Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Jinx! Te még nem láttad ezt a részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. (szerkesztve) Jinx! Te még nem láttad ezt a részt? Upsz! Télleg... Bocsiiiii :P :P Én a HD-t várom ebből, és azt hittem még nem jött ki... Mostanában kicsit összecsúsztak számomra az epizódok, mert mikor jön a magyar, aztán mikor jön a HD, aztán mikor lesz felirat stb. Jááááj! Szerkesztve: 2010. Április 13. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. A bőség zavara, de tényleg kissé kaotikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Hétszázhúsz pét! Most, rögtön, azonnal! Nézni akarom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Hétszázhúsz pét! Most, rögtön, azonnal! Nézni akarom Spoiler: pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Milan, te egy Isten vagy! :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. most leestem a székről, bearanyoztad a napomat, köszi kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. 1080 pét is kapunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. 1080 pét is kapunk? Figyelj, meg lehet számolni. Spoiler: pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Meghajlok képességeid előtt. Te még lefogadom az Ultra HD szabványt is elő tudod keríteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Figyelj, meg lehet számolni. Spoiler: ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp p ppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Wow! Kirakhatom az oldalra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Wow! Kirakhatom az oldalra? Figyelj, ha odaírod, hogy tőlem van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. És ezt most hogy fogod lefordítani? :P Amúgy akkor én is megvárom a szombatot, úgy látszik nem csak én vagyok megkavarodva és lemaradva a részekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Amúgy akkor én is megvárom a szombatot, úgy látszik nem csak én vagyok megkavarodva és lemaradva a részekkel. Csak annyi van, hogy nem jött még ki a HD. ez már kavarodás? De szerintem ha eddig nem volt, már nem is lesz HD. Az amcsik már nem rakják fel úgy, ahogy láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Wááá... Kolmilan, ez nagyon jó poén volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Az amcsik már nem rakják fel úgy, ahogy láttam.Az amcsik felrakják 720p-sen, de csak szombaton A fene ebbe a kavarodásba, valamikor van rész HD-ben, valamikor nincs vagy csak későn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Az amcsik felrakják 720p-sen, de csak szombaton A fene ebbe a kavarodásba, valamikor van rész HD-ben, valamikor nincs vagy csak későn Ezért nem kell várni a HD -re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Csak annyi van, hogy nem jött még ki a HD. ez már kavarodás? De szerintem ha eddig nem volt, már nem is lesz HD. Az amcsik már nem rakják fel úgy, ahogy láttam. Dehogynem, holnap felteszik és akkor megint hezitálok, hogy nézzem vagy ne. Amúgy meg nem csak annyi hogy nincs HD. A rendes részek is össze vissza jönnek, a HDkról már nem is beszélve, míg a CNes ott van szombat reggel pontosan. Szóval, igen nekem ez már kavarodás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Amúgy meg nem csak annyi hogy nincs HD. A rendes részek is össze vissza jönnek,Szombat este vagy vasárnap reggel jönnek az új részek. Túl kényelmesek vagytok, az a baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Ezért nem kell várni a HD -re. Figyi, csendesedjél csak el Blu-rayes Full HD-s plazmás gyerek, jó'van. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Figyi, csendesedjél csak el Blu-rayes Full HD-s plazmás gyerek, jó'van. :PNekem nincsenek ekkora igényeim a FULL HD -s plazmával a hátamban. Mondjuk ezeket az .mkv-ket nem is játssza le a BR lejátszóm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Dehogynem, holnap felteszik és akkor megint hezitálok, hogy nézzem vagy ne. Amúgy meg nem csak annyi hogy nincs HD. A rendes részek is össze vissza jönnek, a HDkról már nem is beszélve, míg a CNes ott van szombat reggel pontosan. Szóval, igen nekem ez már kavarodás. Szerintem is, és még a felirat (bocsi kolmilan) is mindig máskor jön... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Wááá... Kolmilan, ez nagyon jó poén volt. Nekem is nagyon tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. 219 1080p HD torrent Spoiler: http://www.torrenthound.com/hash/5ea2adc0f588b761a71401393b930e3296ea87a0/torrent-info/Star-Wars-The-Clone-Wars-S02E19-The-Zillo-Beast-Strikes-Back-HDT Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Egyébként van egy olyan rossz előérzetem, hogy a harmadik évad nyitófilmjét nem láthatjuk majd magyarul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Egyébként van egy olyan rossz előérzetem, hogy a harmadik évad nyitófilmjét nem láthatjuk majd magyarul.Szerintem feliratosan igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Mit hoztam nektek? Boba Fett -ről beszél Daniel Logan! Sok új jelenet is látható a hétvégi epizódból! Death Trap teaser Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Death Trap Spoiler: Boba nagyon kemény ahogy kinyírja szegény klónt. "Te nem vagy a testvérem" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Egyébként van egy olyan rossz előérzetem, hogy a harmadik évad nyitófilmjét nem láthatjuk majd magyarul. 3. évad előtti nyitófilm? Miről van szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. 3. évad előtti nyitófilm? Miről van szó?Augusztus környékén lesz egy egész estés film, ami ha jól emlékszem egy klón osztag kiképzéséről fog szólni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.