Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Akkor erre most mondjam azt, hogy rendes tőlük? Nem mondom. Végül is csak úgy tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Engem teljesen kiábrándít az, amit a CN csinál. Egész egyszerűen tönkreteszik a sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Engem teljesen kiábrándít az, amit a CN csinál. Egész egyszerűen tönkreteszik a sorozatot. Az érdekesebb, hogy ezt a Lucasfilm engedi! Én azért odatelefonálnék, hogy ez így nem lesz jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Lehet, hogy rossz oldalról közelítjük meg a dolgot és az egész a Lucasfilm ötlete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Lehet, hogy rossz oldalról közelítjük meg a dolgot és az egész a Lucasfilm ötlete.Remélem nyomós indok van mögötte, persze mindig ezt szajkózom, de egyszerűen nem tudom miért jó az, ha leállnak egy hónapra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Remélem nyomós indok van mögötte, persze mindig ezt szajkózom, de egyszerűen nem tudom miért jó az, ha leállnak egy hónapra. Tapasztalataim szerint ez eléggé nézettségromboló hatással van. Talán azért halmozzák ennyire a szüneteket, mert szerintük kevesen nézik, de ezzel pont azt érik el, amit el akarnak kerülni, hogy csökkenni fog a nézettség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Tapasztalataim szerint ez eléggé nézettségromboló hatással van. Talán azért halmozzák ennyire a szüneteket, mert szerintük kevesen nézik, de ezzel pont azt érik el, amit el akarnak kerülni, hogy csökkenni fog a nézettség. Épp a sok szünet miatt csökken a nézettsége. Ráadásul az első évad epizódjait más időpontban is adták ha jól emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Szerintetek Cad Bane visszatér még ebben az évadban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Szerintetek Cad Bane visszatér még ebben az évadban? Szerintem viszont látjuk őt még az idén. Legalábbis sajnálnám, ha egy ilyen egyedi karaktert csak 4 epizód kedvéért alkottak volna meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Szerintem viszont látjuk őt még az idén. Legalábbis sajnálnám, ha egy ilyen egyedi karaktert csak 4 epizód kedvéért alkottak volna meg.Remélem igazad lesz. A fejvadászos részben felbukkanhatna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Remélem igazad lesz. A fejvadászos részben felbukkanhatna. A címe alapján az a legvalószínűbb. Az is lehet, hogy csak a "meglepetés" kedvéért nem szerepel a neve a szereplőlistán. (bár ilyen eddig nemigen volt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Szerintem viszont látjuk őt még az idén. Legalábbis sajnálnám, ha egy ilyen egyedi karaktert csak 4 epizód kedvéért alkottak volna meg. Ha nem is tér vissza ebben az évadban, még visszajöhet a következőben. Én nem kedvelem különösebben, de kinézem belőle, hogy tud vigyázni magára, és életben marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Azért jó lenne tudni, hogy mihez kezdett a szeretett búvóhelyének megsemmisülése után. Meg hát ő volt a második évad igazi reklámarca. Csak-csak felbukkan még... Spoiler: ...Bossk, Sugi, Embo és a többiek oldalán. Ráadásul a Malastare-on. Utoljára a fogatversenyzős játékban volt hozzá szerencsém. Nem túl bizalomgerjesztő világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Azért jó lenne tudni, hogy mihez kezdett a szeretett búvóhelyének megsemmisülése után. Meg hát ő volt a második évad igazi reklámarca. Csak-csak felbukkan még... Spoiler: ...Bossk, Sugi, Embo és a többiek oldalán. Ráadásul a Malastare-on. Utoljára a fogatversenyzős játékban volt hozzá szerencsém. Nem túl bizalomgerjesztő világ. Én már alig várom azt a bolygót KisKósa! Még nem láttam róla semmit se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Szerintem kicsit máshogyan alkották meg, mint a korábbi EU-kban, de remélem nem rugaszkodtak el túlságosan az eredeti kinézetétől, mert az bitang jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Jövőhét pénteken új TCW rész. El se hiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hmm.... Itt arról van szó, hogy világpremier lesz a Sky TV-n (UK) most szombaton, a Senate Murdert leadják. http://tv.sky.com/tvlistings?channelId=402...