Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most jött le a 208 HD, és mikor belenéztem, nekem úgy tűnt, hogy a magyar szinkron el van csúszva a képhez képest. Valami ötlet, hogy mivel lehet a gond? ;)

Hozzászólás ideje:
Most jött le a 208 HD, és mikor belenéztem, nekem úgy tűnt, hogy a magyar szinkron el van csúszva a képhez képest. Valami ötlet, hogy mivel lehet a gond? :D
Azzal, hogy 400 ms-ot el vagy csúszva a hang. ;)

Megoldás: A lejátszóban elcsúsztatod 400 ms-al a hangot vagy az MKV toolinx (merge GUI) segítségével állítsatok 400ms delay-t a magyar hangcsatornára.

Ha ez sem működne itt van elvileg a jó hangcsatorna, ugyanezen progival be lehet alá tenni.

Ha így sem működne, akkor szóljatok, feldobom a házi barkács javításomat :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Bizonyos jeleneteknél a normál 205-nek is csúszik néhány jelenetnél, konkrétan a fal ledöntésénél. Annyira nem jelentősen, de azért mégiscsak zavaró. De gondolom a normált senki nem fogja javítani. :D Meg a 203 elején nincs hang...

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Bizonyos jeleneteknél a normál 205-nek is csúszik néhány jelenetnél, konkrétan a fal ledöntésénél. Annyira nem jelentősen, de azért mégiscsak zavaró. De gondolom a normált senki nem fogja javítani. :D Meg a 203 elején nincs hang...
Ha akarod felteszem a 205-s másik release-ét a Pretorians-t, bár nem tudom, hogy ott is csúszik-e a hang :D

A 203-asnál pedig későnn kapcsolták be a felvételt, azért nincs hang :D

Hozzászólás ideje:
Azzal, hogy 400 ms-ot el vagy csúszva a hang. :D

Megoldás: A lejátszóban elcsúsztatod 400 ms-al a hangot.

Köszi, így már teljesen jó!

Hozzászólás ideje:

Köszi, Phobos... Most töltöm le, majd megnézem, hogy ebben is van-e a hiba. :D

Szerk.: Ez hibátlan, szóval még egyszer köszi. :D

Hozzászólás ideje:

11. rész normál

Spoiler:

HD nem tudom lesz-e, mivel mindeni tgisztában van a forrással.

Valamint jövő héten min. vasárnap lesz csak rész, mert nyaralok. Vagy ha valaki fent vani a kalóz klubbon, az áthozhatja a részt.

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Nagyon szépen köszi, Phobos, de... Pretorians release most nincs?
Az meg a HD egy most bezárt áruházból származott, csak Al Bundy release-e származik máshonnan.
Hozzászólás ideje:

Köszi, Phobos! :clap:

A nyaraláshoz pedig ennél sokkal jobb időt kívánok, de legalább azt, hogy ennél kevesebb essen....

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Most nagyon haragszom rád, Ody... Miattad nem tudom békésen, izgalmaktól mentesen várni a harmadik évadot. :D :D :D

Spoiler:

Ami pedig Todót illeti... Vagy megint visszább léptünk a kronológiai sorrendben, vagy ez egy másik modell. Jabba feltűnését viszont sokkal érdekesebbnek találom. Talán azzal bízza meg Bane-t, hogy intézze el Zirót? A kaminoi részek nagyon durván néznek ki, ha jól látom olyan hajók támadják meg a várost, mint amilyennel Ventress elrabolta Jabba fiát a mozifilmben. Apropó, Ventress... Visszatért, méghozzá Grievous tábornok oldalán. Nagyon jól mutatnak együtt. És végre újra Anakin nemeziseként fog megjelenni. Ez tetszik. :) Újra előkerült ez a nikto Jedi, akiről nem tudjuk, hogy ki, de valószínűleg egy vadiúj szereplő lehet, és nem az EPIII.-as illető. Végül az is kiderült, hogy valóban Aurra Singet látjuk a látomásban. De a videó végén miért olyan sötét a szeme környéke? Jah, és jó Padmé haja. :D

Hozzászólás ideje:

Hát ezt hiba volt belinkelni, mert most sokkal jobban hiányzik a sori...

Nagyon várós az új évad. Tényleg a kaminós rész lesz amit a legjobban várok.

De ahogy nézem mindenki visszatér, akinek vissza kell. :D

Hozzászólás ideje:

De jó lehetett élőben ott lenni... A trailer pedig teljesen meghozta a kedvemet a 3. évadhoz. Csak még kicsit korai. :D

Hozzászólás ideje:

Csak azt nem értem, ha már ilyen rendezvényeken leadják, akkor olyan nagy fáradtság lenne feltölteni ezt a www.starwars.com-ra? :D

Hozzászólás ideje:

Egyébként Ahsoka álmai nagyon Anakinra hajaznak. Főleg a beszélgetésük Yodával. Kaminot pedig már akarták egyszer támadni az első évad elején. Úgy látszik most sikerül Grivinek és Ventressnek bejutni. Ezzel fog kezdődni az évad, szóval ütősnek ígérkezik. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.