Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Majd a celebrationon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. (szerkesztve) Boyega kapott egy képet Rian Johnsontól a "halandzsa dialógusok" emlékére. Érdekesen hangzik ez a bio-hexacrypt elnevezés. Szerkesztve: 2017. Március 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Boyega kapott egy képet Rian Johnsontól a "halandzsa dialógusok" emlékére. Érdekesen hangzik ez a bio-hexacrypt elnevezés. Érdekes. Kiváncsi vagyok mi lesz ez mögött, főleg, hogy Finn csak a basic nyelven értett. Vagy pont ezért? Lesz egy rakás jelenet, amiben körülötte beszélnek egyéb nyelveken, Ő meg csak pislog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Bármi lehet, de nem lehetett könnyű. Olvastunk a beszivárgásáról is, talán akkor beszél szaknyelven. Birodalmi katona révén tudhat ilyen szakszavakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. LA Times egyik újságírója látott néhány képkockát a filmből. Az egyikben Luke megkérdezte Rey-től "Ki vagy te"? Többi apró infó itt található: http://io9.gizmodo.com/these-are-probably-lukes-first-words-in-the-last-jedi-1793086672 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Ha tényleg ez az első mondata Luke-nak... Érdekes. Én azért remélem, hogy tudja kicsoda Rey. Persze azzal sincs bajom ha nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Remeteségben él, úgy tűnik nem tud semmiről. Pedig jedi létére megérezhetne egy s mást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Luke: "Who are you?" Rey:"I'm Negan!" TWD nézők értik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Luke: "Who are you?" Rey:"I'm Negan!" TWD nézők értik. Aú! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Luke: "Who are you?" Rey:"I'm Negan!" TWD nézők értik. OFF Iiiigen majd erre Luke: Im Negan, too! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Le merném fogadni hogy nem a "Rey vagyok." lesz a válasz. Azt már a TFA ellőtte. Legyen inkább valami más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Szerintem azt mondja majd, hogy Leia küldte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. - Ki vagy Te? - Leia küldöttje (vagyok). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Az a helyzet, hogy ha ez igaz akkor kissé csalódott vagyok egyelőre mert; Abban az ominózus pillanatban Luke nézése és reakciója nekem sokkal többet sejtetett. ami a pillanatban benne van/benne lehet: -tudja ki Rey és elképesztő érzelmekkel tölti el a viszontlátás főleg a régi kardjával együtt ami nincs benne: -"Ki vagy Te?" erre miért reagálna úgy ahogy reagált? eszerint csak a kard váltja ki belőle ezt az érzelmet? Az érzelmei mögött lehet, hogy csak a Solo család tragédiájának megérzése van, de többet várok, egy "Ki vagy Te?" trailer-klisé-nél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Valószínűleg a kard miatt néz úgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Azért az a kard fájdalmas emlékeket ébreszthet benne, és most nem csak arra gondolok, hogy levágták a kezét, bár nyilván, az is közrejátszik. Viszont feleleveníti az apját is, plusz szerintem a Falcon látványa (mert tuti látta leszállni) is hozhat régi emlékeket egy bizonyos Solóról. Meg aztán az is megviselheti, hogy Rey megjelenése azt jelentheti számára, ideje újra csatasorba állnia, amit valószínűleg a háta közepére sem kíván az eddig elszenvedett tragédiák után. Azért valljuk be, Kylo árulása és a rendje lemészárlása valószínűleg szíven ütötte. Bennem legalábbis ezek merültek fel a tekintetét látva, nem az, hogy ismeri Reyt. Plusz, bár lehet, hogy nem tudja pontosan, mi folyik a Galaxis ismert régióiban, azért egyet s mást megérezhetett. A Hosnian-rendszer pusztulását szinte biztos - ha visszagondoltok, Ben sem tudta megmondani, hogy az Alderaan pusztult el, vagy, hogy egyáltalán elpusztult egy bolygó, csak annyit érzett, hogy milliók kiáltottak fel. Ennyit szerintem Luke is érzett, csak nagyobb volumenben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. (szerkesztve) Igen ezek benne vannak valószínüleg, de én szerettem volna, ha Reynek köze van a múltjához. Nem, nem azt várom, hogy az apja legyen, de hittem a megmentett-memóriatörölt-padawan elméletében. Szerkesztve: 2017. Március 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Csoli ezek csak pletykák, nem kell még semmit temetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. hittem a megmentett-memóriatörölt-padawan elméletében. Olyan jól sikerült a törlés hogy a saját memóriából is kitörölte Rey-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Csoli ezek csak pletykák, nem kell még semmit temetni. Ez igaz, maradjunk ebben! Olyan jól sikerült a törlés hogy a saját memóriából is kitörölte Rey-t. Vagy annyira benyomott az ewok bulin, hogy nem emlékszik Rey anyjára, akit megcsinált..És ha nem emlékszik..meg se történt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Jó sokáig tarthatott az a buli, hiszen Rey évekkel utána született. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Jó sokáig tarthatott az a buli, hiszen Rey évekkel utána született. Luke nyilván szert tett tantrikus képességekre is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Bob Iger közölte, hogy a tragédia ellenére Leia szerepe nem fog változni a VIII. részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Ez jó hír! Nem kell belenyúlni a koncepcióba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Remek, hír! Egyébként hihetünk ennek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Hát ha már Bob Igernek se hihetünk akkor gáz van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Remek, hír! Egyébként hihetünk ennek? Mi hihetünk a Diseny főnökének. Te nem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Nyilván szeretem az összeesküvés elméleteket.. Csak arra gondolok, ha változtattak volna a filmen, akkor azt az orrunkra kötnék-e? Mert egyértelműen ez a jobb marketing-szöveg. Fel se merült senkiben, hogy azt mondják amit hallani akarunk? Akkor én kérek elnézést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Mi értelme lenne? Amúgy nem tökmindegy? Úgyis az számít amit a moziban látsz. Ha az jó akkor a többi nem érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Mi értelme lenne? Amúgy nem tökmindegy? Úgyis az számít amit a moziban látsz. Ha az jó akkor a többi nem érdekes. Ebben teljesen igazad van. Nekem valóban mindegy. A hercehurca s a hype stílusa és egyes dolgok hírértéke és marketingje az ami nem mindegy a forgalmazás és az átlag nézőtömeg szempontjából. Többféle megfontolás is érvényt nyerhet egy ilyen esetben üzletpolitikai szempontból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.