Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Honnan jönnek ezek a hírek? És mi az a FC Erő?EUCantina twitteréről Az FC erő egy új erőfajta.Valamint azok a karakterek akik fénykardot használnak nem biztos, ogy Jedik, de nagyon úgy néznek ki. Dave nem erősítette meg, hogy láthatatlanok lennének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) EUCantina twitteréről Az FC erő egy új erőfajta.Valamint azok a karakterek akik fénykardot használnak nem biztos, ogy Jedik, de nagyon úgy néznek ki. Dave nem erősítette meg, hogy láthatatlanok lennének. Hát, annyira nem új. A Jedik az Erő révén láthatatlanná tudnak válni mások számára, de ha jól tudom, nem fizikálisan, hanem mentálisan. Tehát a Jedi ugyanúgy látható, csak az számára nem, akit meg akarnak téveszteni ezzel. Asajj Ventress is használta a klasszikus CW-ben, amikor a rattataki aréna vendéglátójának álcázta magát az Erő segítségével. Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Miközben Dooku alszik, akkor támadják meg a karakterek, és zavarodottan küdz ellenük. (amúgy Jedi assassint írtak a hírben az előbb...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Miközben Dooku alszik, akkor támadják meg a karakterek, és zavarodottan küdz ellenük.(amúgy Jedi assassint írtak a hírben az előbb...) Hát ez a két szó, hogy Jedi és Assassin, ez nem fér össze egymással. A merénylet, a gyilkosság nem fér össze a Jedi névvel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hát ez a két szó, hogy Jedi és Assassin, ez nem fér össze egymással. A merénylet, a gyilkosság nem fér össze a Jedi névvel."Clip shown of Dooku being attacked by three Jedi assassins who are Force Cloaking (or so it appeared)." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A videóban látható zabrak arany és fekete színben pompázik, nem összetévesztendő Maul-lal. Sing nem képes az Erőt használni, a múltját úgy veszik, hogy nem történt meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A videóban látható zabrak arany és fekete színben pompázik, nem összetévesztendő Maul-lal.Sing nem képes az Erőt használni, a múltját úgy veszik, hogy nem történt meg Egyszerű fejvadász. Elég jól bánik a fénykarddal egyszerű fejvadász létére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Azt olvastam, hogy Maul testvére Ventress tanítványa lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Azt olvastam, hogy Maul testvére Ventress tanítványa lesz Akkor ő is fejvadász lesz aki tud fénykardozni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Attól még, hogy nem használja az Erőt, nem jelenti azt, hogy a múltját eltörölték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) Dave azt mondta, lesz valami kapcsolat a klasszikus trilógiával a 3. évadban. Revan: Dave basically said her /Sing/ previous backstory didn't happen. Most megy a Mega-trailer a 3. évadból. Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Ajjaj. Kijött a harmadik évad MEGAtrailere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Az engem nem nagyon érdekel, hogy mit mondott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Az engem nem nagyon érdekel, hogy mit mondott.Pedig ő a kreátor. És ha nem veszik figyelembe, Te meg igen, akkor óhatatlanul csalódni fogsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) Ajjaj. Kijött a harmadik évad MEGAtrailere. Jaja, elképesztő trailer. Nem lehet leírni, remélhetőleg hamarosan fent lesz Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Jaja, elképesztő trailer. Nem lehet leírni, remélhetőleg hamarosan fent lesz Azt ígérik! Stay tuned. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Pedig ő a kreátor. És ha nem veszik figyelembe, Te meg igen, akkor óhatatlanul csalódni fogsz. Akkor max csalódni fogok. Nálam Aurra Sing továbbra is volt Jedi, a mestere a Sötét Asszony és kilépett a rendből, aztán fejvadász lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) Ez emlékeztet a Robot Chickenes Achbart műzlire Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Akkor max csalódni fogok. Nálam Aurra Sing továbbra is volt Jedi, a mestere a Sötét Asszony és kilépett a rendből, aztán fejvadász lett.Számomra pedig Darth Vader egy Arsenal futballista, aki rossz útra tért, és a MU -ba szerződött. Semmit nem számít mit gondolunk.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Ez emlékeztet a Robot Chickenes Achbart műzlire Nekem is az ugrott be. De ez valóságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Igen, mind a Dathomir bolygó, mind az éjnővérek benne lesznek a 3. évadban No ez egy érdekes hír, ezt várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Te jó ég, annyit írtatok ma, hogy úgy át sem tudom olvasni, hogy érdemben hosszászóljak. Végigfutottam rajta, de asszem nekem majd a 3. évadban csaknem minden meglepetés lesz. Végül is az sem olyan nagy baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. No ez az új Aurra Singes felfogás nekem nem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. No ez az új Aurra Singes felfogás nekem nem tetszik.Nekem meg a Jedi múltja nem tetszik. Főleg, hogy a TCW -ben full fejvadász karakter, és semmi nem utal arra, hogy korábban kapott volna bármiféle kiképzést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Te jó ég, annyit írtatok ma, hogy úgy át sem tudom olvasni, hogy érdemben hosszászóljak. Meg úgy özönlenek a spoilerek, hogy lépést sem lehet vele tartani. Azt hiszem, egy évadnyi időre újra csak alkalmi és szelektív látogatója leszek ennek a topicnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Ma akkor már nem nem videó? Lehet menni aludni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Ma akkor már nem nem videó? Lehet menni aludni? Hát még azzal nem is, de a 2 kikerült vidóval tecsőn szolgálhatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. (szerkesztve) A Mega-trailer kamerásan: Szerkesztve: 2010. Augusztus 15. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Nagyon köszi Phobos! Tegnap már nem bírtam, és elaludtam. Naggggyon durva ez a Savage! Mintha egy horror filmből lépett volna ki. És azok a hörgések.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.