Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Hmmmm... Amcsiban bemutattak egy részt a kritikusoknak a CW sorozatból (nem a filmet), és mindenki áradozik róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Hmmmm... Amcsiban bemutattak egy részt a kritikusoknak a CW sorozatból (nem a filmet), és mindenki áradozik róla. Úgy mondod mintha ez baj lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Nem baj csak kicsit meglepett. Egyébként a gyerkőcök lesznek a célközönség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Meg aki érzi még magában a gyereket Vagyis még felnőtten is szereti a meséket, azért szerintem ezek is sokan vannak, hmm... vagyis inkább remélem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Meg aki érzi még magában a gyereket Vagyis még felnőtten is szereti a meséket, azért szerintem ezek is sokan vannak, hmm... vagyis inkább remélem Ezt szerintem itt majdnem mindenki elmondhatja magáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Szerintem is Meg az ötven éves anyukám is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Október harmadikától lehet izzítani a Carton Networkot (vagy a torrenteket ). Ekkor startol az első évad, ami 22 részből áll. Remélem lesz aki fordítja majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Október harmadikától lehet izzítani a Carton Networkot (vagy a torrenteket ). Ekkor startol az első évad, ami 22 részből áll. Remélem lesz aki fordítja majd. Magyar tv-n nem mutatják be? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Ááhhh..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Magyar tv-n nem mutatják be? De biztos, csak pár hónap szünettel. Persze ez csak feltételezés, és ha nem úgy lesz akkor csak örülhetünk neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. (szerkesztve) Ááhhh..... Aranyos. Egyébként én arra is kíváncsi lennék, hogy ki az anyja a kis Rottának? Talán Gardulla? Remélem erre az érdekfeszítő tényre is fény derül. Szerkesztve: 2008. Július 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. EU szerint a huttok hímnősek (vagy hogy is hívják, remélem, jól emlékszem), vagyis nemet tudnak váltani, ha utódot akarnak létrehozni. Ha ez így megmarad, és nem írják felül, akkor Jabba az anyuka is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Jól emlékszel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Mint a bohóc halak asszem, de ahhoz, hogy sztem a Huttok utódot hozzanak létre, kettő kell, mint általában. Ez a kis hutt az apjára ütött, csattogós lepke helyett is Rancorral játszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Nem rémlik, szerintem egy is elég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. De milyen aranyosan kapaszkodik már a 'hátizsákba'? Egyébként jó kis humorforrás lehet ez a kölyök. Bár kétséges, hogy megéri-e a film végét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. De milyen aranyosan kapaszkodik már a 'hátizsákba'? Egyébként jó kis humorforrás lehet ez a kölyök. Bár kétséges, hogy megéri-e a film végét... Remélem meghal , mert akkor magyarázatot kapunk arra, hogy miért utálta Jabba a Jediket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Talán elég annyi is, hogy ő bűnöző, a Jedik meg az igazság másik oldalán állnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Az igazságnak csak egy oldala van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Az igazságnak csak egy oldala van. Az pedig odaát van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Lehet, hogy élénk a fantáziám, de elbírnék képzelni egy olyat, hogy Ashoka és Anakin állandóan beszólogatnak egymásnak és ennek a kis porontynak is. Jellemükből fakadóan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Az igazságnak csak egy oldala van. De Ben Kenobitól tudjuk, hogy az igazság sokszor a szemszögtől függ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. De Ben Kenobitól tudjuk, hogy az igazság sokszor a szemszögtől függ. Nekem Jabba igazsága nem kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Az pedig odaát van. A rancor ketrec túloldalán Arany maszat ez a miniatürizált Jabba-boy. Mint egy szépen meghízodd hernyó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Arra még nem is gondoltatok, hogy fog kezdődni a film? Mert ugye van egy megszokott séma a fox logóval és alatta a szokásos zenékkel. Ezekből gyakorlatilag semmi nem marad. Érdekes lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Arra még nem is gondoltatok, hogy fog kezdődni a film? Mert ugye van egy megszokott séma a fox logóval és alatta a szokásos zenékkel. Ezekből gyakorlatilag semmi nem marad. Érdekes lesz! Dehogynem. Elalszanak a lámpák és leadnak előtte pár tucat reklámot és filmelőzetest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Dehogynem. Elalszanak a lámpák és leadnak előtte pár tucat reklámot és filmelőzetest. Azt kérdezte, hogy a film hogyan kezdődik, nem azt, hogy a mozi bemutató Én abban sem vagyok biztos, hogy ezúttal lesz űrben úszó felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Én abban sem vagyok biztos, hogy ezúttal lesz űrben úszó felirat. Szerintem nem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Elolvastam a sztorit. Hát elégé mozgalmas lesz, de picit tényleg az öt-nyolc éves korosztály számára lesz igazán érdekes. Ha engem nem is a sztori fog lekötni, minden esetre a technikai megoldás megéri majd azért a nézést. Tamáska, te megnyugodhatsz, imádni fogod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. 5-8 éves korosztály? Huhhh....hát azért remélem kicsit komolyabb lesz. A trailerekből legalábbis ez látszott. Egyébként az a történet a könyv alapján íródott állítólag, szóval még bármi lehet. Más is olvasta az sw.hu-n az összefoglalót? Vélemény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.