Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hmmmm... Amcsiban bemutattak egy részt a kritikusoknak a CW sorozatból (nem a filmet), és mindenki áradozik róla. :D

Úgy mondod mintha ez baj lenne... :D

Hozzászólás ideje:

Meg aki érzi még magában a gyereket :D Vagyis még felnőtten is szereti a meséket, azért szerintem ezek is sokan vannak, hmm... vagyis inkább remélem :D

Hozzászólás ideje:
Október harmadikától lehet izzítani a Carton Networkot (vagy a torrenteket :) ). Ekkor startol az első évad, ami 22 részből áll. Remélem lesz aki fordítja majd.

Magyar tv-n nem mutatják be?

Hozzászólás ideje:

EU szerint a huttok hímnősek (vagy hogy is hívják, remélem, jól emlékszem), vagyis nemet tudnak váltani, ha utódot akarnak létrehozni. Ha ez így megmarad, és nem írják felül, akkor Jabba az anyuka is :)

Hozzászólás ideje:

Mint a bohóc halak asszem, de ahhoz, hogy sztem a Huttok utódot hozzanak létre, kettő kell, mint általában. Ez a kis hutt az apjára ütött, csattogós lepke helyett is Rancorral játszik.

Hozzászólás ideje:
De milyen aranyosan kapaszkodik már a 'hátizsákba'? Egyébként jó kis humorforrás lehet ez a kölyök. :) Bár kétséges, hogy megéri-e a film végét...

Remélem meghal , mert akkor magyarázatot kapunk arra, hogy miért utálta Jabba a Jediket.

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy élénk a fantáziám, de elbírnék képzelni egy olyat, hogy Ashoka és Anakin állandóan beszólogatnak egymásnak és ennek a kis porontynak is. Jellemükből fakadóan.

Hozzászólás ideje:
Az igazságnak csak egy oldala van. :P

De Ben Kenobitól tudjuk, hogy az igazság sokszor a szemszögtől függ. :P:)

Hozzászólás ideje:
Arra még nem is gondoltatok, hogy fog kezdődni a film? Mert ugye van egy megszokott séma a fox logóval és alatta a szokásos zenékkel. Ezekből gyakorlatilag semmi nem marad. Érdekes lesz!

Dehogynem. Elalszanak a lámpák és leadnak előtte pár tucat reklámot és filmelőzetest. :P:)

Hozzászólás ideje:
Dehogynem. Elalszanak a lámpák és leadnak előtte pár tucat reklámot és filmelőzetest. :D:roll:

Azt kérdezte, hogy a film hogyan kezdődik, nem azt, hogy a mozi bemutató :P:D

Én abban sem vagyok biztos, hogy ezúttal lesz űrben úszó felirat.

Hozzászólás ideje:

Elolvastam a sztorit. Hát elégé mozgalmas lesz, de picit tényleg az öt-nyolc éves korosztály számára lesz igazán érdekes. Ha engem nem is a sztori fog lekötni, minden esetre a technikai megoldás megéri majd azért a nézést. :D

Tamáska, te megnyugodhatsz, imádni fogod. :D:roll:

Hozzászólás ideje:

5-8 éves korosztály? Huhhh....hát azért remélem kicsit komolyabb lesz. A trailerekből legalábbis ez látszott. Egyébként az a történet a könyv alapján íródott állítólag, szóval még bármi lehet. Más is olvasta az sw.hu-n az összefoglalót? Vélemény?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.