Ugrás a kommentre

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Az ep3 óta mindig sz*rrá szpojlereztem magam, az elmúlt két évben is úgy ültem be a moziba, hogy szinte minden infót felfaltam a filmről. 

Most azonban másként szeretném. Tán egy párszor még betévedek tán ebbe a topikba, de nagyon szeretnék a moziban meglepődni. Az infók kiszámíthatatlan fordulatokról szólnak. Én is sok gondolattal eljátszottam, szerintem Rey fog átállni, és akkor is megfogok lepődni, ha igazam lesz. :) Amit viszont nagyon szeretnék: szellemként viszont látni Yodát és Anakint a filmben.... majd meglátjuk... :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

logikus, szinte indokolt lenne legalább egy erőszellem. Obi-wan lehetne a főesélyes, egyrészt már szólt Reyhez a 7-ben, másrészt Luke is vele került kapcsolatba legtöbbször így, már amit mi is láttunk. Ha Rey állna át ki állítaná meg? Luke? És akkor Kylo-t és Snoke-ot is? Vagy helycsere? Kylo meg lesz a jófiú? Kevés az erőhasználó. Kényes lehet az erőviszonyok felborítása, variálása. Nemsokára meglátjuk.

Hozzászólás ideje:

átlátszó kékben, még jobb lenne a megvalósítás, nem mintha Tarkinnal lett volna különösebb gond.

De mi lesz akkor McGregorral? Mármint mindig is gondolkodtam in universe,hogy mi lehet a fiatal hang magyarázata a 7 ben. Vagy megmarad out universe easter egg nek?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Eszembe jutott. De ez egy életképes verzió? Befogadnád? Hisz még a Rebels Kenobija sem James Arnold Taylor volt, hanem Stephen Stanton. Szellemként lehet hogy megkeveredik? Mondjuk ennek előszele a 7-béli megoldás de egy picit még az ep 6-s ifjú Anakin is. Megérne egy misét a téma érintése és kimagyarázása.

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

megint bejöttem ide. Zárjuk be a topikot! ;) vagy csak nekem tiltani a hozzáférést nem lehet? A fene a kíváncsi pofámat, ha az lesz mint két éve mikor egy nappal premier előtt belefutottam a hidas nagyjelenetbe, megőrülök. :D 

Hozzászólás ideje:

Meg egyelőre nincsenek még csak szűk körű vetitések se. Egyelőre az első 10 perc lett levetitve, annak a leirása tényleg kikerült. A többi csak akkor kerülhetne ki ha a Lucasfilmesek vagy Rian és Kennedy haverjai elkezdenének szivárogtatni, de gondolom Spielbergnek meg a többieknek ennél jobb dolguk is van :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.