Embo Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. (szerkesztve) Csalódtam. Szerk:Ody nekem valamiért nem jön be a videó. Szerkesztve: 2011. Április 1. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. (szerkesztve) Nálam azt írja ki nem elérhető a videó. Cyborg Darth Maul fúj! Ez nem véletlenül áprilisi tréfa? Szerkesztve: 2011. Április 1. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Közben levették a videót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. (szerkesztve) Közben levették a videót! Akkor ez most nem április 1-jei tréfa volt? Nagyon remélem, hogy az. Szerkesztve: 2011. Április 1. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. (szerkesztve) Akkor ez most nem április 1-jei tréfa volt? Nagyon remélem, hogy az. Nem hiszem, hogy bolondok napja miatt leanimáltak volna ilyet.Amúgy király Akkor nem a semmiért lesz cyborg Maul figura http://www.darkfigures.com/cyborg-darth-maul-premium-format.html Szerkesztve: 2011. Április 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Van valahol, ahol meg lehet nézni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Nem semmi infó, egyelőre nem is tudom hova tenni. A videót viszont nekem sem engedi megnézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Nem kell parázni, csak április tréfa volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Nem kell parázni, csak április tréfa volt. Szép volt, én megettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Nem kell parázni, csak április tréfa volt. Remélem ez volt a tréfa, hogy a hír tréfa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Szép volt, én megettem. Először én is! Igen csak megrémültem Maul miatt. Mondom ez nem lehet igaz és hála égnek nem is az! Remélem ez volt a tréfa, hogy a hír tréfa Szerencsére csak tréfa volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Hála az Erőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Először én is! Igen csak megrémültem Maul miatt. Mondom ez nem lehet igaz és hála égnek nem is az! Akkor már nem kell ettől tartanunk, ha hivatalosan is csak joke. Így viszont egyre érdekesebb lesz ez a szál a 4. évadban. Nagyon várom a magyarázatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Negyedik évados trailer! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Lehetséges, hogy április 7-én indul magyarul a 3. évad a CN-en? 17.25-kor van CW.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. (szerkesztve) II. típusú páncélos klónok Plo mesterrel. Szerkesztve: 2011. Április 2. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. (szerkesztve) Elemzős trailer (nézzétek végig a videót!) http://www.youtube.com/watch?v=16NI01QLyiA Szerkesztve: 2011. Április 2. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Hmm...jónak tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Jó kis elemzés Phobos. Tarplas megfingatja Grivit? Érdekes lesz. A Gungan sereget már most nagyon várom, szerintem hatalmas feeling lesz megint látni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Lehetséges, hogy április 7-én indul magyarul a 3. évad a CN-en? 17.25-kor van CW.... Bizony lehetséges. Állítólag az első két részt egyszerre adják le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Fura, de engem a negyedik évad trailere nem csigázott fel annyira. Bár bevallom voltak benne nagyon érdekes dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Fura, de engem a negyedik évad trailere nem csigázott fel annyira. Bár bevallom voltak benne nagyon érdekes dolgok. Érdekes mód engem se nyűgözött le nagyon. Jó-jó, de nagyon látszik, hogy ezek a jelenetek kb. három részből lettek összevágva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Csatlakozom én is, ez valahogy nem olyan, mint a 2. és 3. évadé. Ezt az előzetest évad közben tudnám elképzelni, de arra, hogy ezzel bírjunk ki 2-3 hónapot (a Celebrationig, már ha lesz idén) nem igazán jó. Bár ha a tegnapi nem lett volna tréfa... (és itt nem csak Maulra, hanem Sam Hillre és Grievousra is értem ezt.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Szerintem lesz majd még egy nagy trailer, ez csak egy kis bemelegítés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Először én is! Igen csak megrémültem Maul miatt. Mondom ez nem lehet igaz és hála égnek nem is az! Szerencsére csak tréfa volt. Még szerencse, hogy vicc volt az egész. megállt bennem az ütő, mikor a kiborg Darth Maul-ról olvastam. Elég ütős előzetes, de nem olyan nagy szám. Amikor a gungant láttam Grivi ellen, azt hittem Jar Jar az. Szépen is néznénk ki, ha ő f*ngatná meg a tábornokot. Bár őszintén szólva, az, hogy Tarpals bánik el vele az se nagyon tetszik. Sajnos Grivi nimbuszát eddig nem nagyon építették, inkább gyengítették, ha a sorozatot nézem, nem félek tőle és nem tudom róla elhinni, hogy ő egy rettegett Jedi gyilkos, elleneben, ha egy EU-s képregényt vagy regényt olvasok, vagy az EP3-at nézem, akkor el tudom hinni, hogy ő a rettegett Grievous tábornok. Opressről meg semmi hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Még szerencse, hogy vicc volt az egész. megállt bennem az ütő, mikor a kiborg Darth Maul-ról olvastam. Elég ütős előzetes, de nem olyan nagy szám. Amikor a gungant láttam Grivi ellen, azt hittem Jar Jar az. Szépen is néznénk ki, ha ő f*ngatná meg a tábornokot. Bár őszintén szólva, az, hogy Tarpals bánik el vele az se nagyon tetszik. Sajnos Grivi nimbuszát eddig nem nagyon építették, inkább gyengítették, ha a sorozatot nézem, nem félek tőle és nem tudom róla elhinni, hogy ő egy rettegett Jedi gyilkos, elleneben, ha egy EU-s képregényt vagy regényt olvasok, vagy az EP3-at nézem, akkor el tudom hinni, hogy ő a rettegett Grievous tábornok. Opressről meg semmi hír. Megint belegondolsz olyat ami nincs ott. Grievous harcol Tarpalssal, de szerintem meg fogja ölni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megint belegondolsz olyat ami nincs ott. Grievous harcol Tarpalssal, de szerintem meg fogja ölni. Nekem úgy tűnt, hogy Tarpals megsebesíti Groevoust. Ilyen dolgot csak egy Jediről tudok elképzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Egészen pontosan 17:15-kor lesz. Ismétlés másnap pénteken 6:50-kor, és a következő hátfőn 12:15-kor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Most, hogy végre újra el tudom érni a CN-t én is feszülten várom a magyar szinkront. Egyrészt ugye voltak pletykák erről, hogy lejárt a szerződés és a legtöbb karakter hangja már nem lesz ugyanaz... És... Kíváncsi vagyok a fordításra, hogy visszaadja-e ugyanazt az élményt, amit az eredeti. Hogy témánál maradjak, kíváncsi leszek a klónok magyar neveire... De nem várok minőségi munkát a szinkrontól, szóval remélhetőleg nem fogok pofára esni. Annyira... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Kár hogy erről az április 1-jei videóról lemaradtam, kíváncsi lettem volna arra, hogy milyen. Ez a Tarpals Vs. Grievous harc engem Dávid és Góliát küzdelmére emlékeztet. A két hadsereg legerősebb harcosa áll ki egymás ellen, és ez dönti el a csata végkimenetelét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.