Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Szerintem kicsit túlreagálod a dolgokat Ody. Szerintem senki nem írt semmi ilyet. Sajnos most nem igazán volt időm olvasni a kommenteket, de akkor úgy hiszem más is osztja a véleményem. De hozzáteszem IMÁDOM a sorozatot! Pedig itt már azon kattognak, hogy nem lesz tovább. És nem reagálom túl szerintem, mert ez igazán szomorú.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Egymást hergelitek. Volt két rész ami nem jött be annyira és kapjon cancelt. Ezt akarjátok? Nyissatok petíciós oldalt. "TCW-FILONI-LUCAS MUST DIE" címmel. Pedig itt már azon kattognak, hogy nem lesz tovább. És nem reagálom túl szerintem, mert ez igazán szomorú. Szerintem is túlreagálod. Csupán elgondolkodtam, hogy vajon Amerikában is növekednek-e a negatív érzelmek. Ha az elkövetkezendőkben is lesznek olyan részek, amelyek sok embernek nem jönnek be, akkor a nézőszám is csökkenhet, akár drasztikus mértékben is és Amerikában sajnos sokszor véget vetnek egy sorozatnak ilyen esetekben. Egyébként a TCW összességében véve is egy jó sorozat.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Szerintem is túlreagálod. Csupán elgondolkodtam, hogy vajon Amerikában is növekednek-e a negatív érzelmek. Ha az elkövetkezendőkben is lesznek olyan részek, amelyek sok embernek nem jönnek be, akkor a nézőszám is csökkenhet, akár drasztikus mértékben is és Amerikában sajnos sokszor véget vetnek egy sorozatnak ilyen esetekben. Egyébként a TCW összességében véve is egy jó sorozat. A nézőszám számít, ami nem csökkent.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve The Academy Spoiler: Szerintetek ki lehet az a köpenyes alak az előzetsben? Almec? Vizsla? Ventress?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve A nézőszám számít, ami nem csökkent. Akkor minden rendben van. The Academy Szerintetek ki lehet az a köpenyes alak az előzetsben? Almec? Vizsla? Ventress? Almec. Szerkesztve: 2010. December 13.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Revan! Ez biztos? Vajon mi hajthatja? Spoiler: Szerintem a Deathwatch. Szimpatizál a régi mandalóri eszmékkel. Beépített ügynök lehet.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Szerintem a Deathwatch. Szimpatizál a régi mandalóri eszmékkel. Beépített ügynök lehet. Nekem eddig nem úgy tűnt, hogy szimpatizálna velük. A Mandalore Plot-ban inkább megvetéssel beszél róluk. Szerkesztve: 2010. December 13.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Nekem eddig nem úgy tűnt, hogy szimpatizálna velük. A Mandalore Plot-ban inkább megvetéssel beszél róluk. Színjáték és megtévesztés. Hatásos fegyverek. Szerkesztve: 2010. December 13.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Szerintem is Lok Durd! Nagyon érdekes rész lesz a szombati. És még az is lehet, hogy az Assassin is ennek a része. Viszont akkor tudunk mindent.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Szerintem is Lok Durd! Nagyon érdekes rész lesz a szombati. És még az is lehet, hogy az Assassin is ennek a része. Viszont akkor tudunk mindent. Ne, remélem a Dooku-s rész lesz az Assassin, én nagyon várom már
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Ne, remélem a Dooku-s rész lesz az Assassin, én nagyon várom már Spoiler: Nem, azt lehet már tudni, hogy ez az Ahsoka álmairól és Aurra Singről szóló rész lesz.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Nem, azt lehet már tudni, hogy ez az Ahsoka álmairól és Aurra Singről szóló rész lesz. Hmm... Azért köszi Szerkesztve: 2010. December 13.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Hidd el, én várom talán leginkább azt a részt. A gróf úr a sorozat folyamán az egyik kedvencemmé nőtte ki magát.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 12.14 éve Felkerült a The Academy guide. Ismét egy Katie Lucas és Steve Melching által jegyzett rész! Itt az előzetese is: Szerkesztve: 2010. Október 12.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Október 13.14 éve Hmm, úgy néz ki akkor bebizonyosodik amit gondoltunk! Tényleg mind2 bemutató jó!
Hozzászólás ideje: 2010. Október 13.14 éve Hmm, úgy néz ki akkor bebizonyosodik amit gondoltunk!Mármint?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 13.14 éve The Academy Spoiler: Ez a videó elképesztően spoileres. Talán lelőtték vele a rész legnagyobb poénját. Vagy lehet, hogy épp ez lesz a poén. Hogy mindannyian Almecre gyanakszanak, még a nézők is, hiszen olyan sunyin viselkedik, és végül kiderülne, hogy nem ő az. Vagy csak simán minden az, aminek látszik. Assassin Nagggyon váróóós!
Hozzászólás ideje: 2010. Október 14.14 éve Az előzetesek alapján nem tűnik rossz résznek, a következő 2 sem. (bár előbb talán a Corruption-t kéne megnéznem) Leginkább az Assassin-re vagyok kíváncsi, már csak a szereplők miatt is.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 14.14 éve KisKósa. Én is épp erre gondolok. Végre egy olyan történeti szál, amiben nem tudni mi lesz a végkifejlet. Sky! Mire vársz?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 14.14 éve Jöhetnének a Jedi orgyilkosok is. Spoiler: Nem úgy volt, hogy azok nem Jedik hanem az éjnővérek?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 15.14 éve Nem úgy volt, hogy azok nem Jedik hanem az éjnővérek? Nem tudom, tényleg úgy volt? Úgy tudtam azok Jedik. Szerkesztve: 2010. December 13.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Október 15.14 éve Az Assassin után ha jól tudom szünet jön, ugye? Mennyi is 2, vagy 3 hét?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 15.14 éve Az Assassin után ha jól tudom szünet jön, ugye? Mennyi is 2, vagy 3 hét?Elvileg két hét szünetnek kellene lennie.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.