Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Phobos, 2x14-hez nincs pretorians release? Én csak lbnd-t találok, az pedig nem a legszebb.Van Blue féle release Spoiler: http://rapidshare.com/files/407828161/kh_SW_hun_TCW_214_LF.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/407865979/kh_S...14_LF.part2.rar http://rapidshare.com/files/407867365/kh_S...14_LF.part3.rar http://rapidshare.com/files/407868673/kh_S...14_LF.part4.rar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Köszi, már várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Nagyon szépen köszi, Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Őőő... Mi a rarpass? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Őőő... Mi a rarpass? Spoiler: new7warez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Mégegyszer köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Állítólag az egész szeparatista tanács is fel fog tűnni a harmadik évadban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Na fene, ezek szerint Poggle és Tambor előkerülnek a dutyiból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Na fene, ezek szerint Poggle és Tambor előkerülnek a dutyiból? San Hillről is pletykálnak.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Nocsak, már megvolt a vezetők szöktetése? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Nocsak, már megvolt a vezetők szöktetése? Csak nehogy ilyen 10 másodperces epizód előtti szöveg legyen... "A Szeparatista hadvezéreket, Grievous tábornok kiszabdította, de mikőzben menekűlt a Coruscantról, két bátor Jedi lovag... " Ismerős, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Csak nehogy ilyen 10 másodperces epizód előtti szöveg legyen... "A Szeparatista hadvezéreket, Grievous tábornok kiszabdította, de mikőzben menekűlt a Coruscantról, két bátor Jedi lovag... " Ismerős, ugye?Valahogy engem nem tud feltüzelni a szöktetésük, úgy hogy ennyivel meg is elégednék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Engem is eléggé irritálna, ha ennyivel lerendeznék. Minek nyitnak meg egy történeti szálat, ha utána lecsokizzák? Szóval remélem, nem ennyi lesz. Sőt, jó lenne, ha Boba Fett szökését is belevennék a két szepivezér szökésébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Engem is eléggé irritálna, ha ennyivel lerendeznék. Minek nyitnak meg egy történeti szálat, ha utána lecsokizzák? Szóval remélem, nem ennyi lesz. Sőt, jó lenne, ha Boba Fett szökését is belevennék a két szepivezér szökésébe.Pedig valószínű, hogy pár mondattal lerendezik. Így is volt már egy szöktetős rész. Persze nem vagyok semmi jónak az elrontója, szóval felőlem jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Fejvadászos rész is volt pár, szóval szerintem nem akadály még egy szöktetős epizód. Pláne, ha más stílusban oldják meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Mondjuk nem olyan stílusú lenne az epizód, hogy a szeparatisták küldenek egy valakit, aki majd kiszabadítja őket, hanem olyan, hogy a bentiek önerőből szöknek ki. Például egy börtönlázadás keretében. Például amikor a rabok libasorban haladnak az étkezde irányába, Bossk dühében rátámad az egyik őrre, kitöri a nyakát, aztán ráveti magát a következőre és a többi rab is úgy érzi, hogy cselekednie kell, Vindi kigáncsolja az egyiket, Loathsom pedig addig üti, amíg mozog. Lok Durd sunyiban magához vesz egy fegyvert, míg Boba igyekszik kevésbé belebonyolódni a harcba, és elszörnyed a meggyilkolt klónok láttán, akik az apjára emlékeztetik őt, Tambor pedig azt sem tudja, hogy mitévő legyen a börtönlázadás közepén. