Hozzászólás ideje: 2008. Július 12.17 éve Hmmmm... Amcsiban bemutattak egy részt a kritikusoknak a CW sorozatból (nem a filmet), és mindenki áradozik róla.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 12.17 éve Hmmmm... Amcsiban bemutattak egy részt a kritikusoknak a CW sorozatból (nem a filmet), és mindenki áradozik róla. Úgy mondod mintha ez baj lenne...
Hozzászólás ideje: 2008. Július 12.17 éve Nem baj csak kicsit meglepett. Egyébként a gyerkőcök lesznek a célközönség.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 12.17 éve Meg aki érzi még magában a gyereket Vagyis még felnőtten is szereti a meséket, azért szerintem ezek is sokan vannak, hmm... vagyis inkább remélem
Hozzászólás ideje: 2008. Július 12.17 éve Meg aki érzi még magában a gyereket Vagyis még felnőtten is szereti a meséket, azért szerintem ezek is sokan vannak, hmm... vagyis inkább remélem Ezt szerintem itt majdnem mindenki elmondhatja magáról.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 12.17 éve Október harmadikától lehet izzítani a Carton Networkot (vagy a torrenteket ). Ekkor startol az első évad, ami 22 részből áll. Remélem lesz aki fordítja majd.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 12.17 éve Október harmadikától lehet izzítani a Carton Networkot (vagy a torrenteket ). Ekkor startol az első évad, ami 22 részből áll. Remélem lesz aki fordítja majd. Magyar tv-n nem mutatják be?
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve Magyar tv-n nem mutatják be? De biztos, csak pár hónap szünettel. Persze ez csak feltételezés, és ha nem úgy lesz akkor csak örülhetünk neki.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve Ááhhh..... Aranyos. Egyébként én arra is kíváncsi lennék, hogy ki az anyja a kis Rottának? Talán Gardulla? Remélem erre az érdekfeszítő tényre is fény derül. Szerkesztve: 2008. Július 13.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve EU szerint a huttok hímnősek (vagy hogy is hívják, remélem, jól emlékszem), vagyis nemet tudnak váltani, ha utódot akarnak létrehozni. Ha ez így megmarad, és nem írják felül, akkor Jabba az anyuka is
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve Mint a bohóc halak asszem, de ahhoz, hogy sztem a Huttok utódot hozzanak létre, kettő kell, mint általában. Ez a kis hutt az apjára ütött, csattogós lepke helyett is Rancorral játszik.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve De milyen aranyosan kapaszkodik már a 'hátizsákba'? Egyébként jó kis humorforrás lehet ez a kölyök. Bár kétséges, hogy megéri-e a film végét...
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve De milyen aranyosan kapaszkodik már a 'hátizsákba'? Egyébként jó kis humorforrás lehet ez a kölyök. Bár kétséges, hogy megéri-e a film végét... Remélem meghal , mert akkor magyarázatot kapunk arra, hogy miért utálta Jabba a Jediket.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve Talán elég annyi is, hogy ő bűnöző, a Jedik meg az igazság másik oldalán állnak
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve Lehet, hogy élénk a fantáziám, de elbírnék képzelni egy olyat, hogy Ashoka és Anakin állandóan beszólogatnak egymásnak és ennek a kis porontynak is. Jellemükből fakadóan.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve Az igazságnak csak egy oldala van. De Ben Kenobitól tudjuk, hogy az igazság sokszor a szemszögtől függ.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve De Ben Kenobitól tudjuk, hogy az igazság sokszor a szemszögtől függ. Nekem Jabba igazsága nem kell.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 13.17 éve Az pedig odaát van. A rancor ketrec túloldalán Arany maszat ez a miniatürizált Jabba-boy. Mint egy szépen meghízodd hernyó.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 14.17 éve Arra még nem is gondoltatok, hogy fog kezdődni a film? Mert ugye van egy megszokott séma a fox logóval és alatta a szokásos zenékkel. Ezekből gyakorlatilag semmi nem marad. Érdekes lesz!
Hozzászólás ideje: 2008. Július 14.17 éve Arra még nem is gondoltatok, hogy fog kezdődni a film? Mert ugye van egy megszokott séma a fox logóval és alatta a szokásos zenékkel. Ezekből gyakorlatilag semmi nem marad. Érdekes lesz! Dehogynem. Elalszanak a lámpák és leadnak előtte pár tucat reklámot és filmelőzetest.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 14.17 éve Dehogynem. Elalszanak a lámpák és leadnak előtte pár tucat reklámot és filmelőzetest. Azt kérdezte, hogy a film hogyan kezdődik, nem azt, hogy a mozi bemutató Én abban sem vagyok biztos, hogy ezúttal lesz űrben úszó felirat.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 14.17 éve Én abban sem vagyok biztos, hogy ezúttal lesz űrben úszó felirat. Szerintem nem lesz.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 15.17 éve Elolvastam a sztorit. Hát elégé mozgalmas lesz, de picit tényleg az öt-nyolc éves korosztály számára lesz igazán érdekes. Ha engem nem is a sztori fog lekötni, minden esetre a technikai megoldás megéri majd azért a nézést. Tamáska, te megnyugodhatsz, imádni fogod.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 15.17 éve 5-8 éves korosztály? Huhhh....hát azért remélem kicsit komolyabb lesz. A trailerekből legalábbis ez látszott. Egyébként az a történet a könyv alapján íródott állítólag, szóval még bármi lehet. Más is olvasta az sw.hu-n az összefoglalót? Vélemény?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.