Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Szerintem kicsit túlreagálod a dolgokat Ody. Szerintem senki nem írt semmi ilyet. Sajnos most nem igazán volt időm olvasni a kommenteket, de akkor úgy hiszem más is osztja a véleményem. De hozzáteszem IMÁDOM a sorozatot! Pedig itt már azon kattognak, hogy nem lesz tovább. És nem reagálom túl szerintem, mert ez igazán szomorú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Egymást hergelitek. Volt két rész ami nem jött be annyira és kapjon cancelt. Ezt akarjátok? Nyissatok petíciós oldalt. "TCW-FILONI-LUCAS MUST DIE" címmel. Pedig itt már azon kattognak, hogy nem lesz tovább. És nem reagálom túl szerintem, mert ez igazán szomorú. Szerintem is túlreagálod. Csupán elgondolkodtam, hogy vajon Amerikában is növekednek-e a negatív érzelmek. Ha az elkövetkezendőkben is lesznek olyan részek, amelyek sok embernek nem jönnek be, akkor a nézőszám is csökkenhet, akár drasztikus mértékben is és Amerikában sajnos sokszor véget vetnek egy sorozatnak ilyen esetekben. Egyébként a TCW összességében véve is egy jó sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Szerintem is túlreagálod. Csupán elgondolkodtam, hogy vajon Amerikában is növekednek-e a negatív érzelmek. Ha az elkövetkezendőkben is lesznek olyan részek, amelyek sok embernek nem jönnek be, akkor a nézőszám is csökkenhet, akár drasztikus mértékben is és Amerikában sajnos sokszor véget vetnek egy sorozatnak ilyen esetekben. Egyébként a TCW összességében véve is egy jó sorozat. A nézőszám számít, ami nem csökkent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. The Academy Spoiler: Szerintetek ki lehet az a köpenyes alak az előzetsben? Almec? Vizsla? Ventress? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. (szerkesztve) A nézőszám számít, ami nem csökkent. Akkor minden rendben van. The Academy Szerintetek ki lehet az a köpenyes alak az előzetsben? Almec? Vizsla? Ventress? Almec. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Revan! Ez biztos? Vajon mi hajthatja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Revan! Ez biztos? Vajon mi hajthatja? Spoiler: Szerintem a Deathwatch. Szimpatizál a régi mandalóri eszmékkel. Beépített ügynök lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. (szerkesztve) Szerintem a Deathwatch. Szimpatizál a régi mandalóri eszmékkel. Beépített ügynök lehet. Nekem eddig nem úgy tűnt, hogy szimpatizálna velük. A Mandalore Plot-ban inkább megvetéssel beszél róluk. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. (szerkesztve) Nekem eddig nem úgy tűnt, hogy szimpatizálna velük. A Mandalore Plot-ban inkább megvetéssel beszél róluk. Színjáték és megtévesztés. Hatásos fegyverek. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Szerintem is Lok Durd! Nagyon érdekes rész lesz a szombati. És még az is lehet, hogy az Assassin is ennek a része. Viszont akkor tudunk mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Szerintem is Lok Durd! Nagyon érdekes rész lesz a szombati. És még az is lehet, hogy az Assassin is ennek a része. Viszont akkor tudunk mindent. Ne, remélem a Dooku-s rész lesz az Assassin, én nagyon várom már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Ne, remélem a Dooku-s rész lesz az Assassin, én nagyon várom már Spoiler: Nem, azt lehet már tudni, hogy ez az Ahsoka álmairól és Aurra Singről szóló rész lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. (szerkesztve) Nem, azt lehet már tudni, hogy ez az Ahsoka álmairól és Aurra Singről szóló rész lesz. Hmm... Azért köszi Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hidd el, én várom talán leginkább azt a részt. A gróf úr a sorozat folyamán az egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. (szerkesztve) Felkerült a The Academy guide. Ismét egy Katie Lucas és Steve Melching által jegyzett rész! Itt az előzetese is: Szerkesztve: 2010. Október 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. És egy igazi meglepetés!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Jó mindkettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Hmm, úgy néz ki akkor bebizonyosodik amit gondoltunk! Tényleg mind2 bemutató jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Na végre két nagyon jó rész jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Hmm, úgy néz ki akkor bebizonyosodik amit gondoltunk!Mármint? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. The Academy Spoiler: Ez a videó elképesztően spoileres. Talán lelőtték vele a rész legnagyobb poénját. Vagy lehet, hogy épp ez lesz a poén. Hogy mindannyian Almecre gyanakszanak, még a nézők is, hiszen olyan sunyin viselkedik, és végül kiderülne, hogy nem ő az. Vagy csak simán minden az, aminek látszik. Assassin Nagggyon váróóós! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Az előzetesek alapján nem tűnik rossz résznek, a következő 2 sem. (bár előbb talán a Corruption-t kéne megnéznem) Leginkább az Assassin-re vagyok kíváncsi, már csak a szereplők miatt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. KisKósa. Én is épp erre gondolok. Végre egy olyan történeti szál, amiben nem tudni mi lesz a végkifejlet. Sky! Mire vársz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Jöhetnének a Jedi orgyilkosok is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Jöhetnének a Jedi orgyilkosok is. Spoiler: Nem úgy volt, hogy azok nem Jedik hanem az éjnővérek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. (szerkesztve) Nem úgy volt, hogy azok nem Jedik hanem az éjnővérek? Nem tudom, tényleg úgy volt? Úgy tudtam azok Jedik. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Az Assassin után milyen részek jönnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Az Assassin után milyen részek jönnek? Még nem tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Az Assassin után ha jól tudom szünet jön, ugye? Mennyi is 2, vagy 3 hét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Az Assassin után ha jól tudom szünet jön, ugye? Mennyi is 2, vagy 3 hét?Elvileg két hét szünetnek kellene lennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.