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Mondjuk nem olyan stílusú lenne az epizód, hogy a szeparatisták küldenek egy valakit, aki majd kiszabadítja őket, hanem olyan, hogy a bentiek önerőből szöknek ki. Például egy börtönlázadás keretében. Például amikor a rabok libasorban haladnak az étkezde irányába, Bossk dühében rátámad az egyik őrre, kitöri a nyakát, aztán ráveti magát a következőre és a többi rab is úgy érzi, hogy cselekednie kell, Vindi kigáncsolja az egyiket, Loathsom pedig addig üti, amíg mozog. Lok Durd sunyiban magához vesz egy fegyvert, míg Boba igyekszik kevésbé belebonyolódni a harcba, és elszörnyed a meggyilkolt klónok láttán, akik az apjára emlékeztetik őt, Tambor pedig azt sem tudja, hogy mitévő legyen a börtönlázadás közepén. :D Neked kéne írni a sorozat forgatókönyvét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Levadzsi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Valaki tudna segíteni abban hogy adna egy linket, magyar, normál defenders of peace-hez, mert az ami az ...atw.hu-n van, megauploados az már elévült. Nagyon szépen köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Valaki tudna segíteni abban hogy adna egy linket, magyar, normál defenders of peace-hez!Máskor légyszí a számot írd, nem tudom a részek címét Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=2YUPI2S8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. (szerkesztve) Máskor légyszí a számot írd, nem tudom a részek címét LOL! Eredetileg én is Duchess Of Mandalore-t írtam volna lentebb, de aztán meggondoltam magam, mert így egyszerűbb. Neked kéne írni a sorozat forgatókönyvét! Annyira azért nem jó. Szerkesztve: 2010. Augusztus 10. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Máskor légyszí a számot írd, nem tudom a részek címét Na nem mintha nem lennének itt komplett évadtopikok, amikben 30 mp alatt utána lehet járni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Na nem mintha nem lennének itt komplett évadtopikok, amikben 30 mp alatt utána lehet járni az munka Még azt meg kell nézni és csak utána lehet keresni. Ha számot ír, egyből kereshetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. az munka Még azt meg kell nézni és csak utána lehet keresni. Ha számot ír, egyből kereshetek Azért bele ne halj a kényelembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Most olvasom twitteren, hogy Szeptember végén kezdődik a 3. évad, a vártnál 1 héttel korábban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Most olvasom twitteren, hogy Szeptember végén kezdődik a 3. évad, a vártnál 1 héttel korábban Már hírt is kreáltam belőle! K*rva jó az újabb előzetes! És amit ígérnek....nos, erre várunk már mióta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Igazán leszokhatnának az egy ezredmásodperces vágásokról. Ki tudom elemezni az előzetest.....pauseolva. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Valaki kikockázhatná. Felrobbanó Dreadnaught, Obi vs. Ventress a Kaminon, egy új bolygó aminek úgy néz ki a felszíne mint a halálcsillagé, Florrum, rengeteg új hajó, epikusság. Ja és két héttel az eredetileg várt premier előtt lesz a bemutató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Kihagytam Obi zuhanását a platformról. Nekem ez a kaminoi cucc már most a csúcs kedvenc! Top1 -es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. egy új bolygó aminek úgy néz ki a felszíne mint a halálcsillagé,Ez bizony egy Tatooinei nagyváros. Ja és Dooku villámokat ereget megint. Kíváncsi vagyok kivel harcol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. (szerkesztve) Oké, akkor kezdem a trailer kielemzését... Spoiler: Miii? Dooku három átlátszó fénykardforgató valakikkel harcol? Duuurva. Az a sok-sok klón mind Ventress ellen fog megküzdeni? Nem sok esélyt adok szegényeknek. Droid tri vadászok, és Ventress saját Ginivex osztályú vadászgépe... Ez már igazi nyálcsorgatásra ad okot. ÉS VISSZATÉR EMBOOO! Áhhh... Pár képet muszáj megmutatnom belőle nektek, mert tényleg alig látni ezeket a részleteket. Azt hiszem, hogy tévedtünk. A harmadik évadban igenis több új világ lesz, mint a másodikban. Példának okáért itt ez a kettő. Vajon mely világok ezek? Főleg ez érdekel nagyon... Irgalmatlanul jól néz ki. Vajon ki lehet ez a nő? Nektek ismerős valahonnan? Biztos, hogy nem Cassie Cryar. No comment. 1 órás premier? Akkor mégsem egy újabb film, hanem három egybefüggő rész lesz? Szerkesztve: 2010. Augusztus 10. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.