyabb mint bármely tv-jé. De még azon se múlhat, ha egész egyszerűen sz*r a kódolás.Pedig nálam sokkal jobb a kép TV-n mint a monitoron. Tapasztalat. Egy crt-t sose fog legyőzni egy gyengébb minőségű lcd monitor. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. (szerkesztve) Pedig nálam sokkal jobb a kép TV-n mint a monitoron. Hát persze, mert a TV-nek sokkal kisebb a felbontása. Szerkesztve: 2009. November 7. - kolmilan Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.