Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Vagy ellenállni próbál. De jobban tetszene ha támadna. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Hozzászólás ideje: 2017. November 22. (szerkesztve) Lando nem tér vissza!http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1952 Szerkesztve: 2017. November 22. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Hozzászólás ideje: 2017. November 22. (szerkesztve) Várható volt. Szerintem Del Toro karaktere lesz hasonló. Szerkesztve: 2017. November 22. - Ody Mandrell Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Szerintem is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Hozzászólás ideje: 2017. November 22. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Várható volt. Szerintem Del Toro karaktere lesz hasonló. Ez ok, de valami magyarázat csak kéne hogy hova tünt az endori csata egyik hőse aki azért nem egy noname figura, hanem Hannal egy szinten lévő tábornok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Lehet, hogy a IX-ben benne lesz. Vagy csak utalnak rá a filmben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Hozzászólás ideje: 2017. November 22. A kristály rókának a hivatalos elnevezése Vulptex. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A kristály rókának a hivatalos elnevezése Vulptex. uhhh komolyan átmegyünk pokémonba? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Miért? Szerintem ez a róka latin nevéből származik, ami vulpecula. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Úgy látom erre más is gondolt mert csak be kellett írnom a Vulpix vulptex neveket és rögtön dobott ki képet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Fehérek, abban hasonlítanak. Szerencsére a vulptex kicsit jobban néz ki. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. nagyon tetszik a vulptex. A név is, de főleg az állat. A régi galaktika magazinok címlapjainak stílusát idézi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Egy hét múlva vár ránk valami! "Thursday November 30 - Wonderful World of Disney Magical Holiday Celebration on ABC - Exclusive look at The Last Jedi." 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Itt egy videó, ami fan-made, de igazából egy hasonló nyitásra számítok. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Hozzászólás ideje: 2017. November 24. (szerkesztve) Az ep3 óta mindig sz*rrá szpojlereztem magam, az elmúlt két évben is úgy ültem be a moziba, hogy szinte minden infót felfaltam a filmről. Most azonban másként szeretném. Tán egy párszor még betévedek tán ebbe a topikba, de nagyon szeretnék a moziban meglepődni. Az infók kiszámíthatatlan fordulatokról szólnak. Én is sok gondolattal eljátszottam, szerintem Rey fog átállni, és akkor is megfogok lepődni, ha igazam lesz. Amit viszont nagyon szeretnék: szellemként viszont látni Yodát és Anakint a filmben.... majd meglátjuk... Szerkesztve: 2017. November 24. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. logikus, szinte indokolt lenne legalább egy erőszellem. Obi-wan lehetne a főesélyes, egyrészt már szólt Reyhez a 7-ben, másrészt Luke is vele került kapcsolatba legtöbbször így, már amit mi is láttunk. Ha Rey állna át ki állítaná meg? Luke? És akkor Kylo-t és Snoke-ot is? Vagy helycsere? Kylo meg lesz a jófiú? Kevés az erőhasználó. Kényes lehet az erőviszonyok felborítása, variálása. Nemsokára meglátjuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Viszont ha Erőszellem akkor lehetne a cgi Obi is. Tarkin után.... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. átlátszó kékben, még jobb lenne a megvalósítás, nem mintha Tarkinnal lett volna különösebb gond. De mi lesz akkor McGregorral? Mármint mindig is gondolkodtam in universe,hogy mi lehet a fiatal hang magyarázata a 7 ben. Vagy megmarad out universe easter egg nek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. (szerkesztve) McGregor marad a stories filmre. Lehet, hogy cgi Obi lesz az ő hangjával. Így a két szereplőt is egybe gyúrhatnák. Szerkesztve: 2017. November 25. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. (szerkesztve) Eszembe jutott. De ez egy életképes verzió? Befogadnád? Hisz még a Rebels Kenobija sem James Arnold Taylor volt, hanem Stephen Stanton. Szellemként lehet hogy megkeveredik? Mondjuk ennek előszele a 7-béli megoldás de egy picit még az ep 6-s ifjú Anakin is. Megérne egy misét a téma érintése és kimagyarázása. Szerkesztve: 2017. November 25. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Elfogadnám. Simán. A hangot pedig úgy képzelem, hogy kicsit alakítanak rajta. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Ez a jelenet volt már? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Még nem volt. Kár, hogy rossz a minőség. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. 31 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Még nem volt. Kár, hogy rossz a minőség. Hamarosan biztos kint lesz jó minőségben is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. megint bejöttem ide. Zárjuk be a topikot! vagy csak nekem tiltani a hozzáférést nem lehet? A fene a kíváncsi pofámat, ha az lesz mint két éve mikor egy nappal premier előtt belefutottam a hidas nagyjelenetbe, megőrülök. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Uralkodj magadon. Jövőhéttől még inkább beindulnak a dolgok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Állítólag volt egy privát vetítés a héten. A redditten írtak róla, szóval valószínűleg fake. Azért beteszem ide a linket. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Meg egyelőre nincsenek még csak szűk körű vetitések se. Egyelőre az első 10 perc lett levetitve, annak a leirása tényleg kikerült. A többi csak akkor kerülhetne ki ha a Lucasfilmesek vagy Rian és Kennedy haverjai elkezdenének szivárogtatni, de gondolom Spielbergnek meg a többieknek ennél jobb dolguk is van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Osztják is a csávót rendesen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Egy Dél-Koreai TLJ beharangozó. Azonnal akarom!! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.