%20Clone%20Wars Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hmm.... Itt arról van szó, hogy világpremier lesz a Sky TV-n (UK) most szombaton, a Senate Murdert leadják.http://tv.sky.com/tvlistings?channelId=402...%20Clone%20Wars Írnak erről valahol máshol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hmm.... Itt arról van szó, hogy világpremier lesz a Sky TV-n (UK) most szombaton, a Senate Murdert leadják.http://tv.sky.com/tvlistings?channelId=402...%20Clone%20Wars Nem vagyok túl tájékozott a sorozatok világában, de nem úgy szokott lenni, hogy egy adó az elejétől kezd adni egy sorozatot? Mi értelme van a világpremiernek az évad vége felé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Nem vagyok túl tájékozott a sorozatok világában, de nem úgy szokott lenni, hogy egy adó az elejétől kezd adni egy sorozatot? Mi értelme van a világpremiernek az évad vége felé? Csak a részre gondolnak. Szerintem. Mert bizony náluk lesz látható először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Ezek szerint még vasárnap láthatjuk a Senate Murders-t? A Prison Break-kel is megtörtént már ez, a sorozatzáró 2 résznél, amit a Sky1 adott le először, nem az addig megszokott FOX TV. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Csak a részre gondolnak. Szerintem. Mert bizony náluk lesz látható először. Ez nem kétséges, de vajon leadják ezt az részt, és annyi? Vagy folytatják onnantól az évadot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Ezek szerint még vasárnap láthatjuk a Senate Murders-t?A Prison Break-kel is megtörtént már ez, a sorozatzáró 2 résznél, amit a Sky1 adott le először, nem az addig megszokott FOX TV. Csak vegyék fel!! Ez nem kétséges, de vajon leadják ezt az részt, és annyi? Vagy folytatják onnantól az évadot?Szerintem ők eddig is adták az évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Remélem akkor már ezen a héten lesz epizód guide, és az sw.com is reklámozza majd! Ebben a kis leírásban azt a poént is lelövik, hogy miként hal meg és ki. Szóval csak óvatosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Csak vegyék fel!! A Prison Break-nél is időben volt release. Talán itt még hamarabb lesz, mert 40-45 perc helyett kb. 20 perc egy rész. Hamarabb, lemegy, hamarabb feltöltik, stb. Jól indulna a vasárnapom, de szerintem nem vagyok vele egyedül. Habár mindig felirattal nézem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. A Prison Break-nél is időben volt release. Talán itt még hamarabb lesz, mert 40-45 perc helyett kb. 20 perc egy rész. Hamarabb, lemegy, hamarabb feltöltik, stb. Jól indulna a vasárnapom, de szerintem nem vagyok vele egyedül. Habár mindig felirattal nézem...Amúgy se láttam még Sky logós epizódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Amúgy se láttam még Sky logós epizódot. Darth Sky örülhet, mert így olyan, mintha kimondottan az ő nevével látták volna el az epizódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Darth Sky örülhet, mert így olyan, mintha kimondottan az ő nevével látták volna el az epizódot. Van benne valami. Majd kérek részesedést a szponzor miatt. Vagy inkább nekem kéne fizetnem, hogy reklámoznak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. (szerkesztve) Na, ez jó hír. Úgy tűnik, az angol gyerekek türelmetlenebbek voltak, mint az amcsik. Szerkesztve: 2010. Március 10. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Na, ez jó hír. Úgy tűnik, az angol gyerekek türelmetlenebbek voltak, mint az amcsik. A magyar gyerekeknél nincs türelmetlenebb. lásd oldie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.