Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hozzászólás ideje:
Nocsak, már megvolt a vezetők szöktetése? :D

Csak nehogy ilyen 10 másodperces epizód előtti szöveg legyen... "A Szeparatista hadvezéreket, Grievous tábornok kiszabdította, de mikőzben menekűlt a Coruscantról, két bátor Jedi lovag... " Ismerős, ugye?

Hozzászólás ideje:
Csak nehogy ilyen 10 másodperces epizód előtti szöveg legyen... "A Szeparatista hadvezéreket, Grievous tábornok kiszabdította, de mikőzben menekűlt a Coruscantról, két bátor Jedi lovag... " Ismerős, ugye?
Valahogy engem nem tud feltüzelni a szöktetésük, úgy hogy ennyivel meg is elégednék. :D
Hozzászólás ideje:

Engem is eléggé irritálna, ha ennyivel lerendeznék. Minek nyitnak meg egy történeti szálat, ha utána lecsokizzák? Szóval remélem, nem ennyi lesz. Sőt, jó lenne, ha Boba Fett szökését is belevennék a két szepivezér szökésébe.

Hozzászólás ideje:
Engem is eléggé irritálna, ha ennyivel lerendeznék. Minek nyitnak meg egy történeti szálat, ha utána lecsokizzák? Szóval remélem, nem ennyi lesz. Sőt, jó lenne, ha Boba Fett szökését is belevennék a két szepivezér szökésébe.
Pedig valószínű, hogy pár mondattal lerendezik. Így is volt már egy szöktetős rész. Persze nem vagyok semmi jónak az elrontója, szóval felőlem jöhet. :D
Hozzászólás ideje:

Mondjuk nem olyan stílusú lenne az epizód, hogy a szeparatisták küldenek egy valakit, aki majd kiszabadítja őket, hanem olyan, hogy a bentiek önerőből szöknek ki. Például egy börtönlázadás keretében. Például amikor a rabok libasorban haladnak az étkezde irányába, Bossk dühében rátámad az egyik őrre, kitöri a nyakát, aztán ráveti magát a következőre és a többi rab is úgy érzi, hogy cselekednie kell, Vindi kigáncsolja az egyiket, Loathsom pedig addig üti, amíg mozog. Lok Durd sunyiban magához vesz egy fegyvert, míg Boba igyekszik kevésbé belebonyolódni a harcba, és elszörnyed a meggyilkolt klónok láttán, akik az apjára emlékeztetik őt, Tambor pedig azt sem tudja, hogy mitévő legyen a börtönlázadás közepén. :D :D

Hozzászólás ideje:
Mondjuk nem olyan stílusú lenne az epizód, hogy a szeparatisták küldenek egy valakit, aki majd kiszabadítja őket, hanem olyan, hogy a bentiek önerőből szöknek ki. Például egy börtönlázadás keretében. Például amikor a rabok libasorban haladnak az étkezde irányába, Bossk dühében rátámad az egyik őrre, kitöri a nyakát, aztán ráveti magát a következőre és a többi rab is úgy érzi, hogy cselekednie kell, Vindi kigáncsolja az egyiket, Loathsom pedig addig üti, amíg mozog. Lok Durd sunyiban magához vesz egy fegyvert, míg Boba igyekszik kevésbé belebonyolódni a harcba, és elszörnyed a meggyilkolt klónok láttán, akik az apjára emlékeztetik őt, Tambor pedig azt sem tudja, hogy mitévő legyen a börtönlázadás közepén. :D :D

Neked kéne írni a sorozat forgatókönyvét! :D

Hozzászólás ideje:

Valaki tudna segíteni abban hogy adna egy linket, magyar, normál defenders of peace-hez, mert az ami az ...atw.hu-n van, megauploados az már elévült. Nagyon szépen köszönöm!

Hozzászólás ideje:
Máskor légyszí a számot írd, nem tudom a részek címét :D

LOL! Eredetileg én is Duchess Of Mandalore-t írtam volna lentebb, de aztán meggondoltam magam, mert így egyszerűbb. :D

Neked kéne írni a sorozat forgatókönyvét! :D

Annyira azért nem jó. :D

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Na nem mintha nem lennének itt komplett évadtopikok, amikben 30 mp alatt utána lehet járni :D
az munka :D

Még azt meg kell nézni és csak utána lehet keresni. Ha számot ír, egyből kereshetek :D

Hozzászólás ideje:

Valaki kikockázhatná. :D Felrobbanó Dreadnaught, Obi vs. Ventress a Kaminon, egy új bolygó aminek úgy néz ki a felszíne mint a halálcsillagé, Florrum, rengeteg új hajó, epikusság. Ja és két héttel az eredetileg várt premier előtt lesz a bemutató. :D

Hozzászólás ideje:

Oké, akkor kezdem a trailer kielemzését... :D

Spoiler:

Miii? Dooku három átlátszó fénykardforgató valakikkel harcol? :D Duuurva. Az a sok-sok klón mind Ventress ellen fog megküzdeni? Nem sok esélyt adok szegényeknek. Droid tri vadászok, és Ventress saját Ginivex osztályú vadászgépe... Ez már igazi nyálcsorgatásra ad okot. ÉS VISSZATÉR EMBOOO! :D Áhhh... Pár képet muszáj megmutatnom belőle nektek, mert tényleg alig látni ezeket a részleteket.

Azt hiszem, hogy tévedtünk. A harmadik évadban igenis több új világ lesz, mint a másodikban. Példának okáért itt ez a kettő. Vajon mely világok ezek?

unidentifiedplanet.png

Főleg ez érdekel nagyon... Irgalmatlanul jól néz ki.

unidenblabla.png

Vajon ki lehet ez a nő? Nektek ismerős valahonnan? Biztos, hogy nem Cassie Cryar.

unidentifiedwoman.png

No comment. :D

nocommentxd.png

1 órás premier? Akkor mégsem egy újabb film, hanem három egybefüggő rész lesz?

Szerkesztve: - KisKósa

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.