Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Ma nem volt TCW release? Sky csatorna nem adta le az új részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Ma nem volt TCW release? Sky csatorna nem adta le az új részt?De leadta. Késő este/reggel számíthatunk feltöltött anyagra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. De leadta. Késő este/reggel számíthatunk feltöltött anyagra.Éjfél körül várható a cucc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Türelmetlenül várom már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Türelmetlenül várom már! Ennyire érdekel ez a rész? Az előző kettő bejött? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. A Senate Murders egy olyan rész lett, aminek a nézését képtelen vagyok abba hagyni. Kibaltázottan jó lett...minden karakter a helyén van. De igazából ezt az egész TCW-re el tudom mondani, így a kötelező sablonokat nem írom le, azt már más megtette. Egyszerűen csak leülök az ágyamra egy bögre forró teával a kezemben, kinyújtom a lábamat, betakarózok és élvezem a sorozatot. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. A Senate Murders egy olyan rész lett, aminek a nézését képtelen vagyok abba hagyni. Kibaltázottan jó lett...minden karakter a helyén van. De igazából ezt az egész TCW-re el tudom mondani, így a kötelező sablonokat nem írom le, azt már más megtette. Egyszerűen csak leülök az ágyamra egy bögre forró teával a kezemben, kinyújtom a lábamat, betakarózok és élvezem a sorozatot. Ennyi.A második évadban látható politikai kavarás, egészében véve nagyon jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Az első évad csak a bemelegítés volt a 2. évad lehetőleg még erőteljesebb történeteihez képest. Ha ezt az ütemet tartja a sorozat, el se tudom képzelni, hova fogunk kijukatni a 4-5. évad végére a komolysági faktor tekintetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. (szerkesztve) Már felkerült a Bounty Hunters topikja. Hamarosan feltöltik! Szerkesztve: 2010. Március 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Az izgalom a csúcson! Addig Cat and Mouse 1080p. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. (szerkesztve) Nem tudom, ez az infó már volt-e, de inkább kétszer, mint egyszer sem. 2x18-19 Palpatine elsöprő erejű, új szuper fegyvere feléleszti zillo-t, a bestiát Malastare-on, mely megfékezése a Jedikre hárul. Elszállítják Coruscant-ra tanulmányozni, de elszabadul, így a Jediknek választaniuk kell, hogy megmentik a több millió lakos életét, vagy elpusztítják az utolsó zillo pédányt... Itt egy kis kép az aranyosról... url="http://kepfeltoltes.hu/view/100328/Zillo_Beast_www.kepfeltoltes.hu_.png"][/url] Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
hirnyo Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Valaki tud egy (lehetőleg Megavideos, de más is lehet) linket hogy letöltsem a CAt and Mouse-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Valaki tud egy (lehetőleg Megavideos, de más is lehet) linket hogy letöltsem a CAt and Mouse-t? Nézz be ide: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=5...mp;#entry147027 és olvass kicsit vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Még mindig nincs release? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Még mindig nincs release?Nincs. A srác felrakta az inaktív linket, de aztán valamiért leszedte... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Valaki tud egy (lehetőleg Megavideos, de más is lehet) linket hogy letöltsem a CAt and Mouse-t?Megaupload link van. Spoiler: Sima: http://www.megaupload.com/?d=PUQGVFEF 720p: http://www.megaupload.com/?d=LYQZ2UZQ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szerintem én bevárom a CN adását, jobb lesz az úgy. Ez a hétvége kimarad, nem a világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szerintem én bevárom a CN adását, jobb lesz az úgy. Ez a hétvége kimarad, nem a világ. Lehet én is így teszek, kezd kicsit idegesítővé válni a dolog. Inkább akkor legyen időben HD meg minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Lehet én is így teszek, kezd kicsit idegesítővé válni a dolog. Inkább akkor legyen időben HD meg minden. Én is így látom. Kolmilánnak is jobb, ha hétvégén fordít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Azért ha lesz link a mostani adásról, felteszitek? Én megnézném felirat és HD nélkül is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Azért ha lesz link a mostani adásról, felteszitek? Én megnézném felirat és HD nélkül is.Persze. Az lesz az első, hogy felrakjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Most nézem csak, hogy a részemről 1. évad óta várt karakter végre felbukkan az utolsó részben. Spoiler: Természetesen Shaak Ti-re gondolok...kíváncsi vagyok, mit alkot a togruta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. A feltűnését kezeld fenntartásokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Spoiler: Érdekes lesz a két togrutát egymás mellett látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Spoiler: Nem beszélve arról, hogy Shaak Ti legalább olyan oszlopos tagja a Rendnek, mint Plo Koon vagy éppen Kit Fisto. Gondolom nem a két szép szeméért kapott széket a Tanácsban. Az is elárul egy keveset, hogy túléli a 66-os parancsot...még ha jórészt szerencsével is. Szóval remélem jól összerakott modellt kap és a karakter is helyén lesz stílusilag. Ha hozza a hangulatot, akkor tényleg ütős évadfinálé lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szóval remélem jól összerakott modellt kap és a karakter is helyén lesz stílusilag. Spoiler: Szerintem körülbelül ugyanúgy fog kinézni, mint a klasszikus Clone Warsban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Darth Sky. Nem éli túl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Darth Sky. Nem éli túl. De de. Túl éli. Spoiler: Starkiller öli meg a Felucián asszem BBY 3-ban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. (szerkesztve) Darth Sky. Nem éli túl. Spoiler: "Miután Anakin megjött a hírrel, hogy Palpatine a Sith nagyúr, Shaak Ti-re bízták a feladatot, hogy megvédje a Templomot, míg Windu, Kit Fisto, Saesee Tiin és Agen Kolar mester elmentek feltartóztatni a Sith-et. Percekkel a parancs életbelépése előtt, Ti mester találkozott Anakinnal aki épp Windunak indult segíteni. Shaak Ti megpróbálta visszatartani az ifjú Jedit, de ő arra hivatkozva, hogy ő a Kiválasztott elindult.Shaak Ti ott volt a Templom elesésekor. Tudva, hogy nem lehet ellenfele Darth Vadernek és az 501-es Légiónak, elhagyta a Coruscantot és a Feluciara ment, ahol Jedi társait Aayla Securat és Bariss Offeet már megölték." Amúgy érdekes, hogy "eredetileg" kétszer is meghalt volna az EP3-ban, végül mégis életben hagyták. Szerkesztve: 2010. Március 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Amúgy érdekes, hogy "eredetileg" kétszer is meghalt volna az EP3-ban, végül mégis életben hagyták. Spoiler: Hogy aztán a TFU-ban halhasson meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.