Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Senate Murders egy olyan rész lett, aminek a nézését képtelen vagyok abba hagyni. Kibaltázottan jó lett...minden karakter a helyén van. De igazából ezt az egész TCW-re el tudom mondani, így a kötelező sablonokat nem írom le, azt már más megtette. Egyszerűen csak leülök az ágyamra egy bögre forró teával a kezemben, kinyújtom a lábamat, betakarózok és élvezem a sorozatot. Ennyi.

Hozzászólás ideje:
A Senate Murders egy olyan rész lett, aminek a nézését képtelen vagyok abba hagyni. Kibaltázottan jó lett...minden karakter a helyén van. De igazából ezt az egész TCW-re el tudom mondani, így a kötelező sablonokat nem írom le, azt már más megtette. Egyszerűen csak leülök az ágyamra egy bögre forró teával a kezemben, kinyújtom a lábamat, betakarózok és élvezem a sorozatot. Ennyi.
A második évadban látható politikai kavarás, egészében véve nagyon jó lett. :(
Hozzászólás ideje:

Az első évad csak a bemelegítés volt a 2. évad lehetőleg még erőteljesebb történeteihez képest. Ha ezt az ütemet tartja a sorozat, el se tudom képzelni, hova fogunk kijukatni a 4-5. évad végére a komolysági faktor tekintetében.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, ez az infó már volt-e, de inkább kétszer, mint egyszer sem. :(

2x18-19

Palpatine elsöprő erejű, új szuper fegyvere feléleszti zillo-t, a bestiát Malastare-on, mely megfékezése a Jedikre hárul. Elszállítják Coruscant-ra tanulmányozni, de elszabadul, így a Jediknek választaniuk kell, hogy megmentik a több millió lakos életét, vagy elpusztítják az utolsó zillo pédányt...

Itt egy kis kép az aranyosról... :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Valaki tud egy (lehetőleg Megavideos, de más is lehet) linket hogy letöltsem a CAt and Mouse-t?

Hozzászólás ideje:
Szerintem én bevárom a CN adását, jobb lesz az úgy. Ez a hétvége kimarad, nem a világ. :(

Lehet én is így teszek, kezd kicsit idegesítővé válni a dolog. Inkább akkor legyen időben HD meg minden. :D

Hozzászólás ideje:

Azért ha lesz link a mostani adásról, felteszitek? :( Én megnézném felirat és HD nélkül is.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Nem beszélve arról, hogy Shaak Ti legalább olyan oszlopos tagja a Rendnek, mint Plo Koon vagy éppen Kit Fisto. Gondolom nem a két szép szeméért kapott széket a Tanácsban. Az is elárul egy keveset, hogy túléli a 66-os parancsot...még ha jórészt szerencsével is. ;)

Szóval remélem jól összerakott modellt kap és a karakter is helyén lesz stílusilag. Ha hozza a hangulatot, akkor tényleg ütős évadfinálé lesz. ;)

Hozzászólás ideje:
Szóval remélem jól összerakott modellt kap és a karakter is helyén lesz stílusilag.

Spoiler:

Szerintem körülbelül ugyanúgy fog kinézni, mint a klasszikus Clone Warsban. ;)

Hozzászólás ideje:
Darth Sky. Nem éli túl. ;)

Spoiler:

"Miután Anakin megjött a hírrel, hogy Palpatine a Sith nagyúr, Shaak Ti-re bízták a feladatot, hogy megvédje a Templomot, míg Windu, Kit Fisto, Saesee Tiin és Agen Kolar mester elmentek feltartóztatni a Sith-et. Percekkel a parancs életbelépése előtt, Ti mester találkozott Anakinnal aki épp Windunak indult segíteni. Shaak Ti megpróbálta visszatartani az ifjú Jedit, de ő arra hivatkozva, hogy ő a Kiválasztott elindult.

Shaak Ti ott volt a Templom elesésekor. Tudva, hogy nem lehet ellenfele Darth Vadernek és az 501-es Légiónak, elhagyta a Coruscantot és a Feluciara ment, ahol Jedi társait Aayla Securat és Bariss Offeet már megölték."

Amúgy érdekes, hogy "eredetileg" kétszer is meghalt volna az EP3-ban, végül mégis életben hagyták.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Amúgy érdekes, hogy "eredetileg" kétszer is meghalt volna az EP3-ban, végül mégis életben hagyták.

Spoiler:

Hogy aztán a TFU-ban halhasson meg ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.